Γης της Ελιάς: Tο κλειδί της μεγάλης ανατροπής στον Β κύκλο

0


Στο τελευταίο επεισόδιο όμως η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου μας έδωσε μια ανατροπή τέτοιου μεγέθους που κανείς δεν περίμενε. Άν και μας ετοίμαζε για κάτι μεγάλο που έρχεται μέσα από τις σκηνές με τα ερωτικά όνειρα της Μυρτάλης, που ξυπνούσε «αναστατωμένη», κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη μεταξύ τους. Ο Αλέξης φίλησε την Μυρτάλη στον γάμο και αυτή ανταποκρίθηκε με περίσσιο πάθος, υπό το βλέμμα μάλιστα της Μαργαρίτας.

Δυστυχώς το τέλος του κύκλου μας άφησε πάνω στο καλό αλλά από τις αρχές του δεύτερου κύκλου και στα πρώτα επεισόδια του Σεπτεμβρίου θα παρακολουθήσουμε την Μυρτάλη να μετανοιώνει αρχικά για αυτό το φιλί λέγοντας ότι δεν σήμαινε κάτι παραπάνω πέρα από μια συνηθισμένη σαρκική επαφή.


Όπως, όλοι θα περιμέναμε, ο Αλέξης αρνείται να δεχτεί αυτή την κατάσταση και θα επιμείνει. Προσπαθεί να την πλησιάσει ακόμη περισσότερο αλλά η Μυρτάλη έχει άλλον στο μυαλό της. Παρόλο που την είδαμε να φιλάει με παθος τον Αλέξη, η Μυρτάλη θέλει τον Χρήστο αλλά δεν βλέπει ανταπόκριση από μέρος του, αφού αυτός την γειώνει και την απορρίπτει συνεχώς.

Τότε είναι που θα ξεκινήσει το μεγάλο θρίλερ. Με μεθοδικές κινήσεις η Μυρτάλη κάνει την ανατροπή και πλησιάζει τον Αλέξη, αλλά δεν θα της βγεί σε καλό. Η νεαρή κοπέλα έχει δεύτερες σκέψεις και απλά θέλει να εκμεταλλευτεί τον ψυχικά άρρωστο Αλέξη προς όφελός της. Θέλει να κάνει τον Χρήστο να ζηλέψει ικανοποιόντας ταυτόχρονα τις ερωτικές της φαντασιώσεις.

Ο Αλέξης θα το ανακαλύψει όταν θα είναι πλέον αργά και το δράμα που θα δούμε μέχρι εκείνη την στιγμή θα μετατραπεί σε ταινιά τρόμου με τον Αλέξη να κυριεύεται από την αρρώστια του και να προσπαθεί να βγάλει τον Χρήστο από την μέση. Όπως άλλωστε είχε κάνει και στο παρελθόν με τον Νικήτα.

Κανείς δεν μπορεί να τον λογικέψει και να σταθεί εμπόδιο ανάμεσα σε αυτόν και την Μυρτάλη και το έγκλημα δεν θα αργήσει να γίνει. Αυτή τη φορά όμως δεν γνωρίζουμε αν θα τα καταφέρει κι αν θα γλυτώσει από τον νόμο; Κι αν τα καταφέρει τι θα κάνει έπειτα η Μυρτάλη; Και τι θα κάνει ο Αλέξης αν τον βγάλει οριστικά από τη ζωή της έπειτα από τις τόσες στιγμές που θα περάσουν μαζί;

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !