Μια νύχτα του Αυγούστου: Οι ηθοποιοί μιλούν για τη νέα σειρά

5


Την Δευτέρα ξεκινούν τα γυρίσματα της νέας δραματικής σειράς της ΕΡΤ, «Μια νύχτα του Αυγούστου», της Βικτόρια Χίσλοπ. Πρόκειται για τη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς «Το Νησί» και διαδραματίζεται στη Κρήτη τη δεκαετία του ’50. Τη σειρά που θα ολοκληρωθεί σε 14 επεισόδια υπογράφει σεναριακά ο Παναγιώτης Χριστόπουλος ενώ θα τη σκηνοθετήσει η Ζωή Σγουρού.

Η σκηνοθέτιδα και οι ηθοποιοί έκαναν την πρώτη τους γνωριμία στην ΕΡΤ όπου και έγινε παράλληλα και η πρώτη ανάγνωση του σεναριακού κειμένου. Αμέσως μετά ορισμένοι ηθοποιοί μίλησαν για το νέο αυτό εγχείρημα της δημόσιας τηλεόρασης. Δείτε τι είπαν:


Ζωή Σγουρού: 13 χρόνια μετά συναντιέμαι με παλιούς μου αγαπημένους για να κάνουμε το “Μια νύχτα του Αυγούστου” που είναι κατά κάποιο τρόπο η συνέχεια ή αγγίζει με περισσότερη λεπτομέρεια ένα κομμάτι της ιστορίας του “Νησιού”. Αυτή τη φορά σκηνοθετώ. Είμαι συγκινημένη και πολύ χαρούμενη.

Γιούλικα Σκαφιδά: Με πολύ μεγάλη ανυπομονησία και αγωνία περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί ο ρόλος μου γιατί έχω εξελιχθεί κι εγώ σαν άνθρωπος σ’ αυτή τη δεκαετία που μας πέρασε οπότε περιμένω να δω τι παραπάνω έχει να μου πει αυτός ο ρόλος και τι παραπάνω έχω να του πω κι εγώ.

Ευγενία Δημητροπούλου: Εγώ στο πρώτο κύκλο δεν τελείωσα και πολύ καλά οπότε θα πρέπει να δούμε πως θα γίνει αυτή η γέφυρα και για ποιο λόγο βρίσκομαι σήμερα εδώ και για ποιο λόγο θα βρίσκομαι στη σειρά γιατί πρακτικά έχω πεθάνει.

Νίκος Χαλκιαδάκης: Εγώ θα υποδυθώ τον Βαγγέλη έναν νέο δεσμοφύλακα ο οποίος μέχρι πρότινος δούλευε στα χωράφια και τώρα έχει πιάσει δουλειά μέσα στις φυλακές. Ο ήρωας που υποδύομαι θα έχει και μια ιστορία με μια κοπέλα.

Ελενα Τοπαλίδου: Εγώ στη σειρά θα είμαι η διευθύντρια της Τρούμπας. Έχω ένα γιο, φροντίζω λουλούδια και συγχρόνως φροντίζω λίγο άγρια όμως και τα λουλούδια της Τρούμπας, τα κορίτσια δηλαδή.

Αλέξανδρος Λογοθέτης: Ο ρόλος μου είναι ο ίδιος. Υποδύομαι τον γιατρό Κυρίτση. Ξανασυναντάμε λοιπόν το γιατρό με την Μαρία που έχουνε πλέον υιοθετήσει το κορίτσι της αδελφής της που έχει πεθάνει. Είμαι πολύ χαρούμενος. Η Ζωή είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και της αξίζει να περάσει στο τιμόνι της σκηνοθεσίας. Εύχομαι το καλύτερο και σύντομα κοντά σας!

Η νέα δραματική σειρά μας πάει πίσω στη δεκαετία του ’50. Η Σπιναλόγκα κλείνει και ακολουθεί ένα γλέντι στο χωριό. Οι υγιείς συναντούν τους πρόσφατα θεραπευμένους και όλοι μαζί γιορτάζουν την απελευθέρωση από τον φόβο και την αρρώστια. Όμως όλα παγώνουν με τη δολοφονία μιας γυναίκας από τον σύζυγό της, όταν εκείνος μαθαίνει ότι είχε εραστή της τον καλύτερό του φίλο.

Η δράση στη σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου» από την Κρήτη και την περιοχή της Ελούντας μεταφέρεται στον Πειραιά, καθώς οι κεντρικοί χαρακτήρες παίρνουν το πλοίο της γραμμής για μια καλύτερη ζωή μακριά από κοινωνικούς στιγματισμούς και αποκλεισμούς.


Ένα μεγάλο μέρος των γυρισμάτων θα πραγματοποιηθεί στην Τρούμπα καθώς και σε διάφορα σημεία της Δραπετσώνας που αναδύουν ατμόσφαιρα της εποχής του ’50 παρά τις όποιες μεταγενέστερες παρεμβάσεις. Επίσης πολλές σκηνές θα γυριστούν σε κτίρια περι την πλατεία Αυδή της Αθήνας αλλά και σε εξοχές της νοτιοανατολικής Αττικής.





Youfly

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Υπέροχοι συντελεστές και αν έχει την ποιότητα του νησιού θα είναι κρίμα να περιοριστεί σε μονοψήφια μόνο και μόνο επειδή είναι στην κρατική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποκλείεται να έχει την ποιότητα του Νησιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 9:30 Γιατί αποκλείεται; Από πού το βγάζεις αυτό το συμπέρασμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από την κοιλιά του το έβγαλε κι αυτό όπως όλα. Μόνο αν έπαιζε στον αντ1 θα είχε ποιότητα. Ακόμα δεν έχει καταλάβει ότι γίνεται ρεζίλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο Mega έπρεπε να γινει αυτο το project. Εκεί όπου άρχισε 12 χρονια πριν. Τώρα στην Ερτ δυστυχώς το πιθανότερο θα περάσει και δεν θα το καταλάβει καν το τηλεοπτικό κοινό ότι υπήρξε όπως γίνεται 2 χρόνια τώρα με τις υπόλοιπες σειρές του κρατικού καναλιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !