Αλέξανδρος Καλπακίδης: «Οι Άγριες Μέλισσες θα άντεχαν τέταρτη σεζόν»

2



Ο Αλέξανδρος Καλπακίδης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην επιτυχία που σημειώνουν για τρίτη χρονιά οι «Άγριες Μέλισσες» ενώ εξέφρασε και την επιθυμία του να συνεχιστούν και για τέταρτη!

«Άγριες Μέλισσες». Επαγγελματικό λαχείο;

Για να σου πω την αλήθεια, εγώ δεν περίμενα από την αρχή ότι θα είχε τόσο μεγάλη επιτυχία αυτή η σειρά. Όταν σου λένε ότι ξεκινάς να κάνεις ένα καθημερινό και μάλιστα εποχής, κρατάς μικρό καλάθι. Ωστόσο, μόλις διάβασα τα τέσσερα πρώτα επεισόδια, κατάλαβα ότι κάτι γίνεται πολύ καλό. Εννοείται επαγγελματικό λαχείο και μεγάλη χαρά που αποτελώ μέρος αυτής της δουλειάς. Πολύ δυνατό σενάριο και υπέροχοι συνάδελφοι, με μεγάλο σεβασμό και όρεξη για δουλειά.

Θεωρείτε πως θα έπρεπε να πάει για τέταρτη σεζόν;

Θα ήθελα οι «Άγριες Μέλισσες» να πάνε τέταρτη σεζόν και νομίζω πως θα το άντεχαν, αλλά όπως έχει πει και ο σκηνοθέτης μας, η σειρά θα ολοκληρωθεί φέτος.

Αν τελικά οι «Άγριες Μέλισσες» ολοκληρωθούν φέτος και σας γίνει πρόταση από τον «Σασμό», θα πηγαίνατε;

Εννοείται ότι θα πήγαινα στον «Σασμό». Μακάρι. Το λέω και το εννοώ, είναι μεγάλη χαρά που υπάρχουν σειρές να πηγαίνουν τόσο καλά και μακάρι να γίνουν κι άλλες. Ξέρετε πόσος κόσμος δουλεύει; Είναι πάρα πολύ σημαντικό που έχει ανθίσει η μυθοπλασία. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη επιτυχία των «Άγριων Μελισσών» ότι έκαναν την αρχή.


Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εδψ δεν αντέχει Τρίτη
    Είναι κρίμα, παίζουν υπεροχσ όλπι απλά, έχει κουράσει τα ίδια και τα ίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χτες έγραψα οτι κάποιος πρέπει να ξέρει πότε ειναι η ώρα να σταματήσει πριν κάνει κακό στο πρόγραμμα του/καριέρα του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα o αντ1.
    1 . οι Μέλισσες που αντί να τις σταματήσουν πέρυσι , προτίμησαν να τις συνεχίσουν για 3η χρονιά , να τραβήξουν απο τα μαλλιά το σενάριο και απο κει που σάρωναν κάποτε με 30αρια , τώρα να χαίρονται αν περνάει έστω το 15%...
    2. Ο Ηλιος. Αντί να τον σταματήσουν πέρυσι, το συνέχισαν, αποτέλεσμα 3% χτες.
    3 Φάρμα. Η μεγαλύτερη αποτυχία ξεκάθαρα με τα λεφτά που έδωσαν να κάνει 4-5%. Το πήγαν δεύτερη χρονιά ενώ είδαν πέρυσι οτι δεν τράβηξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !