«Ελπίζω του χρόνου να με βρεις εδώ» – Η ατάκα της Σκορδά που έφερε αμηχανία στο παλτό

1


Μια απρόσμενη ατάκα είπε η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής, στο φινάλε της κουβέντας της με τον Χάρη Ρώμα. Η φράση που είπε η παρουσιάστρια πυροδοτεί εκ νέου τα σενάρια για τις εξελίξεις στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, όταν ο Χάρης Ρώμας ανέφερε: «Θα έρθω στην αρχή της σεζόν για να φέρω γούρι στην αγαπημένη μου Φαίη Σκορδά», εκείνη χαμογέλασε με νόημα και είπε: «Ελπίζω να με βρεις εδώ…».

Ο Χάρης Ρώμας, εμφανώς αμήχανος από αυτό που μόλις είχε ακουστεί, πρόσθεσε: «Είμαι σίγουρος ότι και θα σε βρω και θα αγκαλιαστούμε πολύ χαρούμενοι αγάπη μου».

«Πάντα», σχολίασε η Φαίη Σκορδά συνεχίζοντας να χαμογελά διάπλατα και κοιτώντας μια την κάμερα και μια τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος με τη σειρά του γελούσε νευρικά.




Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, η Φαίη και ο Γιώργος ζητούν επίμονα από τον ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν να κάνουν ξεχωριστές εκπομπές, σπάζοντας την ζώνη.


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ας αποφασισουν στο καναλι,τι θα κανουν με αυτη,που καθε χρονο απο τα Χριστουγεννα και μετα περιφερει την ανασφαλεια της για το συμβολαιο της και απειλει μισοαστεια μισοσοβαρα οτι θα κανει εκπομπη μαγειρικης (τρεμετε μισελεν)και να τα μουτρα και οι ερωτησεις στην αστρολογο και να οι γκριματσες και σημερα κι αυτο που ειπε,που ακουγεται λιγο απειλητικο.Λες και οι προτασεις περισσευουν.Οπως και ναχει ας τα λυσει τα θεματα της με τα στελεχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !