Καζάνι που βράζει το Open - Νέα επεισοδιακή αποχώρηση

Χρήστος Παναγούλης
3


Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από τον ενημερωτικό τομέα του Open, με το κλίμα στην Παιανία να παραμένει εκρηκτικό. Το τελευταίο όνομα που προστέθηκε στην λίστα των αποχωρήσεων είναι αυτό του Αργύρη Καλογερόπουλου, συντάκτη του οικονομικού ρεπορτάζ. Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ του περιοδικού «Secret», το διαζύγιο δεν ήταν «βελούδινο» αλλά ήρθε μετά από έντονη ρήξη του δημοσιογράφου με τον διευθυντή ειδήσεων του καναλιού Χρήστο Παναγιωτόπουλο. Αφορμή στάθηκε ένα ρεπορτάζ που μετέφερε στον αέρα του Open o Αργύρης Καλογερόπουλος, το οποίο θεωρήθηκε επιθετικό απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, την στιγμή που η διεύθυνση ειδήσεων έχει διαμηνύσει ότι ακολουθεί φιλοκυβερνητική στρατηγική. Η αντιπαράθεση ανάμεσα στους δύο άντρες ήταν σφοδρή και διήρκεσε αρκετή ώρα, με τον δημοσιογράφο να υποβάλλει τελικά την παραίτηση του. Το αρνητικό κλίμα βέβαια παραμένει στο κανάλι του Ιβαν Σαββίδη, με τον Γιάννη Λάτσιο να έχει δώσει τελεσίγραφο στον Χρήστο Παναγαιωτόπουλο για αύξηση της τηλεθέασης σε δελτία και ενημερωτικές εκπομπές.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Φιλοκυβερνητικο το open??? Τι ειναι αυτα που γραφετε ωρε παλλικαρια??? Αλλο καναλι μαλλον βλεπετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως είχε τσακωθεί και με Σκάι που δεν ήθελε να ενταχθεί στην ομάδα της Στεφανίδου την πρώτη χρονιά της εκεί. Το ρεπορτάζ βέβαια έχει γραφτεί διαφορετικά: ο διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης θεώρησε πως ο συντάκτης επέδειξε έντονη αντικυβερνητική διάθεση, γεγονός που, όπως έκρινε ο ίδιος, δημιουργούσε πρόβλημα στη στρατηγική του καναλιού κακό clopy paste από το media του Μαρινάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά ούτε και αντικυβερνητικό είναι το Open. Αυτή τη στιγμή κανένα κανάλι απο τα 6 μεγάλα ιδιωτικά δεν είναι αντιπολιτευτικό. Το ακριβώς αντίθετο. Απλώς το Open προσπαθεί να κρατά και μια ισορροπία και να μην είναι μονόπατο. Ασκεί κριτική στα πολύ σοβαρά ζητήματα αλλά με μέτρο, τόσο όσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !