Το κλίμα που επικρατεί ανάμεσα σε Τανιμανίδη-ΑΝΤ1

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2


Έ να χρόνο πριν ο ΑΝΤ1 με ανακοίνωσή του καλοδεχόταν τον Σάκη Τανιμανίδη στο δυναμικό του σταθμού. Ένα χρόνο μετά τα πράγματα άλλαξαν…

Για πολλούς, η «αρπαγή» του, ως το χρυσό πουλέν του Ατζούν και του ΣΚΑΪ, θεωρήθηκε μεγάλη επιτυχία.Άλλωστε και στις συσκέψεις του σταθμού θεωρούσαν τον παρουσιαστή το μεγάλο φαβορί που θα τίναζε την τηλεοπτική μπάνκα στον αέρα: «Ο ΑΝΤ1 καλωσορίζει, με ιδιαίτερη χαρά, στην οικογένειά του τον Σάκη Τανιμανίδη. Ο Σάκης Τανιμανίδης εντάσσεται στο δυναμικό του καναλιού και θα ξεδιπλώσει όλες τις πτυχές της πολύπλευρης προσωπικότητάς του, μέσα από εντυπωσιακά και καινοτόμα project. Η συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 αρχίζει με την παρουσίαση της “Φάρμας”. Έχοντας μια επιτυχημένη πορεία στον τηλεοπτικό χώρο, ο χαρισματικός παρουσιαστής και παραγωγός ξεκινά στον ΑΝΤ1 έναν νέο δρόμο με πυξίδα τη σημαντική εμπειρία και τη δημιουργικότητά του», αναφερόταν στο δελτίο Τύπου που εκδόθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2021.

Τότε όλοι «μετά βαΐων και κλάδων» υποδέχονταν τον ταλαντούχο παρουσιαστή στο κανάλι του Αμαρουσίου. Ωστόσο ο χαρισματικός παρουσιαστής μέσα σε ένα χρόνο, χωρίς να ευθύνεται για το τηλεοπτικό αποτέλεσμα και τα νούμερα τηλεθέασης της «Φάρμας» 1 και 2 -που προβάλλεται μέχρι και σήμερα με απογοητευτικές τηλεθεάσεις- από φαβορί έγινε αουτσάιντερ.

Ο Σάκης Τανιμανίδης σύμφωνα με  πληροφορίες του znews.gr, είχε πολλές ενστάσεις όσον αφορά την εταιρεία παραγωγής που είχε την ευθύνη για την «Φάρμα». Μάλιστα πριν από τις γιορτές σε σύσκεψη που είχε με τον σταθμό για την πορεία της «Φάρμας», ο ίδιος είχε καταθέσει τις ενστάσεις του για το περιεχόμενο, τα πρόσωπα και τα επεισόδια που είχαν ήδη προβληθεί.

Στον ΑΝΤ1 κάποιοι χρέωσαν ήδη την αποτυχία του ριάλιτι στην εταιρεία παραγωγής που είχε την ευθύνη και όπως όλα δείχνουν οι σχέσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί, με τα concept που είχαν ήδη εγκριθεί για να υλοποιηθούν, να παγώνουν οριστικά. Η επόμενη μέρα και μετά το τέλος της «Φάρμας» που αναμένεται να γίνει πριν από το Πάσχα, με μειωμένα επεισόδια, βρίσκει τον Σάκη Τανιμανίδη με ένα συμβόλαιο σε ισχύ, χωρίς ωστόσο να βλέπει κάποιο ενδιαφέρον project που να μπορεί να αναλάβει την παρουσίαση.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, υψηλόβαθμα στελέχη του σταθμού παρά το τηλεοπτικό «Βατερλό» της «Φάρμας» θεωρούν πως ο παρουσιαστής παραμένει ένα δυνατό χαρτί για τον σταθμό και την παρουσίαση και θα πρέπει να τον αξιοποιήσουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι βάσει του συμβολαίου που έχει υπογράψει ο Σάκης Τανιμανίδης με τον ΑΝΤ1 και έχει ισχύ για άλλον ένα χρόνο θα πρέπει η εταιρεία παραγωγής που ανήκει στον παρουσιαστή να βγάλει το «Shark Tank» ένα διαγωνιστικό ριάλιτι για επιχειρηματικές ιδέες.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ο Τανιμανίδης είναι ένας μέτριος παρουιαστής χωρίς κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο. Η επιτυχία που έκανε το Survivor οφειλόταν στους συμμετέχοντες όχι στον ίδιο. Άλλωστε μόνο η πρώτη σεζόν που παρουσίασε είχε μεγάλη επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμφιβάλλω αν το Shark Tank Θα έχει την παραμικρή επιτυχία στο ελληνικό κοινό. Είναι σαφές ότι τηλεθέαση φέρνουν μόνο οι προσωπικές σχέσεις / ξεμαλλιάσματα/ ξεκατινιάσματα / κακίες / κόντρες / χημεία κριτών. Άντε και λίγο η εικόνα στο Survivor. Τα concept όπως το εν λόγω με τις επιχειρηματικές ιδέες, ή παλιότερα το Apprentice παραείναι "Αμερικανιές" για εμάς. Οπότε ο ΑΝΤ1 ψώνισε από σβέρκο. Για να μη μιλήσω για το Ninja Warrior που αναφέρθηκε τόσες φορές και στην καλύτερη θα ήταν Wipeout περιοπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !