Το σχόλιο της Αφροδίτης Γραμμέλη που επιβεβαιώνει τη σκέψη του tvnea...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0



Εδώ και καιρό είναι γνωστό πως η μεταγραφή της Φαίης Μαυραγάνη στον ΑΝΤ1 εκτοπίζει το δίδυμο Νίκος Ρογκάκος-Παναγιώτης Στάθης σε άλλη ζώνη. Το επικρατέστερο σενάριο και η αρχική επιθυμία του ΑΝΤ1 είναι η μεταφορά τους στο επόμενο ακριβώς slot, αντιμετωπίζοντας νέους ανταγωνιστές όπως τον Νίκο Μάνεση, τη Σίσσυ Χρηστίδου και την Ελένη Τσολάκη. 

Βέβαια, πριν από λίγες μέρες σας είχαμε γράψει (δες εδώ) πως δεν θα το αποκλείαμε να δούμε και κάποια ανατροπή και οι «Πρωινοί Τύποι» να μεταμορφωθούν σε «Απογευματινούς», αναλαμβάνοντας το κενό στη ζώνη 16.00-17.45. 

Κάτι αντίστοιχο υπονόησε και η Αφροδίτη Γραμμέλη στη στήλη της στο «Πρώτο Θέμα» αναφέροντας το εξής: «Είναι γεγονός πως όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1. Όχι μόνο για το πώς τελικά και αν θα συνυπάρξουν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας. Αλλά και για το αν θα μπορέσει με κάποιο τρόπο και εν όψει προεκλογικής περιόδου να εντάξει και τους «Πρωινούς Τύπους» στη ζώνη, οι οποίοι είχαν μια πολύ αξιοπρεπή πορεία στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, στην οποία όπως όλα δείχνουν έρχεται η Φαίη Μαυραγάνη. Ισως να είναι μία από τις σκέψεις, σύμφωνα με πληροφορίες, που αφορούν το δίδυμο Στάθη - Ρογκάκου αυτή, αν και παρασυμπιέζεται το πρωινό χρονοδιάγραμμα… Ωστόσο, ακόμη είναι νωρίς και όλα είναι ανοιχτά. Υπάρχουν εναλλακτικές και μέχρι τις τελικές αποφάσεις, υπάρχει και χρόνος. Φυσικά και άλλες ζώνες…»

Η τελευταία πρόταση «Φυσικά και άλλες ζώνες» είναι άκρως ενδεικτική. Πάντως, το επικρατέστερο σενάριο είναι το εξής: Ανακοίνωση στο δίδυμο ότι συνεχίζει κανονικά ανεξαρτήτως ζώνης. Στην πορεία βλέπουν στον ΑΝΤ1 τις επιδόσεις των «Ιατρικών υποθέσεων» που θα προβληθούν απο τον Ιούλιο στην prime time ζώνη του σταθμού. Αν είναι ικανοποιητικές, τότε θα πάρουν θέση στο απογευματινό πρόγραμμα του σταθμού και οι «Πρωινοί Τύποι» θα παραμείνουν πρωί, απλώς θα βγαίνουν λίγο αργότερα...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !