Αρναούτογλου: «Ελπίζω στην επιτυχία του Εκατομμυριούχου»

0



Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Ιορδάνη Παπακυριακού έδωσε συνέντευξη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο γνωστός παρουσιαστής απάντησε, μεταξύ άλλων, για τον Εκατομμυριούχο, το “The 2night Show”, αλλά και τα νούμερα τηλεθέασης.

«Ξεκίνησα μία διατροφή πριν 15 ημέρες, αλλά δεν θέλω να το λέω, γιατί πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια αποφάσισα να χάσω κιλά. Περάσαμε πολύ δύσκολα στο μαγαζί με τον κορονοϊό και την ακρίβεια, με τα ρεύματα, με τους υπάλληλους. Θέλω να δώσω μέσα από την καρδιά μου, συγχαρητήρια στους ανθρώπους που έχουν επιχειρήσεις και επιβιώνουν, δηλαδή πραγματικά υποκλίνομαι», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε στη συνέχεια: «Ο Εκατομμυριούχος ήταν ένα τηλεπαιχνίδι που το είχαν στα συρτάρια. Δεν ήμουν σίγουρος, ελπίζω στην επιτυχία. Το βιώνουμε με επιτυχία γιατί ήταν παρατημένο. Πέραν ότι κοιτάω τα νούμερα, γιατί είμαι… αριθμολάγνος, έχει γίνει σαν ίωση. Έχει 400- 500 συμμετοχές την ημέρα το παιχνίδι. Τα επεισόδια θα συνεχιστούν και τον Σεπτέμβριο. Δεν γνωρίζω εάν θα μεταφερθεί ο Εκατομμυριούχος το σαββατοκύριακο, όταν επιστρέψει το ”Ράδιο Αρβύλα”».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε επίσης: «Σαν παρουσιαστής είμαι μαχητής, πηγαίνω όπου με θέλουν, σε όποια ζώνη. Όταν βρέθηκα 27 χρόνων απέναντι στην Ελένη Μενεγάκη, δεν έφερα αντίρρηση. Ένα αγόρι 27 χρόνων να πάει σε μία γυναικοκρατούμενη ζώνη, ήταν δύσκολο. Δεν είναι δουλειά όταν πηγαίνεις «safe». Το «The 2night Show» θέλω να το κάνω μέχρι τα βαθιά γεράματά μου».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !