Θα συνεχίσει τελικά το Ένα τραγούδι ακόμα στο OPEN;

0



Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης  μίλησε για τα talent shows δηλώνοντας χαρούμενος που συνεχίζουν να έχουν τη δική τους θέση στην τηλεόραση παρ' όλο που σπάνια κάποιος τραγουδιστής ή τραγουδίστρια θα καταφέρει να κάνει καριέρα μέσα από αυτή την προβολή.

Ο Γιώργος Θεοφάνους επίσης αποκάλυψε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ότι η μουσική εκπομπή του στο Open με τίτλο "Ένα τραγούδι ακόμα" θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν καθώς έχει καταφέρει να κερδίσει το κοινό του.

Ο ίδιος μίλησε με περηφάνεια για τα παιδιά που έχει ανακαλύψει ως ταλέντα ενώ αναφέρθηκε και στην άμεση συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή, τονίζοντας πως η κόρη της Μελίνα έχει υπέροχη φωνή. Τόνισε όμως ο Γιώργος Θεοφάνους πως είναι θέμα γονιδίων, όμως χρειάζεται και δουλειά για να καταφέρει το παιδί κάποιου κορυφαίου καλλιτέχνη να αναδειχθεί!

Ο Γιώργος Θεοφάνους επίσης μίλησε και για τους One, το συγκρότημα που ο ίδιος δημιούργησε αλλά και διέλυσε λίγα χρόνια μετά. 'Είπα ότι είναι ξαναζεσταμένο φαγητό, δεν δικαιούνται να το κάνουν" είπε αναφερόμενος στις εμφανίσεις τους τελευταία.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !