Αποκαλυπτικό: Αυτή είναι η αναδιαμόρφωση στο πρωινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1... ;

13


Σε αναδιαμόρφωση θα περάσει το καθημερινό  πρωινό του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1...

Και μπορεί για την ώρα να μην υπάρχουν επίσημες ανακοίνωσης, οι αλλαγές που θα γίνουν είναι δεδομένες.

Έτσι η ενημέρωση θα ξεκινά απο πολύ νωρίς. Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν στο TVNEA.COM ο Γιώργος Γρηγοριάδης μαζί θα ξεκινά την ενημέρωση στις 5 το πρωί, με  το Καλημέρα Ελλάδα να ακολουθεί στις 5:45  μέχρι τις 9:50.

Στις 9:45 θα ακολουθεί το Πρωινό με την Φαίη Σκορδά  ενώ ο Γιώργος Λιάγκας με τη νέα εκπομπή θα ξεκινά 11:45 και θα τελειώνει στις 13:45.

Στις 13:45 θα ακολουθεί το δελτίο του ΑΝΤ1 μέχρι και τις 14:15 ενώ θα ακολουθεί το Κωνσταντίνου και Ελένης όπου στις 15:00 θα δίνει πάσα στο Ρουκ Ζουκ.

Έτσι ο ΑΝΤ1 θα έχει ένα σφιχτό και γρήγορο πρόγραμμα ...

Δημοσίευση σχολίου

13Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πιστεύω πως Γρηγοριάδης (πολύ καλό που του δίνεται μια ευκαιρία) και μετά Παπαδάκης-Αναστασοπούλου θα τα πάνε καλά. Μετά θα έρθει η Σκορδά και θα πατώσει κάνοντας μονοψήφια και ύστερα ο Λιάγκας θα πρέπει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, μπορεί να το κάνει και να τα πάει καλά αν τον βοηθήσει και η επικαιρότητα. Από το δελτίο και μετά όλα μια χαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορούμε να ξέρουμε πως θα τα πάει μια εκπομπή χωρίς να έχει βγεί στον αέρα.Και τη δανάη φέτος δεν την πίστευε κανείς και στην αρχή έκανε την ανατροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταστροφικό. Η Σκορδά μόνη της δεν έχει καμία δυναμική. Γιατί να τους χωρίσουν εφόσον πάνε τόσο καλά; Δεν αντέχουν ο ένας τον άλλο; Γιατί να είναι αντενική η απόφαση αυτή χλωμό μου φαίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδη για 2 ωρες η Σκορδα θα παιζει ζωδια,μαγειρικη,μοδα,ιδεες για το σπιτι και ολιγα τηλεοπτικα και μετα ο Λιαγκας πιο βαρια θεματολογια; Δεν θα βγει... Θα πεφτει η Φαιη και θα αναγκαστει να κανει εκπομπη με τη θεματολογια του Λιαγκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Σκορδά θα παίζει Gossip- τηλεοπτικά, μαγειρική,ζώδια, και γυναικεία θέματα και ο Λιάγκας κοινωνικά κυρίως ενημερωτικά και ανάλογα με την επικαιρότητα θέματα.
    Με μια καλή ομάδα η Σκορδά θα τα πάει καλά. Θα πρέπει να σκεφτεί έξυπνα και να κοιτάξει ανθρώπους που ξέρουν κι όχι ηθοποιούς και γλάστρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμένα μια χαρά μου ακούγεται το πρόγραμμα. Έξυπνο πάνελ θέλει ώστε να υπάρχει καλή ροή στη συζήτηση και να έχουν κάτι να πουν. Όχι γλάστρες όπως λέει και ο παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και εγώ πιστεύω παιδιά ότι η Φαίη μπορεί να χτυπήσει ένα 12% όπως κάνει η Καινούργιου με ένα δυνατό πάνελ και πολύ τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Γενικά οι πρωινές εκπομπές το έχουν ρίξει στην ενημέρωση για αυτό κάθε λίγο και λιγάκι βαράει 16άρια η Δανάη, 12άρια το Breakfast και 9άρια η Μαγγίρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ πιστεύω με μια δυνατή ομάδα μια χαρα θα τα πάει η Φαίη. Πέρυσι είχε την κονι και τον μοθωναιο που δέν είχαν λόγο ύπαρξης σε μια τέτοια εκπομπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επειδή η Σκορδά μόνη της πατώνει γιατί ο Αντ1 δεν κάνει την Ανατροπή με τον Λιάγκα στην θέση της?
    Φτάνει τόση ψυχαγωγία εκείνη την ώρα δεν την αντέχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εγώ πιστεύω πως θα πάει
    5:00 Γρηγοριάδης
    5:45 Καλημέρα Ελλάδα
    9:30 Το Πρωινό με Σκορδά
    11:15 Λιάγκας
    13:45 Δελτίο
    κ πάει λέγοντας...

    εγώ θα προτιμούσα:

    5:00 Γρηγοριάδης
    5:45 Καλημέρα Ελλάδα
    9:00 Το Πρωινό με Σκορδά
    10:50 Λιάγκας
    13:30 Δελτίο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θέλει πολύ καλή ομάδα για την Σκορδά. Αυτοί που είναι τώρα θα ακολουθήσουν τον Λιάγκα και λογικό το βλέπω αφού αυτός ουσιαστικά τους έφερε. Αν η Σκορδά και ο ΑΝΤ1 κάνουν το λάθος να φέρουν κάτι τύπους από το instagram ή άλλους από ριάλιτι τότε θα πατώσει όπως έκανε και πέρυσι και της έφεραν τον Λιάγκα. Θα δίνει στον Λιάγκα μονοψήφια και θα αρχίσουν να αλληλοκατηγορούνται. Για να θέλουν να χωρίσουν και να πάρουν το ρίσκο παρόλο που μαζί τα πάνε πολύ καλά στα νούμερα για μένα αυτό σημαίνει πως οι σχέσεις δεν είναι καλές. Ο Λιάγκας αν του κάτσουν θέματα όπως αυτό της Πάτρας, εκφοβισμός στα σχολεία ή ξεσπάσει τίποτα παρόμοιο με ότι έγινε στην καραντίνα με το θέατρο θα τα πάει πιστεύω καλά. Αρκεί να μην βγάλει μόνος του τα μάτια του. Αλλά νομίζω το πήρε το μάθημα του και χτίζει άλλη εικόνα τώρα. Κανονικά δεν θα έπρεπε κανείς να εύχεται να συμβούν τέτοια θέματα γιατί υπάρχουν θύματα αλλά στην τηλεόραση τέτοια θέλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Σκορδά μια χαρά μπορεί να χτυπήσει νούμερα. Εδώ χτυπάει η Δανάη που δεν κάνει τίποτα απολύτως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το εννοείς ότι η Δανάη δεν κάνει τίποτα απολύτως;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !