«Το Πρωινό»: Αύξηση στη διάρκεια, αναβάθμιση του ρολου της Φαίης και επιστροφή της Μπαρμπαρίγου!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2


 Σημαντικές αλλαγές έρχονται στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη στην εκπομπή «Τι λες τώρα», ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά θα συνεχίσουν κανονικά από κοινού την πορεία τους και δεν τίθεται θέμα νέου τηλεοπτικού διαζυγίου. 

Ο ΑΝΤ1 τους θέλει μαζί και για να τους πείσει πρότεινε μία συμβιβαστική λύση η οποία φαίνεται να αφήνει τους παρουσιαστές ικανοποιημένους. Συγκεκριμένα, η εκπομπή «Το Πρωινό» θα ξεκινά είτε στις 9.15, είτε στις 9.30 και στην αρχή θα βγαίνει μόνος του ο Γιώργος Λιάγκας με τα καυτά θέματα της επικαιρότητας. Μετά από κάποια ώρα θα εμφανίζεται η Φαίη Σκορδά (με τον Γιώργο Λιάγκα να παίρνει ένα break) για να παρουσιάσει μόνη της τα αμιγώς ψυχαγωγικά και γυναικεία θέματα, όπως ζώδια, μαγειρική, μόδα, μαμαδίστικα θέματα και ζητήματα ομορφιάς. Στη gossip θεματολογία ενίοτε θα είναι μαζί και ενίοτε όχι, ωστόο το σίγουρο είναι πως θα ενώνονται ξανά για να κάνουν από κοινού τις συνεντεύξεις καλεσμένων στο πλατό. 

Με λίγα λόγια την επόμενη σεζόν θα προσπαθήσουν να γίνουν τα θέματα πιο διακριτά, ώστε να υπάρχουν οι ισορροπίες και να μη νιώθει η Φαίη ότι εξαφανίζεται στην ίδια της την εκπομπή. 

Τέλος, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε πως η πλευρά του ΑΝΤ1 έχει κάνει μία δελεαστική κρούση στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, ώστε να επιστρέψει στη στήλη της μαγειρικής μετά από 5 ολόκληρα χρόνια. 

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η Φαιη αντί να γκρινιάζει θα έπρεπε να είναι ευγνώμων στον Λιαγκα για την φετινή σεζόν. Αν δεν υπήρχε αυτός το Πρωινό θα έκανε νούμερα Κατ Καιν. Επίσης ο ρόλος της είναι μειωμένος γιατί της λείπουν οι γνώσεις για θέματα επικαιρότητας και δεν μπορεί να τα διαχειριστεί. Πάντως η Γραμμέλη είπε πως η εκπομπή δεν αλλάζει διάρκεια, γιατί ο Παπαδάκης έχει όρο στο συμβόλαιό του για την ώρα της εκπομπής. Και ότι είναι σχεδόν αδύνατο να συνεχίσει μαζί το ζευγάρι, γιατί δεν το θέλει η Σκορδά. Θα δούμε ποιος έχει δίκιο... Η Γραμμέλη ή ο Κωνσταντινίδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Σκορδά και ο Λιάγκας θα συνεχίσουν μαζί. Όλα αυτά τα δημιούργησαν οι δημοσιογράφοι για να έχουν θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !