Έκλεισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο «Love Island»!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
11

 


Ακουγόταν έντονα τις τελευταίες μέρες και τελικά «κλείδωσε». 

Βέβαια, δεν έχουν πέσει οι τελικές υπογραφές, αλλά σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr, είναι θέμα χρόνου. Ο λόγος για τη μεταγραφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον ΣΚΑΙ που θα αναλάβει στο πρώτο μισό της σεζόν το «Love Island», το νέο καθημερινό ριάλιτι του σταθμού που θα βλέπουμε στο slot 23.00-01.00.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στα τέλη Αυγούστου και θα πραγματοποιηθούν στα Κανάρια Νησιά, αλλά το ιδιαίτερα ενδιαφέρον του Love Island είναι ότι γυρίζεται… σχεδόν…  λίγο πριν από την προβολή του επεισοδίου, ώστε οι τηλεθεατές να έχουν πολύ δραστικό ρόλο σε όσα συμβαίνουν σε αυτό, αποφασίζοντας ακόμα και ποιο ζευγάρι θέλουν να βγει ραντεβού.


Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το ειχε στο Μακεδονια TV, θα σαρωσει στο Σκαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα πατήσει. Μυαλό δεν βάζουν κάποια κανάλια. Νεος Αντ1 θα γίνει ο ΣΚΑΪ του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε ρε γλέντια. Με ποια λογική βγαίνει ένα τέτοιο άθλιο πρόγραμμα και πιστεύουν ότι θα κάνει και νούμερα. Η Άλκηστις τα σκέφτεται αυτά; Μάλλον όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάλλον είναι πολλά τα λεφτά. Αλλιώς γιατί να παρουσιάσει κάποιος ένα τέτοιο πρόγραμμα. Νομίζω είναι χειρότερο και από το Bachelor.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε η πλάκα είναι ότι τα κανάλια αυτά τα φέρνουν γιατί νομίζουν ότι θα πάρουν μεγάλη τηλεθέαση και στην χώρα μας και αν δεν την πάρουν προσγειώνονται και πέφτει γκρίνια και κάνουν και ένα σωρό αλλαγές ύστερα.
    Όπως και να το κάνουμε δεν είμαστε πρόβατα σας τους ξένους που τρέχουν να τα δουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες και χτυπάνε κόκκινο οι τηλεθεάσεις.
    Τα κανάλια από ότι καταλαβαίνω δεν έχουν ψάξει τυι ακριβώς θέλουμε να βλέπουμε και μας μπουκώνουν.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχοντας παρακολουθήσει σχεδόν όλες τις σεζόν του Βρετανικού υπήρξαν παίκτριες που έκαναν στοματικό έρωτα στους συμπαίκτες τους και παίκτες που έκαναν τρίο με σκοπό την παραμονή τους στο διαγωνισμό και την διεκδίκηση χρηματικών επάθλων. Το συγκεκριμένο concept χαρακτηρίζεται ως ο πάτος της ανθρώπινης αξιοπρέπειας! Μπροστά του το The Bachelor μοιάζει πρόγραμμα στο κανάλι της Εκκλησίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπορεί και το Game Of Love να θεωρηθεί πιο προσεγμένο απ' αυτό. Τον Σεπτέμβριο θα δούμε πόσο χαμηλά θα ρίξει το επίπεδο η ελληνική παραγωγή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν είχε ΦΟΒΕΡΗ διεθνή καριέρα όπως προσπαθούσαν να μας πείσουν τα media? Πως ενω εχει τοσο ΦΟΒΕΡΗ διεθνη καριερα καταλήγει κάθε σεζόν να παρουσιαζει ότι μετριότητα της προτείνουν τα ελληνικά κανάλια είναι απορίας άξιο.

    Κάπως σαν τη Φουρειρα που κανει ΦΟΒΕΡΗ διεθνη επιτυχια αλλα όλο στα βραβεία Mad εμφανίζεται κάθε καλοκαίρι και τον χειμώνα μπουζούκια στην παραλιακή με Αργυρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Χριστοπούλου και η Γραμμέλη, η μία manager η άλλη υπεύθυνη επικοινωνίας της Παπαγεωργίου, λένε από τον Ιανουάριο που κόπηκε το Style me up πως η δικιά τους ετοιμάζει κάτι ένα τρομερό, πρωτότυπο και καινοτομό πρόγραμμα που όμοιο του δεν έχουμε ξαναδεί στην ελληνική tv. Μάλλον το Love Island εννοούσαν λογικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !