ΕΡΤ: Τι μένει και τι φεύγει τη νέα σεζόν από τις εκπομπές και τις σειρές;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

 


Τρεις μήνες έμειναν για να λήξει η τηλεοπτική σεζόν και τα επιτελεία των καναλιών βρίσκονται σε συσκέψεις για να σχεδιάσουν την επόμενη μέρα. Η ΕΡΤ τα τελευταία χρόνια έχει κάνει την έκπληξη στο περιεχόμενο τόσο στις εκπομπές που προβάλλει όσο και στην μυθοπλασία και έχει κατορθώσει να κερδίσει φανατικούς τηλεθεατές. Το ενδιαφέρον λοιπόν είναι έντονο για το μέλλον των προγραμμάτων της.

Για την επόμενη σεζόν -παρόλο που δεν έχουν γίνει συζητήσεις- θεωρείται σίγουρο πως θα συνεχίσουν είναι το «Στούντιο 4». Η εκπομπή ρίχνει αυλαία στα τέλη του Ιουλίου και όπως όλα δείχνουν θα μας κρατά παρέα και τα απογεύματα την επόμενη σεζόν αφού έχει πάρει διθυραμβικές κριτικές κυρίως για τις συνεντεύξεις και τα πρόσωπα που φιλοξενούν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Ανανγωστόπουλος στον καναπέ τους

Από τους κερδισμένους της ΕΡΤ είναι και ένα αουτσάιντερ που έγινε φαβορί, ο Νίκος Κουρής με το τηλεπαιχνίδι «Δες και βρες». Το παιχνίδι στην μεσημεριανή ζώνη, απέναντι σε σκληρό ανταγωνισμό, χαρίζει υψηλές τηλεθεάσεις στο γενικό σύνολο του σταθμού και είναι μια εκπομπή που αξίζει να την δεις και όπως φαίνεται θα συνεχίσει και του χρόνου.

Το ρεπορτάζ θέλει το όνομα του ταλαντούχου ηθοποιού να ακούστηκε από υψηλόβαθμο στέλεχος πρόσφατα σε σύσκεψη για να αναλάβει τηλεπαιχνίδι γνώσεων σε μεγάλο ιδιωτικό σταθμό αλλά μέχρι στιγμής δεν του έχει γίνει κάποια επίσημη πρόταση.

«Πράσινο φως» όπως όλα δείχνουν θα πάρει και το «Μουσικό κουτί». Η εκπομπή σημειώνει μεγάλη επιτυχία και το κοινό απολαμβάνει τα βράδια της Τετάρτης τη συνύπαρξη του Νίκου Πορτοκάλογλου, της Ρένας Μόρφη και των εκλεκτών καλεσμένων τους και μάλιστα τρεντάρει έντονα στο Twitter.

Άγνωστο παραμένει αν θα ανανεωθεί ο επόμενος κύκλος της εκπομπής «Αυτός και ο Άλλος», αφού κάποιοι στην ΕΡΤ θεωρούν πως η εκπομπή έχει κάνει τον κύκλο της.

Παρελθόν θα αποτελεί για την δημόσια τηλεόραση και η εκπομπή του Κωστή Μαραβέγια «Δυνατά» αφού ο μουσικοσυνθέτης δεν έφερε τα προσδοκόμενα.

Στη θέση του τα βράδια της Παρασκευής θα δούμε καλώς εχόντων των πραγμάτων τον Φοίβο Δεληβοριά με την «Ταράτσα του Φοίβου».

Σύμφωνα με πληροφορίες σε αναμονή βρίσκονται δυο ακόμη τηλεπαιχνίδια, το ένα μάλιστα θέλουν να το παρουσιάζει ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ποιες σειρές συνεχίζουν;

Τα τελευταία χρόνια στη δημόσια τηλεόραση, η μυθοπλασία χάρισε μοναδικές στιγμές με σίριαλ διαμάντια. Μετά την «Αγάπη παράνομη» που σημείωσε εξαιρετικά νούμερα, ο «Όρκος» και το «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» συνεχίζουν το καλό σερί. Οι σειρές αυτές είναι συμφωνημένο ότι θα έχουν συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων που έχουν γυριστεί.

Τι γίνεται όμως με τις υπόλοιπες αγαπημένες σειρές της ΕΡΤ;

«Πράσινο φως» και για την επόμενη σεζόν είναι το σίριαλ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» αλλά και τα «Καλύτερά μας χρόνια». Αβέβαιο παραμένει το μέλλον της αγαπημένης σειράς «Η τούρτα της μαμάς» που όμως το κοινό αδημονεί να τη δει και του χρόνου.

znews.gr-Γιώργος Μπέζας

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Όλα αυτά τα προγράμματα τα όποια έχουν "φανατικούς τηλεθεατές" πάνω από 5% δεν κάνει κανένα. Με την ίδια λογική και ο Ήλιος έχει "φανατικούς τηλεθεατές" κι ας κάνει 3%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !