«Με τον Γιάννη Λάτσιο θέλω πολύ να ξανά συνεργαστώ. Τον εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια»

0

 


Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Γκαγκάκη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και στον Κώστα Τσουρό και μεταξύ άλλων μίλησε για την συνεργασία της με την Ελεωνόρα Μελέτη στον ΑΝΤ1 αλλά και τον Γιάννη Λάτσιο με τον οποίο έχουν γράψει τηλεοπτική ιστορία μαζί.

«Την Ελεονώρα εγώ την κατέστρεψα. Πως δεν την έστειλα στο φρενοκομείο. Και για τις δυο μας ήταν οι πρώτες μας μέρες. Μου είπαν πάρε αυτή την κοπέλα και σε μια εβδομάδα να την ξέρει όλη η Ελλάδα. Παρόλα αυτά σε μια εβδομάδα όντως την ήξερε όλη η Ελλάδα. Περάσαμε άγριες περιόδους μαζί. Ποτέ δεν θα έκανα τώρα αυτά που έκανα τότε. Εμφανίστηκε μια κοπέλα η οποία ήταν κάτι τελείως διαφορετικό. Είχε τελείως άλλη δομή προσωπικότητας και σκέψης και ζητήθηκε να γίνει η προηγούμενη παρουσιάστρια του πρωινού. ‘Ήταν όλο λάθος», είπε χαρακτηριστικά.

«Με τον Γιάννη Λάτσιο θέλω πολύ να ξανά συνεργαστώ. Στο κομμάτι των μέσων τον εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια. Είναι ίσως ο μόνος άνθρωπος που εμπιστεύομαι σε αυτό το κομμάτι. Υπήρχαν φήμες ότι ήμουν ζευγάρι με τον Γιάννη Λάτσιο. Το αντιμετώπισα πολύ ζόρικα και η σχέση μου τότε με χώρισε γι΄α υτές τις φήμες. Δημιούργησα μια αναστάτωση τότε και υπήρξε ένας άνθρωπος δίπλα μου που δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί όλο αυτό».



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !