ΣΚΑΪ : Αυτές είναι οι τρεις νέες σειρές...

Άρης Κατσιφής
3

 


O ΣΚΑΪ ετοιμάζεται να μπει ακόμα πιο δυναμικά στη μυθοπλασία την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν με τρεις νέες (μία κωμική και δύο κοινωνικές) σειρές που θα συναρπάσουν.

Στη συνείδηση του κόσμου, ο ΣΚΑΪ είναι συνυφασμένος με την ενημέρωση και ενίοτε με την ψυχαγωγία. Ομως τα τελευταία χρονιά κάνει φιλότιμες προσπάθειες να εισάγει στο πρόγραμμα του και τη μυθοπλασία.

Δεν έχουμε δει λίγες σειρές τα τελευταία χρόνια από τον συγκεκριμένο σταθμό, όμως την επόμενη σεζόν οι υπεύθυνοι του καναλιού είναι αποφασισμένοι να δώσουν στους τηλεθεατές μια ακόμα πιο γερή δόση από σίριαλ.

Πώς θα το κάνουν αυτό; Με τρεις μοναδικές σειρές που θα κάνουν πρεμιέρα τον Οκτώβρη του 2022. Και αυτές είναι...

«στΟργή»

Τα γυρίσματα για τη νέα κοινωνική σειρά του καναλιού έχουν ξεκινήσει. Τη σειρά υπογράφει ο Χρίστος Γεωργίου, ενώ πρωταγωνίστρια είναι η Μαρία Ναυπλιώτου.

Μαζί της ένα εξαιρετικό καστ που αποτελείται από τους Βίκυ Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνο Λάγκο, Γιολάντα Μπαλαούρα, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Ιωάννη Παπαζήση, Βασιλική Τρουφάκου, Αναστασία Παντούση, Αλέκο Συσσοβίτη και άλλους, οι οποίοι θα μας βάλουν στα άδυτα ενός ψυχιατρικού κέντρου, οι γιατροί του οποίου έρχονται σε επαφή με ανθρώπους που ως επί το πλείστον έχουν βιώσει την κακοποίηση.

Να θυμίσουμε πως η σειρά θα βασίζεται στο τουρκικό σίριαλ «Kirmizi Oda».

«Ζωή»

Μετά το πετυχημένο «Ζακέτα να πάρεις» που προβλήθηκε από τη δημόσια τηλεόραση την περασμένη σεζόν, η Ελένη Ράντου σκέφτεται να επιστρέψει με έναν ακόμα ρόλο που θα τη χαρακτηρίσει.

Η Ζωή όπως είναι το μικρό όνομα της πρωταγωνίστριας, είναι μια αγωνίστριά της ζωής, μια βiοπαλαίστρια της οποίας η ζωή αλλάζει άρδην έπειτα από ένα ατύχημα. Οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν λοιπόν τη νέα τη$ ζωή πόα θα έχει αλλάξει με κωμικό τρόπο.

Η Ελένη Ράντου είναι σε συζητήσεις με το κανάλι και όλα θα εξαρτηθούν από τα θεατρικά της σχέδια. Να τονίσουμε πως συνολικά θα είναι 12 επεισόδια και θα προβάλλεται μία μόνο φορά την εβδομάδα, που σημαίνει πως μέχρι τις γιορτές θα έχει ολοκληρωθεί.

«Ελληνοσυριακός... έρωτας»

Η δεύτερη κοινωνική σειρά του καναλιού, που αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο μέρος του κοινού, θα αφορά στον αναπάντεχο έρωτα μιας κοπέλας από τη Συρία που έρχεται στην Ελλάδα πρόσφυγα και ερωτεύεται έναν Ελληνα.

Η αγάπη της θα βρει αντίκρισμα, όταν όμως ο δεσμός τους γίνει γνωστός τόσο στον κύκλο της όσο και στην οικογένεια του Ελληνα, τότε θα υπάρξουν προβλήματα που θα βάλουν σε κίνδυνο ό, τι τους ενώνει.

Η σχέση τους θα δοκιμαστεί ποικιλοτρόπου, ενώ δεν θα είναι λίγες οι περιπτώσεις που το ζευγάρι θα αποφασίσει να απομακρυνθεί προκειμένου να σταματήσουν να δημιουργούν προβλήματα στους ανθρώπους που αγαπούν. Και γι' αυτή τη σειρά, ο τίτλος της οποίας δεν έχει αποφασιστεί, αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να γίνουν ανακοινώσεις για το καστ.

Οπως ήδη λένε πηγές από το κανάλι, τα ονόματα που έχουν προσεγγίσει οι άνθρωποι της παραγωγής είναι ηχηρά. Τέλος, ενώ αρχικά είχε ακουστεί πως η σειρά θα είναι καθημερινή, πλέον συζητιέται μήπως προβάλλεται δύο ή τρεις φορές μέσα στην εβδομάδα.


Πηγή:TV24

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. διαβαζοντας εδω και σε αλλο post νωριτερα για στροφη στη μυθοπλασια και δεκαδες νεες σειρες,
    αρχιζω και προβληματιζομαι μηπως παει να δημιουργηθει ενας υπερκορεσμος σε αυτο το ειδος και να γυρισει μπουμεραγκ ολο αυτο.
    λιγη ψυχραιμια χρειαζεται γιατι ειναι κριμα να ξεκινανε σειρες τον σεπτεμβριο και τον οκτωβριο να κοβονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μοναδική που μου τραβά την προσοχή είναι αυτή με το ψυχιατρείο. Αλλά πρέπει να έχεις και την σωστή διάθεση να δεις μια τέτοια σειρά και χρειάζεται και καλή υποκριτική και όχι υπερβολές κάτι που συνηθίζουν αρκετοί από τους σημερινούς Έλληνες ηθοποιούς. Οι άλλες δύο μου είναι αδιάφορες ως ιστορίες. Η τρίτη είναι η γνωστή Ελληνική σαπουνόπερα που κάνουν τα κανάλια και η δεύτερη είναι κωμωδία η οποία τα τελευταία χρόνια έχει χαλάσει αρκετά. Οι ηθοποιοί φωνάζουν και υπερβάλουν ενώ στους διαλόγους μόνο χαζές ατάκες βρίσκεις που δεν είναι και αστείες. Θα μου πείτε τώρα πως δεν μπορώ να κρίνω αν δεν δω τις σειρές, έστω τα πρώτα επεισόδια. Το ξέρω αυτό απλώς λέω πως από τις ιστορίες που διαβάζω αν δώσω μια ευκαιρία αυτή θα είναι στην πρώτη. Οι άλλες δεν με τραβούν ούτε καν ευκαιρία να τους δώσω. Γνώμη μπορεί να μου αλλάξει μόνο το τρέιλερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !