Σασμός: Ο Άγγελος πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από τον Μαθιό

0


Ο Άγγελος πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από το Μαθιό, στο «Σασμό» κι αυτή η πράξη θα σημάνει την αρχή του τέλους. Τι προκάλεσε την οργή του Μαθιού;

Λίγο πριν τον πολυαναμενόμενο γάμο, ο Μαθιός κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, αφού φοβάται μην αποκαλυφθεί ότι εκείνος ευθύνεται για τον φόνο του Στεφανή. Έχει μάθει ότι ο Μανόλης κι η Κλαίρη γνωρίζουν για το θανατικό και τρέμει στην ιδέα μην το αποκαλύψουν και ο γάμος του με τη Βασιλική τιναχτεί στον αέρα.


Έτσι, βρίσκει τον κατάλληλο άνθρωπο να ξεσπάσει, που δεν είναι άλλος από τον Άγγελο. Εξοργισμένος για την αγορά του κτήματος και πεπεισμένος ότι εκείνος ευθύνεται για την πτώση των Σταματάκηδων. Ο Μαθιός είναι έξω φρενών και πιστεύει ότι ο Άγγελος φταίει που έχασε τη μισή του περιουσία

Με όση οργή και μίσος έχει μέσα του πηγαίνει στον Άγγελο και δίχως δεύτερη σκέψη τον σαπίζει στο ξύλο. Ο Άγγελος μην μπορώντας να αντιδράσει καταφέρνει να το σκάσει. Ύστερα από αυτό το περιστατικό πηγαίνει κατευθείαν στην Καλλιόπη και απειλεί ότι θα τους καταγγείλει στην αστυνομία.

Η Καλλιόπη δεν μπορεί να αφήσει την οικογένειά της να καταστραφεί. Η καρδιά της γεμίζει ακόμη περισσότερο μίσος και σε μία στιγμή παραφροσύνης πηγαίνει στο ιατρείο και του επιτίθεται με νυστέρι μαχαιρώνοντάς τον στα πλευρά.

Ο Άγγελος το σκάει, αλλά τη χαριστική βολή θα του δώσει ο Κώστας, ο οποίος μισεί τον γιατρό επειδή του “έκλεψε” την Άσπα.

Πώς θα αντιδράσει ο Μαθιός όταν μάθει ότι η μητέρα του ευθύνεται για τον θάνατο του Άγγελου στο «Σασμό»; Το τέλος έρχεται!



Youfly

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !