Ticker

10/recent/ticker-posts

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Οι καλεσμένοι στον γάμο τους θα απαντούν σε ερωτήσεις ασφαλείας

 



Όπως αναφέρει το ζευγάρι, σε ανάρτηση στα social media, μεταξύ άλλων οι καλεσμένοι θα πρέπει να απαντήσουν σε ερωτήσεις ασφαλείας που θα κάνουν οι security στην είσοδο.


Δείτε την ανάρτηση του Μαυρίκου Μαυρικίου:


Αγαπημένες μας φίλες και φίλοι, όπως όλοι γνωρίζετε την επόμενη Κυριακή 28/08 είναι ο γάμος μας στη Λεμεσό. Με αυτήν την ανακοίνωση θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για ένα σημαντικό για εμάς θέμα. Κατανοούμε και σας ευχαριστούμε θερμά για την αμέριστη αγάπη και στήριξη σας όλους αυτούς τους μήνες. Ωστόσο, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε, όσοι από εσάς θέλετε να είστε κοντά μας εκείνη τη μέρα και δεν έχετε λάβει προσκλητήριο γάμου μπορείτε να έρθετε και να μας ευχηθείτε στην εκκλησία του Αποστόλου Ανδρέα (Χαράκη), Λεμεσού στις 5.00 μ.μ.


Η είσοδος στο Monte Caputo για την δεξίωση ξεκινάει στις 7 μ.μ. και θα πραγματοποιείται με έλεγχο 3 σταδίων ασφαλείας από ομάδα security. 1. Επίδειξη του προσκλητηρίου (Πρέπει να το φέρετε μαζί σας) 2. Έλεγχος στις λίστες καλεσμένων για διασταύρωση (Πρέπει να είστε καλεσμένοι και να βρίσκεστε στη λίστα) 3. Απάντηση σε ερωτήσεις ασφαλείας που θα κάνουν οι security στην είσοδο.


Ο λόγος που θα ληφθούν αυτά τα μέτρα είναι ότι λαμβάνουμε εκατοντάδες μηνύματα ότι πολλοί θέλουν να έρθουν χωρίς να είναι καλεσμένοι ενώ οι θέσεις είναι συγκεκριμένες και δεν θέλουμε να ταλαιπωρηθεί κανείς ή να μη βρει κάπου να καθήσει ή ακόμα χειρότερα να τραυματιστεί. Είμαστε υποχρεωμένοι να προνοήσουμε για την ασφάλεια των καλεσμένων μας, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που θα ταξιδέψουν από Ελλάδα και εξωτερικό για να είναι κοντά μας αλλά και για την άψογη διεξαγωγή της τελετής. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση, μετράμε αντίστροφα! Μαυρίκιος – Ιλάειρα».


Έγινεεεεε...


Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μεγάλη ιδέα έχει τελικά αυτός για τον εαυτό του
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τύπου "επιλέξτε τις εικονες που δειχνουν διαβασεις πεζών";
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σε αυτούς πραγματικά αξίζει η έκφραση ''καβάλησαν το καλάμι''.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αχχαχαχχα κλαίω
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άγρια κοροϊδία,αλλά οκ ας οψεται ότι πλήρωσε για την καταχώρηση αλλιώς ένα σοβαρό site δεν θα έκανε τέτοια ανάρτηση
Ο χρήστης Tvnea.con team είπε…
Αυτό κατάλαβες από την ανάρτηση μας κι όπως κλείνει αυτή;
Ο χρήστης Μάκης είπε…
🤣😂🤣
Ο χρήστης maria13 είπε…
Από την μία όλοι αυτοί οι αθλητές που κάθε μέρα μας κάνουν περήφανους με την αγωννιστικοτήτα, τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα τους. Και από την άλλη ο Μαυρίκιος, η Ιλάειρα και όλοι οι influencers. Ώρες ώρες νομίζω ότι μας αξίζουν αυτά που περνάμε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Υπάρχει ψυχίατρος να τους μαζέψει?
Πραγματικά όμως είναι κρίμα..
Γιατί τους αφήνουν να ξεφτιλοζοντε στα κανάλια..
Αφού τους βλέπουν δεν είναι καλά.
Ο χρήστης Giota είπε…
Κάθε φορά που τους βλέπω σχεδόν αηδιάζω.. Φταίνε και τα media που τους προωθούν συνεχώς, όπως και όλοι αυτοί οι σελεμπριτι (ο θεός να τους κάνει) που τους καλούν στις εκπομπές τους. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τους ακολουθεί απλός κόσμος ειλικρινά.