Έπεσε στα μονοψήφια το 2 live του X FACTOR . Αναλυτικά τα 15'

38

 Δεν κατάφερε να κρατήσει την τηλεθέαση του πρώτου live , το TALENT SHOW του MEGA "X FACTOR" με παρουσιαστή του Ανδρέα Γεωργίου. Το show έκανε μέσο όρο 9% κι έφτασε μέχρι 11,4% σε τέταρτο με χαμηλό ποσοστό το 6,9%. Την πρώτη θέση στη ζώνη πήρε το SURVIVOR με 19,9% και ακολούθησε το SUPER MAMMY με 10,8%.

Αναλυτικά τα ποσοστά.




*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά.

Δημοσίευση σχολίου

38Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τραγικό. Μέχρι και η χαζομαρα του Σεφερλή πέρα στο xfactor.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα λέγαμε και την προηγούμενη φορά στην πρεμιέρα ότι δεν θα μπορέσει να σταθεί, δεν περιμέναμε ότι ο Μάρκος θα το περάσει. Ο Γεωργίου δεν το έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην κάνετε έτσι τον tv, θα αφηνιάσει πάλι και χάρηκε χθες πολύ με το Mega.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήταν που με τον Ψινάκη θα σάρωνε. Αυτό το show ήταν καταδικασμένο απ' την αρχή. Απο τη παρουσίαση του μέχρι ότι φέτος δεν τραβάνε τα show.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. To mega τερματίζει τη χρονιά με πρωτιά αν σου λέει κάτι αγαπητέ 10:05.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσύ 10.05 έχεις χοντρό πρόβλημα. Πολύ χοντρό όμως, αγιάτρευτο. Ασχολείσαι κάθε μέρα με τον TV ακόμα κι όταν εκείνος έχει γράψει τόσες φορές τα προγράμματα που παρακολουθεί, τα οποία είναι και εκτός mega, χωρίς βέβαια να είναι υποχρεωμένος ο άνθρωπος να δίνει εξηγήσεις στον κάθε ανισόρροπο σαν και του λόγου σου. Κανονικά θα έπρεπε να μπλοκαριστείς από τον διαχειριστή που παρενοχλείς σε καθημερινή βάση έναν συγκεκριμένο χρήστη. Βρες κάτι να ασχοληθείς στη ζωή σου εκτός από τον TV γιατί σωτηρία δεν βλέπω να υπάρχει για σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στα όνειρα σου τερματίζει πρώτο, στην πραγματικότητα είναι 3ο κανάλι σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για φέρε εδώ τα "μέχρι τώρα στοιχεία" να τα δούμε κι εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 10:05 μόνο εσένα βλέπουμε να αφηνιάζεις καθημερινά. Ο TV είναι αξιοπρεπέστατος και δεν ενοχλεί κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εσύ λες ότι είναι πρώτο το MEGA. Εγώ μπορώ να τρέξω το πρόγραμμα και να σου πω με ακρίβεια τον αριθμό που ζητάς. Εσυ πάλι αμφιβάλω αν τον ξέρεις αυτόν τον αριθμό, αφού το είπες έτσι για το MEGA ΣΟΥΥΥ. Θα σε περιμένω να σχολιάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μην σχολιάζει σαν διαφορετικός. Δες για την ώρα τα νούμερα του X FACTOR που πάτωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν με ενδιαφέρει το xfactor που πάτωσε, εσύ καίγεσαι με τόσα σχόλια που κάνεις από χτες. Κι επειδή το λες εσύ τι πάει να πει; Ότι είσαι εμπιστοσύνης; Εσύ κοίτα να συνέλθεις και άστα τα υπόλοιπα να μας τα επιβεβαιώσουν αυτοί που γνωρίζουν. Και σταμάτα να παρενοχλείς όσους σχολιαστές γράφουν για mega, δεν είναι φυσιολογικά πράγματα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έχεις καταλάβει ότι σχολιάζεις μόνο ότι αφορά το MEGA και κατακρίνεις τον ΑΝΤ1 ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ; Μάλλον δεν κατάλαβες αυτό που σου είπα και την προηγουμένη φορά ότι γελάμε στο γραφείο μαζί σου. Μόλις γράψει κάποιος κάτι για το MEGA με τη μια θα έχει απάντηση απο εσένα (το ίδιο κάνει και ο TV )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιατί τέτοιος πάτος το X FACTOR; Το είδε κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Άθλιο το xfactor, σε παίρνει ο ύπνος με τον αργό ρυθμό, χωρίς παλμό Γεωργίου. Τελικά είναι το ίδιο ατάλαντος όσο και ηθοποιός. Ο Ψινάκης γέρασε ούτε αστείος πια δεν φαίνεται. Δύο δυο θα γίνονται οι αποχωρήσεις για να τελειώσει γρηγορότερα.

    Το Μέγκα έχει ξοδέψει πολλά λεφτά σε παραγωγές και έρχονται δύσκολες μέρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εγώ σχολιάζω μόνο για το mega και κατακρίνω τον Αντ1; Τα έχεις τελείως χαμένα και μπορεί να στο επιβεβαιώσει και ο διαχειριστής ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είσαι για λύπηση. Περαστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θέλω να δεις τα σχόλια σου με ψυχραιμία. Εσύ απάντησες σε ανυπόστατο σχόλιο ότι το MEGA τερματίζει πρώτο. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το site ενώ λέει ότι άσχετα σχόλια με το θέμα θα διαγράφονται και δεν το κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Έλα ντε. Άλλα κι άλλα τα διαγράφει ο διαχειριστής, αυτόν εδώ που επιτίθεται κάθε μέρα στον tv και σε όποιον άλλο σχολιάσει υπέρ του mega δεν τον βλέπει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πολλά λεφτά για το xfactor και το αποτέλεσμα μηδέν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Λοιπόν το xfactor το παρακολούθησα την 1η ώρα και στα δυο live του.
    1) η επιτροπή δεν είναι καλή. Μιλάνε ακατάπαυστα χωρίς να λένε τίποτα ουσιώδες. Μιλάνε για να τους δείχνει η κάμερα. Δεν δένουν μεταξύ τους και ένας Ψινάκης δεν φέρνει την άνοιξη, του οποίου τα κόλπα μπορεί να έπιαναν πριν 10-15 χρόνια αλλά σήμερα δεν….
    2) ο παρουσιαστής άνοστος, άοσμος, αδιάφορος, δεν έχει ατάκα, είναι φανερά τρακαρισμένος και δεν μπορεί να τα πει. Δεν ξέρω αν στο μέλλον βελτιωθεί αλλά προς το παρόν από μένα είναι όχι.
    3) οι παίκτες είναι από άφωνοι έως μέτριοι που τους φουσκώνει τα μυαλά η επιτροπή.
    4) το σκηνικό είναι σκοτεινό και παλιακό.
    Γενικά είναι ένα βαρετό και άνευ ουσίας και ταλέντου τάλεντ σόου. Είναι λογικό να κάνει χαμηλά νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 11:20 από ποιο γραφείο γελάτε; Σε ποιο γραφείο κάθεστε οι υπάλληλοι και διαβάζετε τα σχόλια και γελάτε; Δεν δουλεύετε στην δουλειά σας; Εκτός αν το γραφείο σας και η δουλειά σας έχει σχέση με την τηλεόραση, πχ δουλεύετε σε κάποιο κανάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 11:20 πως γνωρίζεις ότι απαντά κάθε φορά ο ίδιος σχολιαστής; Ή λες ψέμματα για εντυπώσεις ή όντως συμβαίνει αυτό και το γνωρίζεις από εσωτερική πληροφόρηση, κάτι τέτοιο μόνο από το σάιτ μπορεί να το γνωρίζουν. Ξαναρωτώ λοιπόν: σε ποιο γραφείο δουλεύεις; ΥΓ: αν το σχόλιο σβηστεί θα επιβεβαιωθούν πολλές υποψίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κάλε εγώ τι έκανα πάλι χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τα σεξιστικά σχόλια μεταξύ Ψινάκη και Κουϊνέλη δεν τα πρόσεξε κανείς ή πέρασαν στο ντούκου; Κατά τα άλλα ο Σεφερλής ενοχλεί με ένα σχόλιο που έκανε στο πρώτο επεισόδιο και τον έκραξε όλη η κοινωνία. Εδώ τώρα;
    Ψινάκης: να τον πάρεις και να τον βάλεις...
    Κουϊνέλης: εγώ θα την πάρω όλη...
    Αυτά δεν ενοχλούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτά παθαίνεις όταν θέλεις να κάνεις με το ζόρι παρουσιαστή ένα σεναριογράφο. Και γιατί; Για να σου φέρει μια σειρά στο κανάλι σου. Συγνώμη αλλά δεν έκαναν δοκιμαστικά; Δεν είναι παρουσιαστής ο άνθρωπος, δεν το έχει και καλά να πάθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 1:01 Αυτά δεν ήταν σεξιστικά σχόλια, αυτά λέγονται σεξουαλικά υπονοούμενα. Υπάρχει διαφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Οχι οτι σχολάζετε τς σειρές του ΑΝΤ1 μόνο εδώ και καιρο. Ότι νέο θα βγει το συγκρίνετε χωρίς να έχετε δει καν. Τραγικό.

    Οσο για το XFACTOR είναι απλά γελοίο. Το MEGA ας στοχεύσει στις σειρές κι ας αφήσει τα show. Άλλωστε και πριν δεν του πήγαιναν τα Show.

    Στο "ψυχάκιας του antenna και λυσσάει πάλι", δες αυτά που γράφεις εδώ και καιρό. Θα έπρεπε να παρέμβει ψυχολόγος μπας και θεραπευτείς . Δεν τολμάμε να γράψουμε κατι για το MEGA κι αμέσως εσυ να απαντήσεις. Σε αρθρα μάλιστα που δεν έχουν σχέση με τον ΑΝΤ1 πάλι και σε εκείνα κατακρίνεις τον ΑΝΤ1. Ακόμα και σειρές που δεν έχεις δει, ενω σε κανενα αλλο κανάλι σεν κάνεις σχόλια.
    Τυχαίο; ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    Σύνελθε γιατί είσαι κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 1:48 μ.μ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ. ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Είναι αλήθεια αυτό που σου λέει. Μόλις μπει ανάρτηση με σειρά του ΑΝΤ1 ένας πάντα θα βγει να πει ότι το έχει δει 532 φορές. Εμπάθεια προς ένα κανάλι μόνιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ό,τι να' ναι. Με εμένα ξεκίνησε την συζήτηση ο χαζός με το mega και με άλλον κατέληξε να μιλά. Τελικά το βλέπουν κι άλλοι αυτό που λέω. Κάνε μας να γελάσουμε κι άλλο, σε παρακλουμεεεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ήταν λάθος επιλογή του Μέγκα να βγάλει αυτό το σόου. Εδώ δεν πήγε καλά το Voice θα πήγαινε το x factor ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Όλα τα τελευταία σχόλια είναι γραμμένα από τον ψυχάκια του antenna. 4 το σύνολο παρακαλώ! Η κατάσταση του χειροτερεύει! Επειδή αυτός θεοποιεί οτιδήποτε βγει από το κανάλι του προτού το δει, λυσσάει όταν δει αρνητικά σχόλια μόνο για τον antenna, για τον οποίο τον πιάνουν οι ευαισθησίες του, κράζει όλα τα υπόλοιπα προγράμματα από τα άλλα κανάλια και επιτίθεται σε όποιον τολμήσει να γράψει κάτι θετικό ειδικά για το mega, έχει την εντύπωση πως και οι υπόλοιποι που σχολιάζουμε εδώ έχουμε την ίδια πετριά στην κεφάλα όπως αυτός. Και αυτά ακριβώς που κάνει ο ίδιος τα καταλογίζει σε άλλους σχολιαστές ότι δήθεν τα κάνουν αυτοί. Γκούγκλαρε σε παρακαλώ ψυχάκια του antenna τη φράση "προβολή ως μηχανισμός άμυνας" μπας και ξεστραβωθείς και συνειδητοποιήσεις τι κάνεις και σε ποιο στάδιο έχει προχωρήσει η αρρώστια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Προς ολους τους υπαλληλους των σταθμων που σφαζονται εδω, ας θυμουνται πως μιλαμε για επαγγελματιες συναδερφους τους και νεα παιδια που προσπαθουν να βρουν μια ακρη με την μουσικη.αλλα μην αλλαζετε την πραγματικοτητα...1ον λοιπον: εχουν το καλυτερο στουντιο που εχουμε δει ποτε 2ον: οι φωνες ειναι πολυ πανω απ τον μεσο ορο των ταλεντ σόους. 3ον. η επιτροπη δεν ειναι καλη , λειπει η ενδιαφερουσα ατακα. 3ον το Μεγκα εκανε λαθος με την επιλογη Ψινακη.το μπερδεψε το σοου.αλλα γενικα μαζεψτε την χολη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Το καλύτερο στούντιο; Μάλλον ξέχασες το στούντιο του Κοκλώνη και του yfsf.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. του yfsf ειναι περιπου ισαξιο,του κοκλωνη ουτε για αστειο...αθλιο κιτς ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Το X factor έχει άθλιο και πρόχειρο στούντιο. Το μαύρο πίσω, δεξιά και αριστερά, είναι πανί με λαμπάκια. Τραγικό για studio μεγάλου καναλιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. μπραβο 11.16 , βγηκε το μεροκαματο.... πηγαινε τωρα στον διευθυντη σου να σου δωσει συγχαρητηρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 12:15 μ.μ.

    Έχεις μεγάλο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !