Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν ξέρω αν η Φαίη Σκορδά παραγκωνίστηκε, ο Γιώργος Λιάγκας κάνει κουμάντο»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
11


 Με το θέμα της Φαίης Σκορδά και τον ΑΝΤ1 ασχολήθηκαν και στην Super Κατερίνα. Μετά από ένα «χιουμοριστικό» σχόλιο που έκανε η Σοφία Τουντούρη: «Δούλευα με την Φαίη Σκορδά και μετά δεν ξαναδούλεψα στην τηλεόραση. Πλάκα κάνω, ήταν πολύ καλή η συνεργασία μας», πήρε τον λόγο η Κατερίνα Καινούργιου και είχε αρκετά να πει…

«Η εκπομπή πια δεν συγκρίνεται ούτε με τη δικιά μας, είναι μια αμιγώς ενημερωτική εκπομπή. Κι εδώ να ήταν ο Γιώργος, αυτός θα το έπαιρνε επάνω του αυτό το κομμάτι. Ο Γιώργος ξέρει να το χειρίζεται αυτό καλύτερα από όλους όσοι είμαστε στην πρωινή ζώνη.

Αν η Φαίη, δεν ξέρω αν παραγκωνίστηκε, δεν ξέρω πώς νιώθει η ίδια, αλλά μπορεί και η ίδια να μην ήθελε να το κάνει όλο αυτό το ενημερωτικό. Αλλά ο ΑΝΤ1 προτιμά αυτή τη στιγμή που βλέπει τα νούμερα τον Λιάγκα και αφήνει πίσω ένα πρόσωπο το οποίο 10 χρόνια του έχει χαρίσει επιτυχίες και έσοδα;», αναρωτήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Η Φαίη είναι από τα πιο εμπορικά πρόσωπα και η ψυχαγωγία φέρνει έσοδα. Μου κάνει εντύπωση που ο ΑΝΤ1 δεν προστατεύει, δεν μπορεί να αξιοποιήσει ένα πρόσωπο που δέκα χρόνια φέρνει μόνο επιτυχίες και λεφτά, επειδή το τελευταίο τετράμηνο εκτοξεύθηκαν τα νούμερα. Εντάξει ο Γιώργος το χειρίζεται καλύτερα, αλλά μου κάνει εντύπωση», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Από ό,τι ξέρω ο Λιάγκας κάνει κουμάντο», είπε με νόημα η Κατερίνα Καινούργιου.


Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Από χτες τη μελετάει τη Φαίη η καινουργιου. Εντωμεταξύ ελεγε εχτές είναι άκομψο αυτό που συμβαίνει με τη Φαίη, ενώ 10 δευτερόλεπτα πριν είχε ρωτήσει αν η μαλεσκου θα πάρει τη θέση της. Δηλαδή κάπου πρέπει να υπάρχει και ένα τακτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλέπω κι εσύ την μελετάς πολύ την Καινούργιου.

      Διαγραφή
  2. Υποκριτρια. Αηδιάζω ώρες ώρες με μερικές τέτοιες. Είχε σήμερα τηλεφωνικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άφησε τις τηλεφωνικές και έπιασε τους απέναντι; Κανένας σεβασμός πια. Αλήθεια δεν ντρέπονται καθόλου όλοι αυτοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατερινακι του χρόνου θα σε ξεπερνάνε και οι δυο κατά πασα πιθανοτητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτή η τραγική Καινούργιου ό,τι και να κάνει, όσο και να χτυπηθεί αποπνέει ανεπάρκεια, δηθενιά, ξιπασιά και παντελή έλλειψη ταυτότητας. Και φυσικά ατελείωτο ναρκισισμό και συνεχή αυτοαναφορικότητα. Το κοινό όμως εκείνη την ώρα είναι ως επί το πλείστον αγράμματες θείτσες κι έτσι διασώζεται ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να υποθέσω πως οι γραμματιζούμενες θείτσες εκείνη την ώρα βλέπουν Φαίη...;

      Διαγραφή
    2. Εγώ πάντως που είμαι αναγκασμένη αυτές τις ημέρες να μείνω σπίτι, συχτιρίζω την ώρα και τη στιγμή που αρρώστησα και δεν μπορώ να βγω έξω. Προσπαθώ να κοιμηθώ όσο γίνεται περισσότερο και όταν ξυπνήσω καταλήγω να δω Open. Και είμαι γραμματιζούμενη 😂😂😂

      Διαγραφή
  6. Το πρωινό δεν συγκρίνεται με τη δική της εκπομπή; Είναι ενημερωτική εκπομπή πλέον; Πρώτον, αυτό που κάνει αυτή δεν είναι καν εκπομπή. Πόσο μάλλον ψυχαγωγική. Δεύτερον, απορώ που υπάρχει ακόμη ένα 8 9 τις εκατό, πόσο κάνει πια, που την βλέπει, γιατί απλά δεν βλέπεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιό αντιπαθής και καβαλημένη παρουσία στην ελληνική τηλεόραση δεν υπάρχει!! Ξεκαβάλα τώρα το καλάμι σου και άσε τους αυλοκόλακες σου να σε επευφημούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά δεν είναι η μόνη που καβάλησε καλάμι στη τηλεόραση... Δυστυχώς ο τίτλος της εκπομπής πρέπει να γίνει 'change Katerina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !