Συγκίνηση για την Ιωάννα Μαλέσκου: «Την έχω πάρει την απόφασή μου»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1


 Σήμερα ήταν η τελευταία εμφάνιση του Δημήτρη Μακρυνιώτη για φέτος στο “Love it”, κάτι που μόλις το έμαθε η Ιωάννα Μαλέσκου, συγκινήθηκε. Οι δυο τους είχαν έναν πολύ συγκινητικό διάλογο, ενώ η παρουσιάστρια, ουσιαστικά, ανακοίνωσε εμμέσως πλην σαφώς την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΙ.

«Παρόλο που δεν συνάδει με το παρουσιαστικό μου, είμαι πολύ ευσυγκίνητος και πολύ ευαίσθητος. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΣΚΑΙ γι’ αυτά τα δύο υπέροχα χρόνια, αλλά πιο πολύ εσένα γιατί μου έμαθες πράγματα. Είσαι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη φιλοξενία σου.

Δεν είσαι κουτσομπόλα, δεν είσα τεμπέλα, δεν είσαι απρόσωπη, δεν είσαι παρτάκιας, είναι πολλά τα “δεν είσαι”. Είσαι μια κοπέλα που έχεις και μόρφωση, αλλά και παιδεία που είναι πολύ δύσκολο να υπάρχουν και τα δύο μαζί», είπε αρχικά ο Δημήτρης Μακρυνιώτης, με την Ιωάννα Μαλέσκου να συγκινείται.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είπε στον Δημήτρη Μακρυνιώτη: «Θα μου λείψεις πάρα πολύ! Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα γιατί τα αξίζεις. Είσαι ένας καλός άνθρωπος, ένας σωστός άνθρωπος και αυτό για μένα είναι το α και ω. Σε αγαπώ, χαίρομαι που έχω κάνει έναν φίλο αληθινό και σε ευχαριστώ για όλα».

Στη συνέχεια η Ιωάννα Μαλέσκου ανέφερε: «Κατά καιρούς ο κόσμος έχει διαβάσει πολλά να λένε, να νομίζουν ότι λένε, οι συνεργάτες μου για μένα και ίσως αυτό να με πικραίνει γιατί εγώ ξέρω πραγματικά τι σχέσεις έχω με τους ανθρώπους που είναι κοντά μου, με αυτούς που βλέπετε, με αυτούς που δεν βλέπετε».

Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης είπε: «Στα παρασκήνια, αυτό που συζητάμε με όλα τα παιδιά είναι ότι όλοι θα ήθελαν να είναι και του χρόνου μαζί σου και τον επόμενο χρόνο γιατί εκεί φαίνεται τελικά τι άνθρωπος είσαι και τι επαγγελματίας» και προκάλεσε γι’ ακόμα μία φορά τη συγκίνηση της Ιωάννας Μαλέσκου.

«Και σας ευχαριστώ πάρα πολύ και οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν. Και σας αγαπώ πάρα πολύ! Αυτοί είναι οι άνθρωποι που ξέρουν πραγματικά ποιοι είμαστε τελικά. Παρότι εγώ την έχω πάρει την απόφαση, στεναχωριέμαι γιατί όντως είμαι άνθρωπος που δένεται. Θα μου λείψετε πάρα πολύ», είπε κλείνοντας η Ιωάννα Μαλέσκου.


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !