Δημήτρης Παπανώτας για Ιωάννα Μαλέσκου: «Καλό θα ήταν οι αλεξιπτωτιστές να σιωπούν»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2


 Την απάντησή του έδωσε ο Δημήτρης Παπανώτας στην Ιωάννα Μαλέσκου σχετικά με τα σχόλια που έκανε για τον ίδιο η παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια του Love It.

«Πριν αφιχθεί ένιωθε Μενεγάκη. Τώρα, δύο χρόνια μετά, είναι έτοιμη, σα δασκάλα, να μας κάνει μαθήματα. Προκαλεί γέλια αυτή της η προσπάθεια. Εκτός αν είναι εκ του πονηρού, λόγω ανάγκης (επείγουσας) να συζητηθεί… Καλό θα ήταν οι αλεξιπτωτιστές να σιωπούν…Ή έστω να μη φλυαρούν… Άντε να δούμε από τη νέα σεζόν από ποιο μετερίζι θα μας ξανακάνει μαθήματα… Μπας και βελτιωθούμε…

Υ.Γ. Όλοι οι επαγγελματίες που τη στελέχωσαν την πρώτη χρονιά χάθηκαν όταν τους… ξεφορτώθηκε ? Όχι! Εύχομαι τα ίδιο και σε εκείνη…» έγραψε ο Δημήτρης Παπανώτας.


Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μια χαρά τα είπε και η Ιωάννα και η Σολωμού με εκείνον τον τράπερ. Πολύ δίκιο είχαν. Δεν ξέρω γιατί είναι στο απυρόβλητο ο συγκεκριμένος με τόσες χοντράδες που λέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός ο Παπανωτας τι σκατα μέσο έχει και τον τρώμε στην μάπα τόσα χρόνια. Δεν έχω μιλήσει ποτέ με άνθρωπο που τον συμπαθεί. Ασε που αυτό που κατηγορεί ότι κάνει η μαλεσκου ότι το κάνει για να μείνει στην επικαιρότητα, είναι η πάγια τακτική που ακολουθεί τόσα χρόνια πανελιστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !