Δραματική σειρά αναζητά ο ΑΝΤ1

Κωνσταντίνος Κότσαρης
10

 
Μόνο το «Ντέρτι» είναι το μόνο σήριαλ που θα προβληθεί στον ΑΝΤ1 τη νέα σεζόν. Είναι το πρόγραμμα που θα αντικαταστήσει τις «Άγριες Μέλισσες» και πάνω σε αυτο βασίζουν την πορεία της prime time ζώνης. 

Σε δεύτερο πλάνο, όμως, αυτή την περίοδο τα στελέχη του σταθμού αναζητούν μία νέα δραματική σειρά η οποία θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, σύμφωνα με τη «Real Life» και τη Ναταλία Ανδρικοπούλου. Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι πως πρώτα ψάχνουν αυτό το project και όχι τη δεύτερη καθημερινή σειρά για την απογευματινή ζώνη. 

Εκτός και αν δεν επιλέξουν για τη νέα σεζόν σειρά το απόγευμα και επενδύσουν μόνο στα τηλεπαιχνίδια. 

Για να δούμε...

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Με εκατομμυριούχο και 5επι5 που θα μπει καθημερινή απογευματινή σειρά 🤔

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είδαμε και φέτος που είχαν καθημερινή σειρά στην απογευματινή ζώνη πως τη μεταχειρίστηκαν. Ας μείνουν καλύτερα με τις επαναλήψεις και τα τηλεπαιχνίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας απευθυνθούν στη Μαρία Γεωργιάδου να γράψει μία καινούργια. Μπουάχαχαχαχα. Ούτε καν μετά τα φετινά συζητάει αλλού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή ο Αντ1 θα πορευτεί μόνο με μια σειρά στο πρώτο μισό της σεζόν?Θα τα βρεί σκούρα ...Ενώ τα υπόλοιπα κανάλια με προτωπόρους το Μέγκα και Αλφα θα έχουν πληθώρα ελληνικών σειρών απο το ξεκίνημα της σεζόν!Ακομα η ΕΡΤ που ξεχώρισε φέτος με τις σπουδαίες παραγωγές της και το Open θα μπουν πολύ δυναμικά στην μυθοπλασία!Απ ότι φαίνεται ο Αντ1 αφου καταργεί τα reality και θα στηριχτεί μόνο στα τηλεπαιχνίδια.Προβλέπω ότι τα τηλεπαιχνίδια την νέα σεζόν θα έχουν κατακόρυφη πτώση και ο Αντ1 θα τρέχει να σώσει ρην prime time όπως και φέτος χωρίς επιτυχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Αντ1 μόνο με μια σειρά του χρόνου; Καλά θα πάει και η επόμενη σεζόν...αν είναι δυνατόν! θα βλέπουν με τα κυάλια τα υπόλοιπα κανάλια.

    Α ξέχασα θα έρθει το shark tank με τον υπερταλαντουχο Τανιμανιδη που παίρνει εντατικά παρουσίασης βλέποντας τον Λιανο που δίνει ρεσιτάλ στο survivor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων θα έχει ρουκ ζουκ,5x5 και εκατομμυριούχο και στις 8 ράδιο αρβύλα.Δεν χωράει καθημερινή σειρα στην απογευματινή ζωνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωραία το απόγευμα έχει κλείσει το πρόγραμμα. Το βράδυ τι θα παίζει. Κάθε μέρα τρίωρο το Ντέρτι? Θα γκοσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν θα βλέπουμε αντ1. Θα βλέπουμε άλλα κανάλια που προσφέρουν ποικιλία επιλογών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και τι θα παίζει το απόγευμα έως ότου αρχίσουν οι Αρβύλες το Νοέμβριο και μετά τι από Απρίλιο που πάλι σταματούν πρώτοι επειδή είναι κουραστική η καθημερινή εκπομπή όπως λένε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το open είχε και φέτος μυθοπλασία και είδαμε πως τα πήγε.Ο ant1 όλο και χειρότερα.Κριμα ας βάζει παλιές επαναλήψεις τουλάχιστον περισσότερη τηλεθέαση θα έχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !