Όλα δείχνουν τελικά Μαλέσκου στο STAR! Τι θα γίνει με τη Φαίη;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
19


 Αρχίζει και ενισχύεται πολύ το ενδεχόμενο να δούμε την Ιωάννα Μαλέσκου στο STAR την επόμενη σεζόν. 

Σύμφωνα με το youfly.com (να θυμίσουμε πως ο αρχισυντάκτης του site εμφανίζεται στην εκπομπή της στον ΣΚΑΙ), η παρουσιάστρια είναι ένα βήμα πριν υπογράψει και επίσημα με το STAR, (το έχει κάνει ήδη προφορικά) για να αναλάβει την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του σταθμού. Η Ιωάννα Μαλέσκου, όμως, φαίνεται πως έδωσε τα χέρια με το STAR για την νέα τηλεοπτική σεζόν. Η παρουσιάστρια μετακομίζει από τα Νότια, στα Βόρεια Προάστεια, καθώς πολύ σύντομα θα είναι μέλος του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς. Η εκπομπή που θα αναλάβει θα είναι στην πρωινή ζώνη, και θα προβάλλεται καθημερινά 9 με 12 το πρωί. Την επιμέλεια της θα αναλάβει ο Γιώργος Εφραιμίδης και την δημοφιλή παρουσιάστρια θα πλαισιώσει μια νέα ομάδα παρουσιαστών. Ωστόσο, μέχρι τις 15 Ιουλίου θα βρίσκεται στον αέρα του Love it καθώς ακόμα το συμβόλαιο της με τον ΣΚΑΙ, είναι ενεργό.


Δημοσίευση σχολίου

19Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η ζηνα είπε ομως σήμερα ότι μπορεί να πάει η Φαίη. Δεν τα λέει τυχαία αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Φαίη με τα υποτίθεται μεγάλα πακετα θα παρακαλεί το θοδωρη Κυριακου να τη κρατήσει 🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ζηνα πριν μια εβδομάδα νομίζω σε δηλώσεις που είχε κάνει στο happyday είχε πει ότι Φαίη, ζηνα και Ιωάννα ( με αυτή τη σειρά ) θα ήταν καλή τριπλέτα . Μήπως πάει η μαλεσκου μεσημέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκτός αν στο Σταρ θέλουν να δημιουργήσουν μια ζώνη στο 2-4 για να ανταγωνιστεί την Μενεγάκη οπότε σε αυτή την περίπτωση πρωί 9-12 η Μαλεσκου 12-2 η Ζήνα και 2-4 η Σκορδά

      Διαγραφή
    2. Αυτό που λες βγάζει νόημα, αλλά νομίζω σε άλλη σειρά δηλαδή πρωί η Φαίη και μεσημέρι η μαλεσκου

      Διαγραφή
    3. Κόνη, ποια ζώνη 2-4; Μια χαρά ζώνη 2-4 έχουν. Θα σταματήσουν τον Μονκ που σκίζει και κάνει παραπάνω τηλεθέαση από τη Μενεγάκη για να βάλουν τη Μαλέσκου για να φάει τη Μενεγάκη.. Τη τρώνε ήδη τη Μενεγάκη.
      Μετά κάπου πρέπει να είναι και το μεσημβρινό δελτίο τους. Σιγά μη κόψουν το δελτίο, 12 με 2 δεν μπορεί να μπει, μετά τις 4 δεν θα είναι μεσημβρινό αλλά απογευματινό.
      Ξεκολλήστε με τις λαιφσταιλ εκπομπές, δεν έχει πρόβλημα το star στις 2 και στις 3 για να βάλει καμία Μαλέσκου.
      Αν τη πάρουν για καθημερινό 9-12 μόνο μπορεί να πάει, ΣΚ πρωί αποκλείεται, έχουν τα παιδικά που κάνουν τρελή τηλεθέαση.

      Διαγραφή
    4. Το Σταρ επιθυμει να επιστρέψει και να ενεργοποιηθεί η ζώνη αυτή είχε ακουστεί και πέρυσι αυτό αλλά δεν έγινε επίσης στο 2-4 έβαλα την Σκορδά απέναντι από την Μενεγάκη εξάλλου η Κουτσελινη άφησε το μεσημέρι στον Μουτσινά ότι είναι σίγουρη ότι θα είναι εκτός Αντ1 η Σκορδά και ότι θα είναι στο Σταρ

      Διαγραφή
    5. Κόνη μια χαρά είναι ενεργοποιημένη η ζώνη. Με προγράμματα που κάνουν καλή τηλεθέαση. Ενεργοποίηση μιας ζώνης δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχει και λαιφσταιλ εκπομπή.
      Τώρα το τι έγραφε ο καθένας είναι αλλού παπά ευαγγέλιο. Και αυτοί που τα έγραφαν αυτά να με συγχωρήσουν αλλά δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα.
      Το σταρ και κάθε πανελλαδικό κανάλι γενικής στόχευσης υποχρεούται από τη νομοθεσία να προβάλει μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων. Αν μπει ζωντανή εκπομπή 2 με 4 που θα βάλουν το δελτίο. 12 με 2 κανείς δεν κουνάει τη Ζήνα. Πειράματα με το αλλάξουν την ώρα του Shopping Star και να το βάλουν απόγευμα μόνο μπορούν να κάνουν για να χωρέσουν. Δεν νομίζω όμως να μη τους κόβει τόσο και να καταστρέψουν μια πετυχημένη εκπομπή σαν το Shopping Star.

      Διαγραφή
  4. Η Ζήνα πάντως άφησε υπονοούμενα και για μεγκα-σκαι. Όπως επίσης και οτι η Μαλέσκου πάει σταρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγω πιστευω η Μαλεσκου θα παει στο Σταρ. Αν δειτε τις δηλωσεις της Ζηνας μπαμ κανει. επισης ο Κωνσταντινιδης στο μεγκα ειπε πως στο σταρ οποιον να ρωτησεις λεει ερχεται η Ιωαννα. Πιστευω σιγουρα θα παει Σταρ η Μαλεσκου γιατι και ο Κατσαριδης που βγαινει στην εκπομπη της Μαλεσκου και εχει το site youfly χθες εγραψε οτι ηδη εχει συμφωνησει η Μαλεσκου προφορικα και μενει υπογραφη. Προσωπικα θα θελα πολυ να την δω στο Σταρ τη Μαλεσκου Καλη της επιτυχια και μακαρι να ειναι κ του χρονου σε καναλι η κοπελα. Ειναι νεα και της αξιζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντως αν τελικά πάει ΣΚΑΙ η Σκορδά, καλύτερα να έχει 2 έτη κλειστό συμβόλαιο χωρίς ρήτρα τηλεθέασης γιατί αλλιώς τα πράγματα θα είναι πολύ δυσάρεστα για αυτήν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο σκορμπολας τώρα στην Ελεονώρα είπε ότι η Φαίη είναι ένα βήμα πριν το σταρ. Υπήρξε πρόταση και από το σκαι χωρίς να έχει προχωρήσει κάτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από όσα διαβάζω καταλαβαίνω πως στο Star δεν θέλουν και την νέα χρονιά να πειραματιστούν με νέους και άγνωστους στο κοινό της πρωινής ζώνης και επιλέγουν πλέον την ασφαλή οδό και δοκιμασμένες λύσεις. Να υποθέσω λοιπόν πως την αποτυχία της Μαλέσκου στο Skai δεν την χρεώνουν στην ίδια αλλά στην εκπομπή και στο πώς ήταν διαμορφωμένη;; Γιατί το πέρασμα της Μαλέσκου από τον Skai μόνο πετυχημένο δεν το λες. Φέτος έχει κολλήσει στα μονοψήφια και πέρυσι εντάξει πήγαινε λίγο καλύτερα αλλά δεν έσκιζε κιόλας. Θέλω να πω είναι δοκιμασμένη λύση αλλά όχι πετυχημένη. Και η Σκορδά έχει κάνει αποτυχίες αλλά είναι σίγουρα πιο μεγάλο όνομα από την Μαλέσκου και πιο πετυχημένο. Δεν ξέρω. Ίσως να είναι θέμα χρημάτων ή η Σκορδά να ζήτησε πράγματα που τους φάνηκαν υπερβολικά και ψάχνουν και κάποια εναλλακτική λύση. Πάντως εμένα η Σκορδά μου ταιριάζει περισσότερο στο Star παρά στον ΣΚΑΙ. Για μένα αν παίρνει μια φορά ρίσκο πηγαίνοντας στο Star παίρνει διπλό ρίσκο αν πάει Skai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το ενδεχόμενο να ενεργοποιήσουν την πολύ πρωινή ζώνη 7-9 και να κάνεις η Μαλεσκου μια 2ωρη infotainment εκπομπή, αποκλείεται ως σενάριο; Πιο πιθανό μου κάνει αυτό. Τύπου πρωινή μελέτη. Για να είναι απέναντι από τα πρωινά ενημερωτικά και την Μελέτη και την Τσιμτσιλη.

    07:00 - 09:00 Ιωάννα Μαλεσκου
    09:00 - 12:00 Φαιη Σκόρδα
    12:00 - 14:00 Ζηνα Κουτσελινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μένα αυτό που φαίνεται πιο πιθανό. Το 2-4 μου φαίνεται απίθανο. Γιατί παίζουν επαναλήψεις το πρωί, έχουν κενό εκεί που θα μπορούσε να το καλύψει η Μαλέσκου. Απέναντι δηλαδή από Τσιμτσιλή και Μελέτη. Και ίσως από τις 6 ή τις 6.30 για να τσιμπάει νούμερα και από εκεί και να ανεβαίνει ο μέσος όρος της εκπομπής.

      Διαγραφή
    2. Και μένα αυτό μου φαίνεται πιο πιθανό σενάριο. Το 2-4 μου φαίνεται απίθανο, δεν βγαίνει χωροταξικά. Έχουν κενό στη ζώνη αυτή και παίζουν επαναλήψεις. Βάζοντας τη Μαλέσκου εκεί το καλύπτουν, απέναντι στη Τσιμτσιλή και τη Μελέτη.

      Διαγραφή
  10. Η ανατροπή θα είναι δίδυμο Σκορδά-Μαλέσκου! Μόνο έτσι βγαίνει η εξίσωση παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπαα εγώ πιστεύω νωρίς το πρωί η Μαλεσκου και μετά θα ακολουθεί η Σκόρδα. Ούτως ή άλλως το σταρ εκείνη την ώρα πάντα επαναλήψεις βάζει είναι κενή η ζωνη. Και πιστεύω πως η Μαλεσκου θα μπορούσε να καλύψει και κομμάτι της επικαιρότητας, ενώ η Φαιη θα μείνει στο κλασσικό πρωινό πρότυπο.

      Διαγραφή
  11. Πολυ εξυπνο θα ηταν το 7-9 Ιωαννα, 9-12 Φαιη και 12-2 Ζηνα. Εγω παντως θα ηθελα την Ιωαννα με πανελ στο 9-12 να εχει Ποσειδωνα Γιαννοπουλου, Βαγγελη Χαρισοπουλου, Τζωρτζια Γεωργιου και εκεινη την ξανθια κοπελα Μαριλου που ηταν στο κουκου. Ευχομαι η Ιωαννα να παει στο σταρ γιατι απ οτι διαβασα η Σκορδα υπεγραψε χθες απογευμα με σκαι και μισθο 30,000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !