Πότε κάνει πρεμιέρα η ΕΛΕΝΗ στο MEGA;

4



Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν από τις πρώτες που έριξαν αυλαία φέτος και έτσι όπως όλα δείχνουν , θα ξεκινήσει από πολύ νωρίς μέσα στον Σεπτέμβρη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της, αναμένεται να βγουν και πάλι στον αέρα στις 5 Σεπτεμβρίου, ημέρα κατά την οποία θα ξεκινήσουν όλα τα προγράμματα του Mega.

Η παρουσιάστρια μάλιστα μετα τον 15 Αύγουστο θα επιστρέψει στην Αθήνα ώστε να διευθετήσει ότι έχει μείνει ανοιχτό για τη νέα τηλεοπτική χρονιά.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η Ελένη δεν γύρισε τρέιλερ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κουρασε η Μενεγακη , τα ιδια καμμενα προσωπα , χωρις τιποτα ιδιαιτερο, ο Ουγγαρεζος μια απο τα ιδια με τα σαχλα αστεια, ο Κουτσογιανοπουλος αφαντος απο την εκπομπη αλλα ο μισθουλακος τρεχει,Ελιανα δεν εχει τιποτα ουσιαστικο να πει,ο Μπουμπουρας καλος αλλα χωρις ενεργο ρολο.Γενικα η εκπομπη ειναι βαρετη, χρειαζεται νεους ανθρωπους με αποψη και ορεξη για δουλεια, με ρεπορταζ και οχι αναμασημενα θεματα ,που πιο πριν εχουν ηδη παιχτει απο αλλες εκπομπες. Αν παλι η Μενεγακη δεν ειναι ετοιμη για αλλαγες οπως το απαιτει η εποχη, ας παει σπιτι της. Πηρανε ολοι στασιδι και νομιζουν οτι ειναι υπαλληλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχω ιδέα γιατί επέστρεψε η Μενεγάκη στην τηλεόραση. Μια χαρά τα πήγαινε και χωρίς αυτή. Το χρήμα έτρεχε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Μάλλον το είχε τόσο πολύ συνηθίσει να φεύγει καθημερινά από το σπίτι της για το τηλεοπτικό στούντιο που ένιωσε όπως οι συνταξιούχοι την πρώτη χρονιά της σύνταξης και έτσι όταν της πρόσφεραν κάτι επέστρεψε. Αλλά επέστρεψε με συμπεριφορά δημοσίου υπαλλήλου που πάει στη δουλειά κάνει συνεχώς τα ίδια και τα ίδια πράγματα δεν χαίρεται την δουλειά αλλά δεν τον νοιάζει κιόλας αφού η θέση και τα λεφτά είναι εξασφαλισμένα. Με αυτό το σκεπτικό και την συμπεριφορά θα συνεχίσει να κάνει τα νούμερα που έκανε και φέτος και μπορεί να πέσει και άλλο. Και δεν ξέρω ειλικρινά για πόσο καιρό ακόμα θα την σώζουν οι χορηγοί. Δεν μεγαλώνουμε μόνο εμείς μεγαλώνει και εκείνη μαζί με εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Μενεγακη εχει ποιοτητα ,καμια σχεση με τα αλλα σουργελα των πρωινομεσημεριανων εκπομπων , εξαιρουνται Μελετη , Μπαρκα και Μαλεσκου,αλλα μπαστα . Ενα μεσημεριανο που δεν εχει ανανεωθει καθολου , παρολο που η εποχη πια απαιτει αλλα πραγματα , απο τους πανελιστες εως τα θεματα και τον μαγειρα, εκτος αν ο Ουγγαρεζος θεωρειται ανανεωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !