Eλληνικό φαινόμενο...

9


Γιατί το “κανονικό” και σωστό (στα ελληνικά media), μας φαίνεται περίεργο, σε σημείο που γίνεται αιτία ρεπορτάζ; 

Αν κάποιος διαβάσει άρθρα, σε sites που ασχολούνται με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι περισσότερες εκπομπές (είτε ενημερωτικές είτε της ψυχαγωγίας), μέχρι το πολύ 5 Σεπτεμβρίου θα έχουν κάνει πρεμιέρα.

Αυτό το ελληνικό φαινόμενο, που επικρατούσε για πολλά χρόνια, που κάποιοι (είτε στην ενημέρωση – είτε στην ψυχαγωγία), ξεκινούσαν τις διακοπές τους απο τέλη Ιουνίου, και επέστρεφαν Οκτώβρη, απλά δεν υφίσταται στο εξωτερικό. Για παράδειγμα, τα κεντρικά πρόσωπα της γερμανικής τηλεόρασης, απουσιάζουν περίπου 3 εβδομάδες την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών και 2 εβδομάδες μετά τα Χριστούγεννα (τις διακοπές για σκι).

 Μάλιστα, στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, είναι αρκετά σύνηθες, πολλά ενημερωτικά ή ψυχαγωγικά μαγκαζίνο την περίοδο των διακοπών να τα αναλαμβάνουν άλλοι παρουσιαστές και να συνεχίζουν κανονικά τη ροή τους, όσο τα κεντρικά πρόσωπα βρίσκονται σε άδεια διακοπών.

Πηγή: enimerosi24

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ε μα! Σωστός! Στην Αμερική οι κεντρικοί παρουσιαστές συνεχίζουν καιι τον Αύγουστο κανονικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι περισσότεροι δικοι μας παρουσιαστές/παρουσιάστριες "κουράζονται" στις διακοπές τους με το να ανεβάζουν κάθε 2 λεπτά τις φώτο με τα μαγιό,με τα φαγητά ,με τα ποτά,με τα ξενοδοχεία ,με τα αντιλαϊκά,με τα καπέλα,με τις χλιδατες διακοπές..γενικά,με τα σκάφη τους,με τα θαλάσσια σπορ..και μέσα σε όλα αυτά να μας υπενθυμίζουν,ότι "αγαπούν" τους φτωχαντζες που δεν μπορούν να κάνουν διακοπές,και επίσης ότι και στις διακοπές τους είναι οι καλύτερες μανουλες και πατερουληδες ,,,,,.Φυσικό είναι να "ξεκουράζονται"2 μήνες και βαλε....Και δεν έχω καταλάβει γιατί κλαίνε όταν τελειώνει η σεζόν ,και αγκαλιάζονται και φιλιούνται ,ενώ το μονο που δεν γνωρίζουμε για τις διακοπές τους,συγγνώμη κιόλας,είναι ποτέ πάνε τουαλέτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο δίκιο έχεις και πόσο συμφωνώ μαζί σου. Φαντάζομαι όλοι εμείς οι κανονικοί άνθρωποι που πάμε ελάχιστες διακοπές φεύγοντας από την δουλειά κλαίμε και χτυπιόμαστε στα πατώματα από την στεναχώρια μας. Εγώ προσωπικά ούτε τηλέφωνο δεν παίρνω να μάθω νέα από το γραφείο. Πάντως για να είμαστε δίκαιοι βρίσκουν και τα κάνουν.

      Διαγραφή
  3. Έτσι ακριβώς! Ελληνικό φαινόμενο και μόνο.
    Εκπομπές δεν κόβονται απλά τις παρουσιάζουν άλλοι και πάνε διακοπές 3 βδομαδούλες το πολύ,ενώ εδώ και τρίμηνα κάνανε παλιά διακοπές μέχρι 15 Σεπτεμβρίου (ίσως και λίγο παραπάνω)και το πρόγραμμα τα κανάλια το πετσοκόβουν και μας φορτώνουν όλο επαναλήψεις άντε και μία νέα εκπομπή.
    Ας βάλουν καμιά σειρά νέα το καλοκαίρι και κανένα παιχνίδι νέο να βλέπουμε μιας και τα σταματάνε όλα.Που να βάλουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και αυτο ειναι το σωστο , αν δεις μονο τον Κανακη ποτε αρχιζει και ποτε τελειωνει μπορει καποιος να καταλαβει τι γινεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά αυτός το έχει τερματίσει. Ξεκινάει Δεκέμβριο και τελειώνει Μάιο.

      Διαγραφή
  5. Ας δοκιμασουν τουλαχιστον το καλοκαιρι νεα προσωπα για να δοκιμαστουν και να εχουν μετα την επιλογη τα καναλια. Αλλα οχι οι βροντοσαυροι της τηλεορασης καλα κρατουν ολοκληρες δεκαετιες τωρα και ανακυκλωνουν καμμενα χαρτια , οπως κατι Γκουνταραιους και ομοιους τους πανελιστες, που παιρνουν τζαμπα λεφτα χωρις κοπο.Αλλα οι ιδιοι γερασμενοι διευθυνταδες του κωλου Λατσιος , Καλημερης , αφου και οι ιδιοι ανακυκλωνονται Μαραγκουδακη , ανακυκλωνουν τα ιδια προσωπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μια χαρά κάνουν και ξεκουράζονται 2 και 3 μήνες οι έλληνες παρουσιαστές. (Τουλάχιστον τις παλιές καλές εποχές...) Αλλο θέμα που εμείς οι υπόλοιποι φτωχούληδες του θεού έχουμε καταπιεί τον καπιταλισμό αμάσητο και βαφτίζουμε διακοπές 15 μερούλες με το ζόρι. Κανονικά ο άνθρωπος για να ξεκουραστει πλήρως , να απεμπλακεί από τις συνθήκες της όποιας δουλειάς του και να επιστρέψει σε αυτήν με ουσιαστικά ''γεμάτες'' μπαταρίες...ένα δίμηνο εκτός δουλειάς το χρονο το θελει. Το οτι ο σύγχρονος άνθρωπος έχει αποδεχτεί να δουλεύει σαν το σκυλί 360 μέρες το χρόνο και να βαφτίζει ένα 5ημερο με το ζόρι ''διακοπές'' αυτό είναι καθαρά δικό μας πρόβλημα. Των φτωχουληδων. Όσοι μπορούν καλά κάνουν και δουλεύουν τόσο όσο.

    ΥΓ...Τιμή και δόξα στον Κανάκη. (οσο κι αν τον βαριεμαι τηλεοπτικα) Μακάρι να μπορούσαμε όλοι να επιβάλουμε τους όρους του στο εργασιακό μας περιβάλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σωστα , αλλα δεν ειναι προκλητικο στις μερες μας ανθρωποι με διπλα και τριπλα πτυχια ,με την ανεργια στο κατακορυφο , την φτωχια , να δουλευουν σαν τα σκυλια και να βλεπουν τυχαρπαστους να κανουν τριμηνες χλιδατες διακοπες και να ζουν στον κοσμο τους;Οσο για τον Κανακη δεν νομιζω οτι ειναι τοσο σουπερ ωστε να γινεται τοση φασαρια γι αυτον και δεν το αξιζει, τωρα πως τα καταφερνει ...Τα ιδια και η Νικολουλη που ξεκιναει παρα πολυ αργα και τελειωνει νωρις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !