"Βραχιόλι της Φωτιάς" | Ποιοι πρωταγωνιστές υπέγραψαν ;

2



Σύμφωνα με τη Real News, μετά από αλλεπάλληλες ανατροπές στο καστ, η διανομή των ρόλων ολοκληρώθηκε και μπορεί ο Γιώργος Καραμίχος και η Νένα Μεντή να μην βρίσκονται στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, όπως είχε αρχικά γραφτεί, ωστόσο πλήθος έμπειρων, αλλά και νέων ταλαντούχων ηθοποιών θα συμμετάσχουν στη νέα σειρά εποχής της ΕΡΤ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα στη σειρά θα πρωταγωνιστήσουν ο Οδυσσέας Σταμούλης, που υπέγραψε πριν από λίγες μέρες, αλλά και η Νεφέλη Κουρή, που γνωρίσαμε στις "Άγριες Μέλισσες". Οριστικά επίσης εντάσσονταi σύμφωνα με την εφημερίδα ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, αλλά και η Βίκυ Παπαδοπούλου και ο Δημήτρης Αριανούτσος, που πρωταγωνιστούν την περίοδο αυτή "Ψέματα" του Alpha.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τη Νεφέλη Κουρή δεν τη γνωρίσαμε στις Άγριες Μέλισσες. Η συγκεκριμένη ηθοποιός δεν έπαιξε ποτέ στη συγκεκριμένη σειρά. Στις Άγριες Μέλισσες έπαιζε η Νεφέλη Κουλούρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και να προσθέσω στο προηγούμενο σχόλιο ότι ακόμα και αν είχε παίξει η Κουρή στις μέλισσες έχει κάνει κι άλλες δουλειές τα προηγούμενα χρόνια πολύ πριν τις μέλισσες! Πολύ καλή νέα ηθοποιός για να παραβλέπεται η πορεία της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !