Ιωάννα Μαλέσκου: Αναλαμβάνει το «Love Island»;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2


 Μια νέα πρόταση πέφτει στο τραπέζι του ΣΚΑΪ που αφορά την Ιωάννα Μαλέσκου και το νέο εξωτικό ριάλιτι αγάπης που έρχεται την επόμενη σεζόν, το Love Island. Τι συμβαίνει με το Love it;

Η φιλόδοξη παρουσιάστρια συζητά αυτό το διάστημα με το κανάλι. Πολλά είχαν γραφτεί για την αποχώρησή της από τον σταθμό, ενώ οι μέχρι τώρα πληροφορίες ήθελαν το Love It να μη συνεχιστεί την ερχόμενη σεζόν. Μάλιστα, είχε σχολιαστεί έντονα και το ενδεχόμενο να μην ανανεωθεί το συμβόλαιο της Ιωάννας Μαλέσκου, που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Ωστόσο, νέες πληροφορίες καταφθάνουν και όπως αποκάλυψε η Ναταλία Ανδρικοπούλου στο Χαμογέλα και Πάλι, μια νέα πρόταση έπεσε στο τραπέζι του ΣΚΑΪ για την αξιοποίηση της παρουσιάστριας.

Η αλήθεια είναι ότι και οι δύο πλευρές είναι θετικές στη συνέχιση της συνεργασίας τους κι έτσι το κανάλι του Παλαιού Φαλήρου αναζητά ένα νέο πρότζεκτ να προτείνει στην παρουσιάστρια. Έπεσε, λοιπόν, στο τραπέζι η ιδέα για κάτι τελείως διαφορετικό που δε θα βρίσκεται στη μεσημεριανή ζώνη, αλλά τη βραδινή, όπως ανέφερε η δημοσιογράφος.

Έτσι, σε συσκέψεις ακούστηκε το όνομα της Ιωάννας Μαλέσκου για την παρουσίαση του Love Island, του νέου φιλόδοξου ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα από τη νέα σεζόν στη μικρή οθόνη.

Το ριάλιτι θα διαδραματιστεί στις Κανάριες Νήσους και αναμένεται να έχει πολλές ανατροπές,  αλλά και εντυπωσιακά πλάνα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι και στο παρελθόν είχε αναφερθεί ότι η παρουσιάστρια ενδιαφερόταν για μία διαφορετική εκπομπή στη βραδινή ζώνη.

Θα αναλάβει τελικά την παρουσίαση του νέου ριάλιτι; Στο προσεχές διάστημα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες. Μείνετε συντονισμένοι καθώς το ρεπορτάζ τρέχει.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τέλειο. Είναι η ευκαιρία της να τσαλακωθεί επιτέλους. Αν στηθεί και σωστά το πρότζεκτ και το υπηρετήσει χωρίς κόμπλεξ. Είναι και απίστευτα σέξι η ίδια οπότε θα είναι ένα με τον τίτλο. 😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα της ταίριαζε να μπει ως παίκτρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !