Με τέσσερα κανάλια η ΕΡΤ - αλλάζει πλήρως φυσιογνωμία

1


Ριζικές αλλαγές πρόκειται να γίνουν τη νέα σεζόν στην ΕΡΤ ενόψει και της προεκλογικής περιόδου. Κι αυτό γιατί πέρα από την πρωινή ενημεμερωτική ζώνη που θα ξεκινάει στις 6 και θα ολοκληρώνεται στις 10 τόσο τις καθημερινές όσο και το Σαββατοκύριακο, αλλά και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων που κανείς ακόμα δεν ξέρει τι ώρα θα προβάλλεται – όλο το υπόλοιπο κανάλι περνάει στο πρόγραμμα, δηλαδή στην ψυχαγωγία.


Αυτό σημαίνει ότι η ΕΡΤ1 θα γεμίσει με σειρές και εκπομπές ανάλογες του ανταγωνισμού, ενώ όλο το ενημερωτικό κομμάτι θα μετακομίσει στο ERTNews που δειλά – δειλά κάνει τα πρώτα του βήματα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι πλέον και επίσημα τα κανάλια της ΕΡΤ θα είναι τέσσερα και όχι τρία. Δηλαδή πέρα από ΕΡΤ1, ΕΡΤ2 και ΕΡΤ3, προστίθεται και το ΕΡΤNews που πλέον θα αποκτήσει απο τη νέα σεζόν πλήρες ενημερωτικό πρόγραμμα 24ώρες το 24ωρο ενώ θα αναμεταδίδει και τις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές από τις 6 έως και τις 10 τόσο τις καθημερινές όσο και του ΣΚ, αλλά και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Οσον αφορά στη συχνότητα, πρόκειται να χρησιμοποιήσει άμεσα αυτή της ΕΡΤ1 ενώ η ΕΡΤ1 θα παίζει μόνο στην συνχότητα της υψηλής ευκρίνειας (HD).



Tinamess

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ERTNEWS σαν να λέμε RAINEWS...
    Και έτσι έπρεπε να λειτουργεί εδώ και δεκαετείες όπως και το αθλητικό κανάλι μαζί που το οποίο αντί να το βελτιώσουν το πέταξαν στο ERTFLIX μέσα.
    Στην Ελλάδα αυτά που είναι να τα κάνουμε δεν τα κάνουμε τότε και όταν τα κάνουμε περνάνε και πολλά χρόνια η δεν τα κάνουμε καθόλου,κάνουμε συνέχεια αλλαγές ονομάτων,αλλάζουμε φυσιογνωμίες και αμαλάχει κάνουμε μία κατάργηση καναλιών και αλλάζουμε και στέγη όπως το αθλητικό...
    Μπράβο μας πάντως διότι στα πειράματα και στην διάλυση είμαστε πρώτοι!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !