Ελένη Τσολάκη: Θα γυρνούσε στο «Happy Day»;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1


 Στο "Καλό Μεσημεράκι” της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένη η Ελένη Τσολάκη. Η παρουσιάστρια του "Οpen Weekend” βρέθηκε στον ΣΚΑΙ και συνάντησε τον Νίκο Μουτσινά μιλώντας για όλα για όλους.

Για την έντονη επικαιρότητα που έχει αναγκάσει τις ψυχαγωγικές εκπομπές να εντάξουν την ενημέρωση στη σκαλέτα τους η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ τόνισε: "Δικαίως η επικαιρότητα απασχόλησε τις εκπομπές, το καταλαβαίνω, αλλά εγώ πιστεύω ότι δεν είμαστε όλοι για όλα. Πρέπει την ταυτότητά μας στο τέλος της ημέρας να τη διατηρήσουμε”.

Ερωτηθείσα για τα επόμενα επαγγελματικά της βήμα η Ελένη Τσολάκη είπε για το τι θα απαντούσε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή αν της ζητούσε να επιστρέψει στο "Ηappy Day”: "Κάναμε και μια κουβέντα πριν από δύο χρόνια πριν πάω στο OΡΕΝ. Συζητήσαμε. Με την Σταματίνα είμαστε και πολύ φίλες. Επειδή αισθάνομαι πολύ ασφαλής με τα παιδιά και επειδή περνάω καλά και επειδή ήταν και η εκπομπή που όντως με γνώρισε και με σύστησε στον κόσμο, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να το ξανακάνω”.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: "Δεν θα το έκανα μόνο εάν είχα να διαλέξω -όπως και έγινε- ανάμεσα σε κάτι άλλο που θα ήταν ένα σκαλί παραπάνω για μένα, όχι στην καριέρα μου, στη δουλειά. Δηλαδή, το πισωγύρισμα έχει και μερικά αρνητικά πράγματα. Θέλει πολλή σκέψη το πισωγύρισμα. Δεν το λέω για το πως το βλέπει ο κόσμος. Για παράδειγμα οικονομικά θα διαπραγματευτείς οικονομικά. Αν έχω το "Open Weekend” γιατί να το αφήσω να πάω στο "Happy Day”; Δεν θα το άφηνα. Αν ήμουν σπίτι και καθόμουν θα γυρνούσα. Θα ήθελα να δουλέψω, εννοείται”.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !