Βαγγέλης Περρής: «Θέλει ικανότητα να εξαφανίζει η Μαλέσκου το όπλο Survivor»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1


 Ο Βαγγέλης Περρής παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη, Open Weekend το πρωί του Σαββάτου. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στις παλιές ιδέες που παραμένουν σε πρώτο πλάνο σήμερα στην τηλεόραση, την Σταματίνα Τσιμτσιλή αλλά και την Ιωάννα Μαλέσκου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Περρής σημείωσε χαρακτηριστικά στη δημοσιογράφο Ξανθίππη Βουτσαλά πως «θα άλλαζα τις παλιές ιδέες στην τηλεόραση που είναι επανάληψη μιας συνταγής ανεπιτυχής. Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε εκπομπές σαν το Big Brother, έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε εκπομπές ψευτοερωτικές που τις βλέπεις για να διασκεδάσεις ενώ εκείνοι νομίζουν ότι τις βλέπεις γιατί πραγματικά ενδιαφέρεσαι για την πορεία των ερώτων. Θεωρούν ότι ο τηλεθεατής είναι ένα πρόβατο που ότι κι αν του δώσεις θα τρέξει πίσω από αυτόν που το δίνει. Δεν ισχύει και καλό θα ήταν να το πάρουν χαμπάρι άπαντες».

«Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι πλέον παραδοσιακή παρουσιάστρια. Δηλαδή ξέρει τα κόλπα, ξέρει που θα μιλήσει και ξέρει τις ισορροπίες. Μπορεί να βάλει σε τάξη δύο αγρίμια που έχει στο πάνελ της. Είναι δύναμη η Σταματίνα και όποιος δεν το εκτιμά, εκείνος θα χάσει».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δε διαφωνώ σε αυτά που λέει σε απόλυτο βαθμό αλλά Βαγγέλη έχεις γίνει γραφικός πια. Δε μπορεί να συνεργάζεσαι με τη Φαίη που η μόνη της φράση είναι το καταλαβαίνετε τι λέω και κρίνεις τη μαλεσκου. Επίσης η Μενεγάκη δε βλέπεται πια. Επίσης ο Ουγγαρέζος έχει εξαφανιστεί που τον βλέπει ότι είναι και καλός κιόλας. Λίγο αντικειμενικότητα. Μια χαρά είναι η Ιωάννα. Να λυθεί πρέπει και να βρει τον εαυτό της . Δεν έρχεται απευθείας. Εδώ άλλες τόσα χρόνια δεν ξέρουν να μιλάνε
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !