Αυτές είναι οι 36 ελληνικές σειρές για τη νέα σεζόν!

5

Τουλάχιστον 36 ελληνικές σειρές προγραμματίζονται για τη νέα σεζόν. Πρόκειται για έναν σημαντικό αριθμό ελληνικών παραγωγών, καθώς το κοινό έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στη μυθοπλασία, μετά και την επιτυχία των «Άγριων Μελισσών», ενώ υπάρχουν και τα κίνητρα του ν. 4487/2017. Η κατάταξη των σειρών ανά τηλεοπτικό σταθμό σύμφωνα με το typologies είναι η εξής:




Στο Mega θα προβληθούν οι σειρές «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» των Ρέππα – Παπαθανασίου, από τη Lumad Productions, «Milky Way» του Βασίλη Κεκάτου, από τη Foss Productions, «Η Γη της Ελιάς» (β’ κύκλος) των Γεωργίου – Νικολάου, από τη Make it Productions, «Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον Ουρανό» (β’ κύκλος), από την Green Olive Films, «Το Κάμπινγκ», που έχει παραχθεί για την Κύπρο από το δίδυμο Γεωργίου – Νικολάου, το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, από τη Foss Productions, και το «Μαύρο Ρόδο» από την J.K. Productions.


Στον Alpha έρχεται ο β’ κύκλος του «Σασμού» και η νέα παραγωγή «Ο Παράδεισος των Κυριών», και οι δύο από την J.K. Productions, η νέα σειρά «Αυτή η Νύχτα Μένει» από τους Αργοναύτες και η δέκατη σεζόν της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» από την Greenpixel. Το συνεργαζόμενο Star έχει προγραμματίσει τη σειρά «3 Μίλια», ενώ θα δείξει και τον τελευταίο κύκλο της σειράς «Έτερος Εγώ», μετά την προβολή της από την Cosmote TV. Με το Star συζητάει για μία σειρά και η Barking Well Media, χωρίς ωστόσο να έχουν μπει υπογραφές


Ο ΑΝΤ1 θα προβάλει τη σειρά εποχής «Η Μάγισσα» των Τσαμπάνη και Καλκόβαλη, σε σκηνοθεσία Λευτέρη Χαρίτου, από την J.K. Productions, την κωμική σειρά «Εκτός Υπηρεσίας» από την ίδια εταιρεία παραγωγής, την επίσης κωμική σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος;» από την Tanweer και τη σειρά «Παγιδευμένοι» από την Pedio Productions. Επιπλέον, ο ΑΝΤ1 θα προβάλει τις σειρές (όλες έχουν μεταδοθεί πρώτα από τη συνδρομητική πλατφόρμα ΑΝΤ1+) «Σμύρνη μου Αγαπημένη», από την Tanweer, «Η Γέφυρα» (ελληνοτουρκική συμπαραγωγή), από τη Φιλμική, και τις «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη. Θα προβληθεί επίσης (πρώτα στην ANT1+) η σειρά «Σώσε με», με εταιρεία παραγωγής την ΑΝΤΕΝΝΑ Studios.


Ο ΣΚΑΪ ετοιμάζει τη δραματική σειρά «ΣτΟργή» σε σκηνοθεσία Όλγας Μαλέα, από την Acun Medya, την καθημερινή δραματική σειρά «Γλυκάνισος» σε σενάριο Γιώργου Κυρίτση, από την Tanweer, και την καθημερινή σειρά «Άγρια Γη» σε σενάριο Μαρίας Γεωργιάδου.


Η ΕΡΤ1 συνεχίζει με το «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» (γ’ κύκλος) από την J.K. Productions και «Τα Καλύτερά μας χρόνια» (γ’ κύκλος) από την Tanweer. Οι νέες παραγωγές είναι: «Μία Νύχτα του Αυγούστου» της Βικτόρια Χίσλοπ, από τη Need a Fixer, «Φλόγα και Άνεμος» από τη RedLine Productions, «Το Βραχιόλι της Φωτιάς» από την Hybrid Com & Pro, «Κάνε ότι κοιμάσαι» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, από τη Silverline Media, και μία ακόμη παραγωγή βασισμένη σε ελληνικά διηγήματα.


Το Open ετοιμάζει το «Το Κόκκινο Ποτάμι – Η Συνέχεια» σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη, από την Τηλεκίνηση, το «Έρωτας φυγάς» σε διασκευή σεναρίου της Ρένας Ρίγγα και επιμέλεια σεναρίου του Δημήτρη Αποστόλου, από τους Αργοναύτες, και μία καθημερινή κωμωδία σε σενάριο Άγγελου Χασάπογλου και σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου.


H Cosmote TV θα προβάλει τη σειρά «Έτερος Εγώ: Νέμεσις», σε σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια και σενάριο του ίδιου και της Κατερίνας Φιλιώτου, με εκτέλεση παραγωγής από την εταιρεία Blonde Productions, και την κωμωδία «Αόρατοι» από την Direct Productions.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη, Milky Way, Maestro, Εκτός Υπηρεσίας, Μία Νύχτα του Αυγούστου και Κάνε ότι κοιμάσαι είναι οι σειρές για τις οποίες ανυπομονώ. Ευτυχώς ανακάμπτει η ελληνική μυθοπλασία και θα υπάρχει μεγάλη γκάμα για να καλύψει όλα τα γούστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καθαρά και μόνο πρόβλεψη πιστεύω πως τα μεγαλύτερα νούμερα θα τα έχει η σειρά του παπακαλιατη και μετά σασμος και Παΐσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και κάπως έτσι θα επιστρέψουμε στα ριάλιτι...γιατί πάντα το πολύ δεν έχει καλό αποτέλεσμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από το Open πιστεύω η συνέχεια του Μανουσάκη πιστεύω θα πάει καλά και ίσως τραβήξει την προσοχή του κόσμου το Έρωτας Φυγάς. Σαπουνόπερα είναι αλλά έχει δυνατά ονόματα ηθοποιών που αγαπά ο κόσμος. Από το Mega πιστεύω οι δεύτεροι κύκλοι του Παισίου και της Ελίας θα πάνε όσο καλά πήγαν και φέτος και νομίζω η επιστροφή Παπακαλιάτη θα κάνει αρκετό κόσμο να το γυρίσει στο κανάλι. Στον Alpha Σασμός και Μουρμούρα έχουν το κοινό τους. Τώρα από τις νέες του παραγωγές καμία δεν με τραβά. Από τον ΣΚΑΙ μόνο η Στοργή ως σενάριο μου λέει κάτι αλλά το τρέιλερ δεν μου άρεσε. Τα άλλα είναι για μένα αδιάφορα. Τα 3 μίλια του Star δεν μου αρέσουν. Από την ΕΡΤ η σειρά με τον Παπαδόπουλο μου τραβά πολύ την προσοχή. Τέλος από ΑΝΤ1 μόνο η κωμωδία με τον χωριό μου αρέσει ως ιδέα και η Μάγισσα για το θέμα αλλά και για τον χρόνο που διαδραματίζεται η ιστορία.
    Είναι πολλές οι σειρές αρκετές κάτι λένε σεναριακά υπάρχουν ηθοποιοί που επιστρέφουν στην τηλεόραση μετά από χρόνια αλλά σίγουρα μεγάλο ρόλο θα παίξει ο προγραμματισμός των καναλιών. Οι ώρες και οι μέρες προβολής. Θα δείξει από Σεπτέμβρη. Ποικιλία πάντως υπάρχει. Εύχομαι επειδή στα σίγουρα δεν θα πετύχουν όλες μην αποθαρρυνθούν΄ν τα κανάλια και γεμίσουμε πάλι ριάλιτι. Αυτά εύχομαι να αποτύχουν όλα. Το έχω ξαναπεί και θα το στηρίζω για πάντα αυτό η χειρότερη σειρά είναι καλύτερη ενός ριάλιτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απο όλες αυτές τις σειρές πιστεύω πως θα τα πανε καλά η Γη της Ελιάς,ο Σασμός και η νέα σειρά του Παπακαλιατη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !