Η Χριστίνα Παππά και ο γιος της αποχώρησαν από το Asia Express

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

 
Η Χριστίνα Παππά και ο γιος της Δημήτρης είχαν ταξιδέψει πριν από δυο εβδομάδες περίπου στην Ασία για τα γυρίσματα του reality επιβίωσης Asia Express. Λίγο πριν αναχωρήσουν όμως από την Μπανγκόκ για την Καμπότζη, εκείνη ανακάλυψε ότι είχε χάσει το διαβατήριό της με αποτέλεσμα να συναντήσει τους υπόλοιπους συμπαίκτες της ένα 24ωρο μετά.

Μετά την Κατερίνα Καλίνογλου, τη Βιβή Μπασινά, τον Στέλιο Λεγάκη και το ζεύγος Μαυρίκιου Μαυρικίου – Ιλάειρας Ζήση που αποχώρησαν οικειοθελώς από το πρώτο, κιόλας, επεισόδιο, στην Αθήνα βρίσκονται εδώ και λίγες ώρες η Χριστίνα Παππά και ο γιος της.

Τόσο η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας γιος της δεν έχουν ακόμα κάποια ανάρτηση στο Instagram, παρόλα αυτά εθεάθησαν χωριστά στα νότια προάστια της Αθήνας- εκείνος μένει στη Γλυφάδα μαζί με την έγκυο σύντροφό του Άννα Μπεζάν, ενώ εκείνη κατοικεί στην περιοχή του Ελληνικού.

Ο Δημήτρης Παππάς με τη σύντροφό του, Άννα Μπεζαν και τη μητέρα του, Χριστίνα Παππά, λίγες εβδομάδες πριν από την αναχώρηση για το Asia Express.

Άγνωστοι παραμένουν προς το παρόν οι ακριβείς λόγοι της επιστροφής τους στην Ελλάδα, καθώς η παραγωγή του παιχνιδιού δεσμεύει τους παίκτες να μην αποκαλύψουν λεπτομέρειες από την εμπειρία τους πριν από την προβολή του Asia Express το φθινόπωρο.

Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ του okmag, οι συνθήκες του παιχνιδιού είναι ακόμα πιο σκληρές από το Survivor, ενώ τα αγωνίσματα είναι τελείως διαφορετικά και απαιτούν εκτός από αντοχή, τύχη και ευστροφία. Το μεγαλύτερο ρόλο όμως παίζει και η συνεργασία του κάθε ζευγαριού.

Τα γυρίσματα του Asia Express θα ολοκληρωθούν λίγο πριν από τα τέλη Ιουνίου.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ήμουν σίγουρος ότι θα συνέχιζαν μαζί τελικά. Σιγά μην κάνει τα καπρίτσια τους ο Αντ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !