Αποκαλυπτικό - Κωδικός όνομα "Γιατρός" : Πότε θα βγει η σειρά στον ALPHA; Όλο το ρεπορτάζ

23


Τα κανάλια ετοιμάζονται για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και το κανάλι του Alpha δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση, καταστρώνοντας τα πλάνα του.

Μέσα σε αυτά βρίσκεται και μια νέα τηλεοπτική σειρά που αναμένεται να σαρώσει την τηλεθέαση. Ο λόγος για την σειρά, ο Γιατρός με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Πρόκειται για ένα δράμα το πρωτότυπο σενάριο του οποίου μας έρχεται από την Ιταλία με τίτλο «Nelle tue man! (Στα χέρια σου)» και προβάλλεται από το 2020 στο RAI UNO.

Μάλιστα, η υπόθεση που θα αναπτυχθεί σε 32 επεισόδια, είναι εμπνευσμένη από την αληθινή ιστορία του δρ Pierdante Piccioni που μετά από ένα τροχαίο στον περιφερειακό της Πάβιας, έπαθε αμνησία έχοντας ένα κενό μνήμης 12 χρόνων. Ο  ελληνικός τίτλος είναι  Κωδικός όνομα " Γιατρός". Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Γιώργος Παπαβασιλείου που την περσινή χρονιά υπέγραψε τη σειρά της ΕΡΤ «Καρτ ποστάλ».

Τα γυρίσματα για τη νέα δραματική σειρά του ALPHA αναμένεται να ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο ενώ η πρεμιέρα του σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TVNEA.COM αναμένεται να γίνει τον Νοέμβριο .

Η υπόθεση

Ο Αντρέα Φάντι είναι επικεφαλής του παθολογικού τμήματος ενός νοσοκομείου. Κατά καιρούς τον διακατέχει αλαζονεία, είναι σχολαστικός, ενώ δεν πιστεύει στη σχέση γιατρού - ασθενούς.

Στην πραγματικότητα εμπιστεύεται μόνο το ένστικτο το δικό του και της ομάδας του και συγκεκριμένα της βοηθού του Τζούλιας με την οποία έχει σχέση. Η ιστορία ξεκινάει όταν μια μέρα ο πατέρας ενός αγοριού που πέθανε πρόσφατα στην παθολογική πτέρυγα, λόγω ενός λάθους της ιατρικής ομάδας πηγαίνει στο νοσοκομείο οπλισμένος και τον πυροβολεί στο κεφάλι, χωρίς όμως να τον σκοτώσει.

Το τραύμα προκαλεί στον γιατρό απώλεια μνήμης και ξεχνά τα 12 τελευταία χρόνια της ζωής του. Οταν ξυπνάει είναι πεπεισμένος ότι είναι 2010 και όχι 2022, έχοντας ως τελευταία ανάμνηση ότι έχει φτάσει στο σπίτι του αφού έχει υπογράψει την πρώτη του σύμβαση ως γιατρός.

Για πρώτη φορά στη ζωή του δεν είναι ο διακεκριμένος, διάσημος και δημοφιλής επιστήμονας αλλά ένας απλός ασθενής. Με μια ζωή κομμένη στα δύο ο άντρας κατρακυλά ξαφνικά σε έναν άγνωστο κόσμο στον οποίο τα αγαπημένα του πρόσωπα έχουν γίνει ξένα και το νοσοκομείο είναι το μόνο μέρος που πραγματικά νιώθει σαν το σπίτι του.

Ωστόσο δεν αναγνωρίζει το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού. Καταποντισμένος σε ένα ακατανόητο παρόν, δεν μπορεί πλέον να ζήσει κανονικά και είναι αναγκασμένος να ξεκινήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του από την αρχή προσπαθώντας να οικοδομήσει ένα νέο μέλλον, σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Δημοσίευση σχολίου

23Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δηλαδη αυτη η χωρα, η θα εχει 2 σειρες τον χρονο η 50. Ποιος θα τις δει ολες αυτες τις σειρες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιστρέψαμε πίσω στη σεζόν 2005-2006. Η ΕΚΟΜΕ πληρώνει οπότε θα δούμε άλλα 15 νέα σήριαλ που θα σκαρώσουν στο Β' μισό κατά τον Μάρτιο-Απρίλιο οι υπεύθυνοι των καναλιών.

      Διαγραφή
    2. Για την ακρίβεια μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί 36 σειρές, και αν συμπεριληφθούν και οι 3 σειρές του Cosmote TV φτάνουμε στις 39, χωρίς ακόμη να ειπωθεί με σιγουριά αν θα δούμε και κάποιες ακόμη στο B' μισό.

      Κάτι που δεν έχει μάλλον παρατηρηθεί είναι ότι φέτος στην ελληνική tv θα υπάρχουν 12 καθημερινές σειρές(!!!). Πλάτανος στην ΕΡΤ, Σασμός, Νύχτα, Αμφιβολίες και Παράδεισος στον Alpha, Παγιδευμένοι στον Ant1, Ελιά και Μαύρο Ρόδο στο Mega, 3 Μίλια στο Star, Άγρια Γη στον ΣΚΑΪ και Έρωτας Φυγάς και Οικογένεια στο Open. Κάποιες από αυτές είναι 3εβδομαδιαίες αλλά και πάλι θεωρούνται (σχεδόν) καθημερινές.

      Διαγραφή
  2. Και άλλη σειρά; Νόμιζα ότι είχε κλείσει ο Alpha με τις τρεις δραματικές -Σασμός, το πολυκατάστημα και τα μπουζούκια, συγγνώμη παιδιά δεν θυμάμαι τους τίτλους ακόμα, είναι και πολλές οι σειρές αχαχα- και την Μουρμούρα που είναι κωμωδία. Θα έχει και άλλη δραματική από τον Νοέμβριο;; Ωραίο που επιστρέφει ο Μαρκουλάκης αλλά είναι πολλές οι σειρές. Λίγες θα πετύχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντί να χαίρεστε που θς έχουμε ποικιλία σειρών, γκρινιάζετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συνηθως οταν υπαρχουν πολλες, ειναι δυσκολο να πετυχουν ολες και μετα γυρναμε στα ριαλιτι, στις εταιρεις που κλεινουν κλπ. θελει ενα μετρο. μακαρι να υπαρχουν πολλες σειρες, αλλα εδω μιλαμε για παρα πολλες - κι οποιες θα κατεβασουν και την ποιοτητα, δεν γινεται πρακτικα να ειναι ολες καλες.

      Διαγραφή
  4. Ε δε νομίζω να σαρωσει και σε τηλεθεαση η συγκεκριμενη σειρά..καλούτσικα μπορεί να πάει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προσωπικά ο Μαρκουλάκης δεν μ'αρέσει όπως και η υπόθεση.Γενικα άρχισαν να το τραβάνε πάλι με 40 σειρές και απο αυτές ζήτημα να αξίζουν οι 5.Νομιζω υπερβολή για φέτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλες αυτές οι σειρές θέλουν να φτάσουν ως το καλοκαίρι ή έχουν συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων και τέλος; Για παράδειγμα η σειρά του Παπακαλιάτη έχει αν θυμάμαι καλά 9 επεισόδια και τέλος. Φυσικά αν σκίσει και το κουβεντιάσει με το κανάλι μπορεί να δεχτεί να βγει δεύτερος κύκλος αυτός όμως θα πάει για την άλλη χρονιά. Αυτή θα παίξει η σειρά κάποιο μικρό διάστημα και τέλος. Το ίδιο και με σειρές της ΕΡΤ που στηρίζονται σε βιβλία. Έχουν συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων που δεν είναι μεγάλος και έτσι δεν κουράζουν κιόλας το κοινό. Με τις άλλες σειρές ο στόχος είναι το καλοκαίρι κι αν πάνε καλά να συνεχίσουν και του χρόνου; Δεν αναφέρομαι μόνο στον Alpha αλλά και στα άλλα κανάλια. Γιατί έχουν δίκιο όσοι λένε πως είναι πολλές οι σειρές, αρκετές αυτές που θα παίζουν καθημερινά και εντάξει και να θέλεις να τις δεις όλες δεν γίνεται. Επιπλέον υπάρχει κίνδυνος να κουραστεί ο κόσμος και να ψάξει άλλες επιλογές όπως τα ριάλιτι κάτι που θα μας πάει πάλι στα χρόνια που κυριαρχούσαν αυτά και δεν το θέλω. Μήπως λίγο τα κανάλια και κυρίως τα ιδιωτικά να το κοιτάξουν αυτό και να δοκιμάσουν και την λύση των μίνι-σειρών με τα λίγα επεισόδια;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Παπακαλιάτης γυρίζει ήδη τον δεύτερο κύκλο του "Maestro". Πηγή εκ των έσω. Και ναι μάλλον την επόμενη χρονιά θα προβληθεί. Κάποιοι εκ των ηθοποιών, βέβαια, έχουν ζητήσει και σε περίπτωση κι άλλης συνέχειας, να τους πεθάνει... Όχι η Καβογιάννη, που παίζει ήδη σε πολλές σειρές.

      Διαγραφή
  7. Ξαφνικά δεν είναι καλό να βγαίνουν ποιοτικές σειρές με καλούς ηθοποιούς... Αυτό το λένε όσοι υποστηρίζουν κανάλια που έχουν ελάχιστες σειρές στο πρόγραμμα τους οι οποίες σειρές έχουν ορατή την προοπτική να αποτύχουν παταγωδώς.. κατάντια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα! Νομίζουν πως δεν καταλαβαίνουμε. Αν αυτές οι σειρές ήταν σε ένα συγκεκριμένο κανάλι που αντί για νούμερο 1 κατάντησε νούμερο 5 θα έλεγαν τις συνηθισμένες τους ατάκες: «υπέροχο!», «τρομερό!», «πιστεύω πως θα πάει καλά», «θα σκίσει», «μπράβο στο αγαπημένο μας κανάλι που επενδύει στη μυθοπλασία», «θα σβήσουν τα υπόλοιπα κανάλια», «θα σαρώσει τον ανταγωνισμό», κα.

      Διαγραφή
    2. Σιγα πια που τα βλέπετε όλα ανταγωνισμό ανάμεσα στα κανάλια.Ποιοτικος ο Μαρκουλάκης και αυτή η σειρά;Απο πότε;Μακάρι να είναι καλή και να τα πάει καλά αλλά υπάρχουν υπερβολικά πολλές σειρές φέτος και δεν αξίζουν ολες.Και το πιο άσχημο θα είναι να χαθούν και αυτές που αξίζουν μαζί με τις άλλες και να ξαναγυρίσει ο κόσμος σε trash επιλογές πχ reality

      Διαγραφή
    3. Κι εσύ πώς το ξέρεις ότι δεν είναι ποιοτική η σειρά χωρίς καν να έχεις δει ούτε ένα λεπτό; Και τι θα πει ποιοτικός; Μια χαρά ηθοποιός είναι ο Μαρκουλάκης.

      Διαγραφή
    4. 7.42 & 8.19 η τοξικοτητα σας θα κανει τους παντες να φυγουν απο εδω. επειδη δηλαδη εσεις ερχεστε με ατζεντα και λογικα πληρωνεστε απο καναλια να κανετε βολτες στο ιντερνετ, θα κανετε εμας τους υπολοιπους να μην μπορουμε να πουμε την γνωμη μας γιατι θα χαρακτηριστουμε ως φιλαθλοι αλλου καναλιου; ελεος, τιποτα αλλο.

      Διαγραφή
    5. Ποιοτική μπορεί να χαρακτηριστεί μια σειρά είτε λόγω υπόθεσης είτε λόγω ηθοποιών.Η συγκεκριμένη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ποιοτικη

      Διαγραφή
    6. Μια σειρά μπορεί να χαρακτηριστεί ποιοτική μόνο εκ του αποτελέσματος. Ρώτα όποιον κριτικό θες.

      Διαγραφή
    7. @10:50 το έλεος να το πεις και την τοξικότητα και τους πληρωμένους θα τη βρεις σε αυτούς που βρίζουν όλα τα κανάλια εκτός από ένα συγκεκριμένο που το υμνούν ακόμα και όταν πατώνει, που κάνουν συνεχώς προτάσεις για το πως να φτιάξει το πρόγραμμά του ώστε να σαρώσει μέχρι και τον διευθυντή προγράμματός του στοχοποιούν, για τέτοια κάψα μιλάμε. Φυσικά αυτοί δεν πληρώνονται, λένε απλά την γνώμη τους έτσι;

      Διαγραφή
    8. 10:50 κατάλαβες ότι κάνεις ότι κατηγορείς. Και αυτοί την γνώμη τους λένε. Απαγορεύεται; Και εσύ τότε τι είσαι; Τοξικός ή πληρωμένος από κανάλι;

      Διαγραφή
  8. ας ειναι καλα ο εκομε που πληρωνει με λεφτα των ελληνων φορολογουμενων ενω ο κοσμος πειναει..μεχρι και οι οικογενειακες ιστοριες επιδοτουνται..κλαδοι ολοκληροι αφανιζονται απο την οικονομικη κριση και η τηλεοραση ζει εποχες 90 με τα λεφτα μας...κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτο το σχολιο ειναι που πρεπει ολοι να διαβασουμε. αλλα γι αυτο τοσο μισος μεταξυ σας ολοι οι σχολιαστες, γιατι ειναι πολλα τα λεφτα Αρη!

      Διαγραφή
  9. ειδε ο μαρκουλακης κι αλλους "ποιοτικους" του θεατρου να βγαζουν ξανα χρημα απο την tv κι σου λεει εγω στην απ'εξω μετα απο τοσα χρονια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !