ANT1: Δυνατή στροφή στη μυθοπλασία – Οι τρεις νέες σειρές

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2

 


Ο ANT1 επιστρέφει δυναμικά τη νέα σεζόν, φέρνοντας στην μικρή οθόνη τρεις νέες σειρές, που θα εκτοξεύσουν την αγωνία στα ύψη. Το κανάλι του Αμαρουσίου κατάφερε να επαναφέρει την μαγεία της μυθοπλασίας, μέσα από την σειρά “Άγριες Μέλισσες”.

Η αγαπημένη αυτή ιστορία φτάνει στο τέλος της, με τους δημιουργούς Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρο Καλκόβαλη να μην επαναπαύονται. Μπορεί τα σχέδιά τους για τη σειρά “Ντέρτι” να μπήκαν στον πάγο εξαιτίας του αθέμιτου ανταγωνισμού, όμως το συγγραφικό δίδυμο δεν πτοήθηκε.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η Μελίνα Τσαμπάνη, ο Πέτρος Καλκόβαλης και ο Λευτέρης Χαρίτος θα μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές αγωνίας, μέσω της νέας τους ιστορίας, με προσωρινό τίτλο “Η Μάγισσα”. Η σειρά αυτή θα είναι γεμάτη μυστήριο και συγκρούσεις. Ένα θρίλερ εποχής, που θα μας ταξιδέψει πίσω στο 1918…

Σύμφωνα με πληροφορίες του youfly.com, ο ANT1 σχεδιάζει να φέρει τρεις νέες σειρές την επόμενη σεζόν, οι οποίες θα ανταποκρίνονται σε όλες τις προτιμήσεις του κοινού. Έτσι, εκτός από την “Μάγισσα”, στο πρόγραμμα θα πάρει θέση μία ακόμη δραματική σειρά, με την υπογραφή της Μαρίας Γεωργιάδου.

Η κωμωδία δε θα λείψει από τη νέα σεζόν. Μπορεί οι τηλεθεατές να έχουν αγκαλιάσει το δράμα με όλη τους την αγάπη, όμως το κανάλι αναζητά την “πινελιά” που θα κάνει την χρονιά αυτή να ξεχωρίσει.

Η τρίτη σειρά που συζητά, λοιπόν, αφορά μία όμορφη κι έξυπνη κωμωδία, η οποία θα αποτελείται από ένα δυνατό καστ και μία ξεκαρδιστική ιστορία. Αυτή την περίοδο, ο ANT1 βρίσκεται σε εντατικούς ρυθμούς, διαβάζοντας σενάρια που θα φέρουν την μεγάλη επιτυχία στον σταθμό. Ο δρόμος της μυθοπλασίας έχει ανοίξει διάπλατα, με τις Άγριες Μέλισσες να δίνουν την σκυτάλη σε νέα αριστουργήματα, που θα κόψουν την ανάσα.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Γιατί σβήσατε τα σχόλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην είναι όμως πολύ δυνατή η στροφή γιατί μπορεί να ζαλιστούν. Ποιά δυνατή στροφή; Μας δουλεύετε; Δυο δραματικές σειρές σειρές(μέλισσες, ήλιος) και μία κωμική(σούπερ μάμμυ) είχαν φέτος και πάτωσαν, δυο δραματικές(από τους ίδιους συντελεστές) και μια κωμική θα έχουν και του χρόνου. Σιγά τη διαφορά. Δυνατή στροφή θα ήταν αν επένδυαν σε περισσότερες σειρές. Τώρα είναι μία από τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !