Πλούσια θεματολογία και αυτό το Σαββατοκύριακο στο «OPEN SPORT»

0


Πλούσια θεματολογία και αυτό το Σαββατοκύριακο στο «OPEN SPORT», με τον Μανώλη Σφακάκη. Μη χάσετε το Σάββατο 27 Αυγούστου 2022:

Οι λεπτομέρειες της μετεγγραφής του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στον όμιλο του Europa League, με υπογραφή Τόμας Βατσλίκ η πρόκριση των ερυθρόλευκων. Τα πρόσωπα που έλαμψαν στην πρεμιέρα της Superleague, αποκλειστική συνέντευξη του Μάριου Τζαβίδα, του μοναδικού Έλληνα που πέτυχε γκολ στην πρώτη αγωνιστική του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος

Αποφασισμένος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να οδηγήσει την εθνική ομάδα σε διάκριση στο Ευρωμπάσκετ. Παράσταση του Έλληνα σούπερ σταρ και του Νίκολα Γιόκιτς, στην ήττα από τη Σερβία στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ.

Άφθονο θέαμα από τα γήπεδα του εξωτερικού, αφιέρωμα στον Καζεμίρο, στο νέο απόκτημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δείτε αποσπάσματα από την πρώτη συνέντευξη στην εκπομπή το 2019 της πρωταθλήτριας Ευρώπης στον ακοντισμό Ελίνας Τζένγκο.

 

Δείτε επίσης την Κυριακή 28 Αυγούστου 2022, την απολαυστική συνέντευξη της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη. Μιλάει αποκλειστικά στην Έλβη Μιχαηλίδου και στην κάμερα της εκπομπής, λίγες ημέρες μετά τον διπλό θρίαμβο της στο βάδην.

Τι έγινε στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Βόλο και στα υπόλοιπα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής της Superleague, o Γρηγόρης Ατρείδης μεταδίδει από τη Θεσσαλονίκη τα τελευταία νέα πριν το ματς του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο.

25λεπτη ποδοσφαιρική πανδαισία από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τα δέκα καλύτερα γκολ της εβδομάδας που πέρασε.

 

OPEN SPORT, κάθε Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι 13:40 – 14:40, με την φωτεινή πλευρά του αθλητισμού.

 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !