Επιστροφή στις τηλεφωνικές... Ο ALPHA τι κάνει;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
23

 


Συγχαρητήρια για την αυτοεκτίμηση που έχουν επιδείξει πως στην πρωινή εκπομπή του ALPHA «Super Κατερίνα». 

Είδαν ότι δεν γίνεται με κανονικές εκπομπές να «σταυρώσουν» τηλεθεάσεις και το έριξαν στην παρακμή. Είδαμε σήμερα το πρωί για πάνω από μισή ώρα την Καινούργιου να έχει καλεσμένο έναν υπνοθεραπευτή που ερμηνεύει τα όρια και οι γνωστές τηλεθεάτριες να παίρνουν τηλέφωνα στην εκπομπή για να εξομολογηθούν τα όνειρα που είδαν και να λάβουν ερμηνείες για αυτά..

Τα ίδια και τα ίδια! Τηλεφωνικές με το βαρέλι να μην έχει πάτο..Τα χαμηλά νούμερα προκάλεσαν απελπισία και η απελπισία πάντα φέρνει την εύκολη λύση. 

Το θέμα είναι ο ρόλος του ALPHA σε αυτή την ιστορία. Για πόσο θα ανεχθεί να έχει στη συχνότητά του κάτι τέτοιο;;;

Επίσης, βρε Κατερίνα μου, εσύ δεν ήσουν πριν από λίγες μέρες που είπες ότι με τον ερχομό σου στον ALPHA ήθελες να αναβαθμίσεις το προφίλ σου και να αποτινάξεις κάποιες στιγμές του trash παρελθόν σου;

Δημοσίευση σχολίου

23Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Παρακμή. Αυτό δεν είναι άλφα, είναι ωμέγα μείον. Συγχαρητήρια άλφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΆΛΦΑ θέλει νούμερα. Εντωμεταξύ εχθές ο Μικρούτσικος έλεγε ότι ο ΆΛΦΑ είναι το κανάλι που το χαρακτηρίζουν οι σειρές του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι τηλεφωνικές από τον alpha ξεκίνησαν και από το Κους Κους πριν 17 χρόνια. Τα ξεχάσαμε αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν θέλω να στεναχωρήσω κανέναν αλλά από εκεί έκανε νούμερα η ΚατΚεν. Όχι από το υποτιθέμενο ρεπορτάζ της. Ειδικά μια χρονιά πριν την τελευταία χρόνια στης στο ΟΡΕΝ αυτή η στήλη ήταν που την έκανε ανταγωνιστική απέναντι στην Σκορδά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά ρε παιδιά, τι θέλετε να πει ο αλφα; Ο άλφα με αυτά την πήρε, και με αυτά ξεκίνησε και στον αλφα, άσχετα που κάποια στιγμή σταμάτησε. Τι περιμένετε να κάνει ο άλφα, και το κάθε κανάλι, γιατί, ας είμαστε ειλικρινείς, όλα τα κανάλια θα μπορούσαν να το έκαναν αυτή τη στιγμή. Κανένα δεν φημίζεται για το επίπεδό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι τηλεφωνικές αιμομικτικές ιστορίες επιστρέφουν κανονικά από τη νέα σεζόν 2022-23 καθημερινά 11:15-13:00 στο Super Κατερίνα. Ο Alpha βλέποντας πως η χρυσή μεταγραφή που έκανε δεν έπιασε τόπο καθώς η χρυσή παρουσιάστρια δεν είναι σε θέση να χειριστεί κοινωνικά θέματα και έκτακτη επικαιρότητα γυρίζει στο γνωστό τηλεοπτικό μοτίβο. Μη ξεχνάτε πως ο (ενημερωτικός) Alpha και το Δελτίο του σταθμού εμπιστεύτηκαν στην Καινούργιου τους πολύ καλούς και έμπειρους ρεπόρτερ του, όμως η παρουσιάστρια δεν είναι σε θέση να χειριστεί τα θέματα αυτά ενώ τις περισσότερες φορές αντιμετωπίζει επαγγελματίες χρόνων σε θράσος, αγένεια και υπεροψία κλείνοντας τις συνδέσεις με νεύρα, ακόμη και τις αποστολές στην Ουκρανία τον Μάρτιο.
    Ο Μάλλης και ο Μιχαηλίδης ήδη έχουν αρχίσει τα casting για μία ομάδα 5-6 ηθοποιών για την ενότητα των Διλημμάτων ενώ έχουν απευθυνθεί σε γνωστή εταιρεία με τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών για να εντοπίσουν "ωραίες" φωνές για τα τηλέφωνα (έχω φίλη εκεί που πέρασε "δοκιμαστικό"). Άλλωστε τα σενάρια είναι ήδη έτοιμα γραμμένα και από το 2016 μέχρι το 2021 επαναλαμβανόταν καθημερινά σε Epsilon και Open. Γι' αυτό το λόγο άλλωστε ο Alpha ενώ αρχικά τον Ιανουάριο είχε εγκρίνει τις Οικογενειακές Ιστορίες για 7η σεζόν τελικά ακύρωσε τον 7ο κύκλο και τελικά οι "Οικογενειακές" θα παίζουν ως Διλήμματα στην πρωινή ζώνη ενώ το απόγευμα στις 16:45 θα παίζουν οι Αμφιβολίες που είναι ένα spin-off των Οικογενειακών με παρόμοιες ιστορίες που αφορούν Αστυνομικές και Δικαστικές Υποθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έτσι είναι. Άλλοι για τα νούμερα καταφεύγουν στις κατινιές και στους ονειροκρίτες και άλλοι εκμεταλλεύονται τραγωδίες και πατούν επί πτωμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ερμηνεία των ονείρων σας πειράζει αλλά τα ζώδια είναι οκ για μια «κανονική» εκπομπή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τς τηλεφωνικές αμφιβόλου προέλευσης σχολιάζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν φέρει νούμερα η ενότητα αυτή ο Alpha μια χαρά θα την δεχτεί και τους χρόνου θα την ενισχύσει κιόλας. Νούμερα θέλει και διαφημιστές. Ότι φέρνει χρήμα στο ταμείο είναι καλοδεχούμενο κι ας ξεφτιλίζονται, κι ας πέφτει το επίπεδο της εκπομπής, κι ας εκμεταλλεύονται τον ανθρώπινο πόνο κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Α ρε Καινούργιου πίσω μπρος! Δύο χρόνια πριν είχα ρεπό το πρωί και άνοιξα την εκπομπή της και ήταν εκείνη η Μεϊμαρίδη που συμβούλευε μία νεαρή τηλεθεάτρια να τρυπήσει τα προφυλακτικά του συντρόφου της στο συρτάρι με τις κάλτσες έτσι ώστε να μείνει έγκυος και να την παντρευτεί νωρίτερα ο καλός της. Η παρουσιάστρια απάντησε "είναι σωστό αυτό κυρία Μεϊμαρίδη;" και εν τέλει κατέληξε πως είναι ΟΚ γιατί η τηλεθεάτρια θα το κάνει από αγάπη για να μην τη χωρίσει ο σύντροφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπράβο Alpha. Μετατρέπεσαι σε Epsilon. Έλα μωρέ 5 γράμματα στην αλφαβήτα διαφορά χαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Tι πρόοδο προσδοκά η Καινούριου? Αφού την επιτυχία της δεν την οφείλει στη σκληρή δουλειά αλλά στις τηλεφωνικές και τη ματζουνού την κυρά Μάρα. Αυτά θέλει το κοινό αυτά και επαναφέρει. Ο άλφα είναι μια επιχείρηση και δε θέλει να ξαναδεί 8άρια. Οπότε πήγαν στην εύκολη λύση αφού είδαν ότι με την Πάτρα και τις δίκες βιασμού η κατκεν γελοιοποιήθηκε επανειλημμένα. Και ο άλφα σιγά τον παρουσιάζετε λές και είναι απαύγασμα ποιότητας. Άν ήταν δεν θα την έπαιρναν παιδιά. Για να μη θυμηθώ το μπάτσελορ το μπατλ οφ καπλς το μπλακ άουτ κτλ. Το θέμα είναι άν η κοινωνία αλλάζει και δεν επιθυμεί πια αυτό το τσίρκο, κάτι για το οποίο δεν είμαι σίγουρος. Θεωρώ το κοινό αυτά θέλει και θα συνεχίσουν να την επιβραβεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγώ θεωρώ πως με αυτήν την στείλει θα ξεπεράσει την Σκορδά. Ειδικά αν αφήσει οριστικά πίσω της το κοινωνικό ρεπορτάζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την στήλη λέει αχαχαχαχχαχα . Θα κλαίνε αύριο πάλι με τα μονοψήφια.

      Διαγραφή
    2. Τρομερή στήλη τι να πω. Αν ο κοσμος θέλει να βλέπει ακόμα αυτά τι να πω

      Διαγραφή
  15. *στήλη ήθελα να γράψω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το καλύτερο θα ήταν να είχε γιατρούς από όλες τις ειδικότητες καθημερινά και να είχε τηλεφωνικές.Όπως και για τα όνειρα που είχε τα οποία ήταν καλή κίνηση να τα βγάλει και χρειάζονται όπως χρειάζονται και τα μεταφυσικά να υπάρχουν μέσα σε εκπομπές.
    Καλά πρράγματα μας βάζουν γκρινιάζετε κατά πάλι τα ίδια.
    Τελικά τι θέλετε για να παίρνουν νούμερα? αυτά που θέλετε όμως αν και έχω καταλάβει νούμερα δεν φέρνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι, ούτε τα όνειρα είναι ποιοτική στήλη, ούτε θα ήταν γιατροί να λύνουν προβλήματα από το τηλέφωνο. Έχεις δει πολλούς σοβαρούς γιατρους να κάνουν διάγνωση και θεραπεία δια τηλεφώνου; Ό,τι να ναι, έχουμε ξεφύγει

      Διαγραφή
  17. Οι νέοι άνθρωποι τα νεανικά κοινά δεν βλέπουν πλεον πολλη τηλεόραση. Ειδικά την πρωινη ζώνη με τα κατιναρια καθόλου. Γι αυτό είναι άκυρο να έχετε τόση εμμονή με τα νούμερα στα κοινά 18-54 το πρωι. Για ποια δήθεν μεγάλα διαφημιστικά πακέτα και ακριβές μεταγραφές μιλάμε σε μια ζώνη με καφετζούδες και ματζουνια που βασιλευει η αμορφωσιά??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γνώμη μου; Θα επιστρέψει η ΚατΚεν στην πρωτιά, θα ακολουθήσει ο Λιάγκας (με σκαμπανεβάσματα), Φαίη και Μπάρκα στα ίδια νούμερα,Μαγγίρα θα ανέβει αισθητά και ΣΚΑΙ με ενημέρωση παραδοσιακά μονοψήφια (τα λατρεύει φαίνεται). Και επειδή θα με ρωτήσετε,ναι είμαι μελοντολογος (τζοκ οφ κορς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να χτυπήσει νούμερα. Το κοινό θέλει άλλα πράγματα. Θα είναι ξεφτίλα να πάρει πρωτιά με τέτοια κόλπα.

      Διαγραφή
  19. Για να το γυρνάει στις τηλεφωνικές τέλη Ιούνη σκούρα τα πράγματα.
    Πρέπει να έχει τελεσίγραφο από τον ALPHA για τα νούμερα. Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν μάθουμε κατά τον Ιούλη ότι ο Alpha πάει για άλλα του χρόνου. Και καλά θα κάνει, τέτοια νούμερα ο ALPHA τα έκανε και με το Alpha Παντού χωρίς να χάνει την αξιοπρέπειά του σαν κανάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !