OPEN: Τα πλάνα του καναλιού για τις ενημερωτικές ζώνες...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
3

 


Συνεχίζεται η μεταγραφική περίοδος με τις διοικήσεις των σταθμών να επικεντρώνονται με ιδιαίτερη προσοχή και στους ενημερωτικούς τομείς.

Αν και όπως πολύ συχνά λέγεται στα κανάλια «η ψυχαγωγία φέρνει λεφτά», η έντονη ειδησεογραφία και οι εξελίξεις στην πολιτική σκηνή επιβάλλει περισσότερο από ποτέ την ενίσχυση των ενημερωτικών τομέων τους. Η σεζόν μάλιστα που ολοκληρώνεται μπορεί να ήταν… κακή για το ΟΡΕΝ που έχασε τηλεθεατές αποδυναμώνοντας αρκετά το ψυχαγωγικό του προφίλ, αλλά ο ενημερωτικός του τομέας κατάφερε να κρατήσει το σταθμό στο τηλεκοντρόλ των τηλεθεατών.

Για αυτό και ενόψει των εξελίξεων που ανέφερα ο Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης του OPEN Χρήστος Παναγιωτόπουλος «χτίζει» από την αρχή τις ζώνες που εμπίπτουν στις αρμοδιότητές του, όπως η πρωινή ενημερωτική ζώνη.

Έτσι είναι οριστικό ότι την πρώτη «καλημέρα»… αξημέρωτα μάλιστα, αφού θα λέγεται στις 5 το πρωί, θα την λέει ο Μάνος Νιφλής με τη Χρύσα Φώσκολου. Με δεδομένο μάλιστα ότι σε όλους τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας έχει καταργηθεί το δελτίο ειδήσεων που μεταδιδόταν τα μεσάνυχτα η πρώτη ενημέρωση της ημέρας θα ξεκινά στο ΟΡΕΝ στις 5 επικεντρώνοντας στις κυριότερες ειδήσεις και τις εξελίξεις που έχουν συμβεί μετά τα κεντρικά δελτία ειδήσεων. Αυτό το ρόλο λοιπόν θα αναλάβουν ο Νιφλής με τη Φώσκολου με σκοπό να παραδίδουν τη σκυτάλη της ενημέρωσης στις 7 το πρωί, στον Παναγιώτη Στάθη και τον Δημήτρη Καμπουράκη.

Οι δύο τους πλέον και για τις επόμενες τρεις ώρες θα αναλύουν τα πιο σημαντικά θέματα της επικαιρότητας με καλεσμένους στο στούντιο, αλλά και με συνδέσεις όπου και σε ό,τι χρειάζεται. Στο σημείο αυτό να αναφέρω ότι αν και για τον Στάθη έχει κλειδώσει η θέση του στην πρωινή εκπομπή υπάρχει ένα ερωτηματικό… μικρό… για το αν ο Καμπουράκης λέει την «καλημέρα» τις καθημερινές ή τα σαββατοκύριακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή είναι η επιθυμία του Χρήστου Παναγιωτόπουλου, αλλά την τελική απόφαση θα τη λάβει αφού… ζυγίσει το υπόλοιπο δυναμικό που έχει στα χέρια του. Τι σημαίνει αυτό; Ότι αν δεν μπορέσει να «χτίσει» μία δυνατή πρωινή εκπομπή και τα σαββατοκύριακα θα… μετακομίσει εκεί τον Καμπουράκη και τη θέση δίπλα στον Παναγιώτη Στάθη θα πάρει η Ευλαμπία Ρέβη.

Ωστόσο, το «αντρικό δίδυμο παρουσιαστών» φαίνεται ότι είναι πιο ισχυρό στα σχέδια του Γενικού Διευθυντή Ενημέρωσης.

Οι τελικές… διορθώνω, η τελική απόφαση για το αν δίπλα από τον Παναγιώτη Στάθη θα είναι ο Δημήτρης Καμπουράκης ή η Ευλαμπία Ρέβη θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες, ώστε να κλειδώσει εντελώς η πρωινή ενημερωτική ζώνη που αν κρίνουμε από τις εξελίξεις τότε θα πουν την πρώτη καλημέρα από τη συχνότητα του ΟΡΕΝ όταν είναι ακόμα… παχιές οι μύγες, πριν δηλαδή εκπνεύσει ο Αύγουστος…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς


Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Προτιμώ Παναγιώτη Στάθη Με Δημήτρη Καμπουράκη τη Ρέβη Ας τη βάλει το Σαββατοκύριακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ προτιμώ τη ρεβη δίπλα στον Στάθη. Μου φαίνονται τελείως αταίριαστοι Στάθης και Καμπουρακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Καμπουράκης δίνει την εντύπωση ότι βαριέται πολύ, ενώ είναι πολύ έμπειρος και αγαπητός στον κόσμο. Ίσως του χρειάζεται λίγο αποχή για να ξεκουραστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !