Survivor: Πανικός στο συμβούλιο – Ο Άρης έβγαλε στη φόρα το «σχέδιο» του Μαρτίκα

Άρης Κατσιφής
0


Μετωπική ήταν η σύγκρουση ανάμεσα σε Άρη Σοϊλέδη και Σπύρο Μαρτίκα στο Survivor για την προηγούμενη ψηφοφορία. Ο Σπύρος ανέφερε πως είχαν πει να ψηφίσουν με ένα συγκεκριμένο τρόπο και στη συνέχεια άλλαξαν τα πλάνα, με τον Άρη Σοϊλέδη να τον εκθέτει ότι χοροπηδούσε από τη χαρά του γιατί είχε κάνει σχέδιο πως να προχωρήσουν οι επόμενες ψηφοφορίες.

Ο Άρης Σοϊλέδης ανέφερε: «Ήμασταν στο δάσος και λέγαμε για τη ψηφοφορία κι εγώ σου εξέφρασα τη δική μου άποψη για να ψηφιστεί η Βρισηίδα. Εσύ χοροπηδούσες ότι κάνουμε ανατρεπτικό συμβούλιο και χαμό στην Ελλάδα και θα είμαστε μάγκες». Η Σταυρούλα Χρυσαείδη συνέχισε: «Έλεγε θα βγάλουμε Τάκη, Βρισηίδα κι Εμμανουήλ κι όποιος έμενε από αυτούς θα τον βγάλουμε με την Στέλλα γιατί θέλω να μείνω λίγο παραπάνω. Πλάνο για τρεις εβδομάδες»

Ο Σπύρος Μαρτίκας επέμενε πως άλλαξαν αυτό που είχε συμφωνηθεί την τελευταία στιγμή κι έκανε το λάθος να τους ακολουθήσει. Ο Άρης του απάντησε ξανά: «45 χρονών άνθρωπος και δεν έχεις δική σου άποψη; Σου την αλλάζει ο Άρης; Εγώ πρότεινα κάτι και συμφώνησες».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !