Αυτή είναι η νέα σειρά του ΑΝΤ1 που ανακοινώθηκε!! Διαβάστε τα πάντα για αυτήν...

17
 


Στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, το γέλιο παίρνει… μετάθεση σε ένα ήσυχο χωριό και αρνείται να βρεθεί… «Εκτός Υπηρεσίας». 

Το νήμα της καινούριας αστυνομικής κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 «υφαίνουν» ο Μάκης Πιτταράς και ο Θωμάς Τσαμπάνης, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βασίλη Κεχαγιά. 

Όλα ξεκινούν όταν…

Ένα ήσυχο χωριό στη μέση του πουθενά, όπου η εγκληματικότητα είναι λέξη άγνωστη, αναστατώνεται όταν από τα κεντρικά της αστυνομίας έρχεται ειδοποίηση ότι το Αστυνομικό τους Τμήμα πρέπει να κλείσει λόγω αδράνειας και ότι οι αστυνομικοί του θα μετατεθούν, άγνωστο για πού… 

Έκπληκτοι και απελπισμένοι, οι άμεσα ενδιαφερόμενοι τολμούν να δώσουν μια ανορθόδοξη λύση στο πρόβλημά τους: να σκηνοθετήσουν ψεύτικα εγκλήματα για να αποδείξουν ότι όχι μόνο είναι χρήσιμοι, αλλά και απαραίτητοι!



Το «ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ» είναι παραγωγή της JK PRODUCTIONS και θα προβληθεί στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, τη σεζόν 2022-2023. 

Δημοσίευση σχολίου

17Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Χμμμμμ ο ΑΝΤ1 το κρατούσε κρυφό;
    Ήθελε να το ανακοινώσει για να πιάσει τον ανταγωνισμό στον ύπνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @10:46 την πατησε με το Ντερτι που εγινε γνωστο και του εκλεψαν την ιδεα και εβαλε μυαλο επισης να αναφερω οτι ο Θωμας Τσαμπανης ειναι και ενας εκ των σεναριογραφων των Αγριων Μελισσων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματικά. Και μάλλον ο ΑΝΤ1 έτσι θα το διαχειριστεί από εδώ και πέρα. Κανονικά ο ALPHA θα έπρεπε να ντρέπεται που έκανε κάτι τέτοιο. Τους ξεφτίλισαν οι σεναριογράφοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι να ντρέπεται καλέ; Έτσι δουλεύει ο ανταγωνισμός μεταξύ καναλιών. Κάτι τέτοια αποτελούν κανονικότητα για τον κόσμο των καναλιών. Σήμερα κλέβει ο ένας, αύριο ο άλλος. Έτσι πάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό δεν είναι ανταγωνισμός. Συγκεκριμένο στέλεχος συζητούσε για το Ντέρτι να το πάρει ο Alpha κι όταν έκλεισαν στον Αντ1 ο συγκεκριμένος έψαχνε ένα παρόμοιο ξέροντας ότι ο Αντ1 θα το ξεκινήσει αυτό με το νέο έτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλό ακούγεται. Πλάκα έχει. Ας το δούμε πρώτα βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στα πλαίσια του ανταγωνισμού είναι μεταξύ καναλιών. Εδώ καθημερινά βλέπουμε γύρω μας ένα σωρό αδικίες κι εμείς κολλάμε σε κάτι τέτοιο...μήπως αδικήθηκε ο αντ1 από τον άλφα. Γελοίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πραγματικά απίστευτο. Ο ΑΝΤ1 κράτησε σειρά χωρίς να ακουστεί πουθενά. Πρέπει να τα πήραν στην κράνα με το Ντερτι για να γίνει αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά ο ALPHA πάντα αντιγράφει. Ολο του το πρόγραμμα είναι στις πλάτες άλλων καναλιών εδώ και χρόνια. Απο τα πρωινά μεχρι και σειρές. Π.χ αν δεν ειχαν βγει οι Μέλισσες, δεν θα εβγαινε ποτέ ο ΣΑΣΜΟΣ.
    Συμφωνώ με το παραπάνω σχόλιο. Πρέπει να νευριασαν πολύ με το γεγονός αυτο. Θα γινει μάχη του χρονου πιστευω στα δυο αυτα κανάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Την 1η χρονιά των μελισσών ο άλφα είχε το έρωτας μετά. Δεν περίμενε ο άλφα τις μέλισσες για να βγάλει δραματική σειρά και μάλιστα τον Σασμό. Αηδία
    κατάντησε η εμμονή σας με τις μέλισσες. Υπήρξαν και πριν τις μέλισσες επιτυχημένες (και πιο επιτυχημένες) δραματικές σειρές και θα υπάρξουν και μετά τις μέλισσες επιτυχημένες δραματικές σειρές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΑΝΤ1 ανακοινωσε στα μέσα σεζον την σειρά Αγριες Μελισσες. ο Ερωτας μετά καμια σχεση . Μιλάμε για σειρά επιπέδου με γυρισματα κι ακριβό budget.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κάποιοι κάνουν λες και οι Άγριες Μέλισσες ανακάλυψαν τη μυθοπλασία. Ήταν πρωτοπόρα πράγματι αλλά για τον τομέα της καθημερινής σειράς, όχι για τη μυθοπλασία γενικά. Υπήρξαν πολλές καλύτερες σειρές όλα τα χρόνια της λειτουργίας της τηλεόρασης (ιδιωτικής και κρατικής), μην τρελαθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αχ βρε tv μου σου άρεσε; εντάξει τώρα που μας το έγραψες θα ηρεμήσουμε. Είχαμε μεγαλύτερο άγχος και απο την βόμβα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στις κωμωδίες πολλές φορές έχει μεγαλύτερη σημασία το καστ παρά η υπόθεση. Έχουμε δει πολλές αξιόλογες κωμωδίες να μην τα πάνε καλά γιατί δεν παίζουν δυνατά ονόματα. Η υπόθεση εδώ είναι καλη, μενει πλέον να δούμε το καστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ένας προκαλεί τον άλλον. Ειδικά ο ένας από τους δύο κατακρίνει μάλιστα σειρές που δεν έχουν παίξει καν. Αναλογίσου τους λόγους αν δεν είναι -που δεν είναι - εργαζόμενος καναλιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πολύ καλο ακούγεται. Μάλλον στον ΑΝΤ1 δεν ήθελαν να γίνει καμία στραβή με άλλο κανάλι και το κράτησαν κρυφό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θα σαρώσει αυτή η σειρά. Αρκεί ο ΑΝΤ1 να μην ξεκινήσει τελευταίος νομίζοντας ότι ο τηλεθεατής θα αφήσεις άλλες σειρές για να την δει. Λίγο εξυπνάδα θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !