Ξεσπά ο Δημήτρης Σταρόβας για τον Μάρκο Σεφερλή – «Υπάρχει και τηλεκοντρόλ»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2


 Ο Δημήτρης Σταρόβας παραχώρησε συνέντευξη στο Secret των Παραπολιτικών και τον δημοσιογράφο Γιάννη Ξυνόπουλο με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Οι γείτονες από πάνω» στο Πειραιώς 131. Μέσα σε όλα, ο γνωστό καλλιτέχνης πήρε θέση στον πόλεμο που δέχεται ο Μάρκος Σεφερλής για την κωμική σειρά «Super Mammy» στον ΑΝΤ1.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Σταρόβας τόνισε πως «το θεωρώ λάθος, επειδή έχουμε μάθει αυτό που κάνει ή λέει ο άλλος, όταν δεν συνάδει με τη δική μας άποψη ή αισθητική στην προκειμένη περίπτωση, να το βλέπουμε ως λανθασμένο και όχι ως διαφορετικό. Υπάρχει μια μικρή μερίδα που θα πει το δικό της ούτως ή άλλως, για διάφορους λόγους. Όταν όμως δεν σου αρέσει κάτι, έχει σημασία ο τρόπος που θα το πεις. Ο τρόπος καθορίζει τα πάντα στη ζωή μας».

«Άλλο να πεις «εμένα δεν μου αρέσει αυτό» και άλλο να κρίνεις και να κατακρίνεις τον άλλον με αφορισμούς. Υπάρχει τηλεκοντρόλ και ας αλλάξει ο κόσμος κανάλι αν δεν του αρέσει. Δεν χρειάζεται να βρίζουμε τους άλλους, να τους κρίνουμε και να τους αδικούμε» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Σταρόβας στη συνέντευξη που έδωσε στο Secret των Παραπολιτικών.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δικιο εχει,εχουν προβληθει πολυ χειροτερα προγραμματα στην ελληνικη και παγκοσμια τηλεοραση(π.χ. the bachelor)που προσβαλλουν την αισθητικη και την νοημοσυνη του μεσου τηλεθεατη,αλλα κανενας δεν εχει αντιδρασει τοσο εντονα.Εμενα π.χ. με ενοχλει υπερβολικα η χαμηλου επιπεδου αισθητικη του survivor με τους στημενους καβγαδες αλλα δεν βγαινω να γκρινιαζω και να το κραζω οπου μπορω.Απλως δεν το βλεπω.Δεν σου αρεσει κατι?Αλλαξε καναλι ή κλεισε την τηλεοραση,απλα τα πραγματα.Το υπερβολικο κραξιμο και γκρινια πολλες φορες φερνει τα αντιθετα αποτελεσματα αφου και η αρνητικη δημοσιοτητα ειναι δημοσιοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Και σκέψου ότι έρχεται και το "οσκαρικών" προδιαγραφών island ή κάτι τέτοιο. Εκεί να δεις ποιότητα. Άραγε θα αντιδράσει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !