Οι ηθοποιοί του Σασμού στη νέα σειρά του ALPHA

1



Μπορεί ο «Σασμός» να συνεχίζεται κανονικά του χρόνου και να έχει πάρει το πράσινο φως για τον β’ κύκλο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα συνεχίσουν και όλοι οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν αυτήν την περίοδο. Αγαπημένοι ηθοποιοί στο τέλος του «Σασμού» θα μας αποχαιρετήσουν από την δραματική κρητική βεντέτα και θα μας “χαιρετούν” από τη νέα σειρά του ALPHA.

Οι περισσότεροι από τους ηθοποιούς που έχουν δεχτεί κρούση από την παραγωγή για να συμμετέχουν στη νέα σειρά, είναι ρόλοι που έχουν πεθάνει στο «Σασμό» ή ρόλοι που επρόκειτο να πεθάνουν.

Σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκεται ο Αργύρης Πανταζάρας, ο οποίος υποδύεται τον Γεράσιμο στην δραματική σειρά του ALPHA. Ο ηθοποιός, λοιπόν, βρίσκεται πολύ κοντά για να δώσει τα χέρια και να πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη σειρά με τον τίτλο «Παράδεισος».


Βέβαια, ο Αργύρης Πανταζάρας είναι ένας εκ των τριών ηθοποιών που φεύγουν από το «Σασμό» κι αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στη νέα παραδεισένια σειρά του ALPHA.

 


Οι υπόλοιπο που βρίσκονται πολύ κοντά για να υπογράψουν με την παραγωγή είναι χαρακτήρες που μας έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα στη σειρά που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη.


Ο λόγος για τον Λάζαρο Γεωργακόπουλο, τον ηθοποιό που υποδύεται τον ισοβίτη Καραπάνο και τον πατέρα του Γεράσιμου. Κρούση έχει δεχτεί επίσης κι ο Τάσος Νούσιας, που πρωταγωνιστούσε στα πρώτα επεισόδια της σειράς ως «Στεφανής», ένας ρόλος όμως που μας απασχολεί μέχρι και σήμερα!


Υπενθυμίζουμε ότι η σειρά «Παράδεισος» διαδραματίζεται στη δεκαετία του ’60 σε ένα πολυκατάστημα της Αθήνας και βασίζεται στην ιταλική σειρά “II paradiso delle signore”. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!



Youfly

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Την ιταλική σειρά την έδειξε πρόσφατα η κρατική και ήταν υπέροχη. Μακάρι και άλφα να κάνει κάτι αντάξιό. Πάντως τα 3 αυτά ονόματα είναι ένας λόγος για να δεις τον Παράδεισο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !