«Το Νησί»: Μάθαμε πότε ξεκινούν τα γυρίσματα

0


Καλεσμένος στη Μάριον Μιχελιδάκη και στο "Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον” στο ΟΡΕΝ βρέθηκε ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο γνωστός πρωταγωνιστής σε μια συνέντευξή εφ' όλης της ύλης αποκάλυψε μεταξύ άλλων όλα όσα θα δούμε στη σειρά "Μια νύχτα του Αυγούστου” που αποτελεί η συνέχεια της σειράς "Το Νησί” μέσα από την ΕΡΤ.


Συγκεκριμένα ανέφερε: "Έρχεται "Το Νησί- η συνέχεια” που υπάρχει ο Ανδρέας ο Βανδουλάκης στη φυλακή, 6 χρόνια μετά τον φόνο της Άννας. Ξεκινάμε γυρίσματα τη Δευτέρα. Υπάρχουν και γυρίσματα στην Κρήτη, αλλά τα περισσότερα είναι εδώ. Τα δικά μου είναι στη φυλακή. Είναι όλο μέσα στη φυλακή. Είναι πάρα πολύ ωραία γραμμένο το σενάριο”.



Συμπλήρωσε μάλιστα όσον αφορά την ιστορία: "Νομίζω ότι είμαστε κοντά στο '50-'60. Έχει κλείσει η Σπιναλόνγκα και υπάρχουν κανά δυο τρεις χαρακτήρες από το πρώτο "Νησί” ας το πούμε έτσι που είναι εδώ σε κάποιο νοσοκομείο. Θα δούμε απ' ότι ξέρω και τον Τάσο τον Νούσια. Δεν θα είναι η Κατερίνα Λέχου ούτε ο Στέλιος Μάϊνας. Βέβαια κι εγώ πέθαινα στο παλιό "Νησί”, αλλά τον βλέπουμε λίγο πριν πεθάνει αυτά τα 6 χρόνια. Είναι από το βιβλίο της Βικτόριας Χίσλοπ "Μια νύχτα του Αυγούστου” που παρακολουθεί κάποιους από τους βασικούς χαρακτήρες από το "Νησί”. Ξεκινάμε γυρίσματα τη Δευτέρα”.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !