Ξαφνικά η Τατιάνα σαρώνει...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2

 


Έχουμε ξεχάσει τι είναι επιτυχία και τι όχι τελικά. Στην ασυδοσία του διαδικτύου, τα νούμερα μεταφράζονται και ερμηνεύονται όπως να ναι. Πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησε στο okmag.gr η εξής πληροφορία: 

«Αναμφισβήτητα η Τατιάνα Στεφανίδου είναι από τις παρουσιάστριες εκείνες που παίζει ψηλά στο τηλεοπτικό χρηματιστήριο. Όλα αυτά τα χρόνια, σε όποιο μετερίζι και αν βρεθεί, έχει αποδείξει ότι είναι survivor, αφού μέσα από πολύ δουλειά έχει κατορθώσει να ξεπεράσει τους σκοπέλους που κατά καιρούς έχει συναντήσει στην πολυετή καριέρα της.

Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ θέλει τους υπευθύνους του Alpha να επιθυμούν να συνεχίσουν να έχουν στο δυναμικό τους την Τατιάνα Στεφανίδου και το ΤLive. Με την αλλαγή ώρας απέδειξε πως το πιστό κοινό της την ακολουθεί σε όποιο σημείο του προγράμματος κι αν βρεθεί.

Η παρουσιάστρια, που δεν αποκαλύπτει ποτέ τα σχέδια της, για άλλη μια φορά κρατά σιγήν ιχθύος για το τηλεοπτικό της μέλλον. Ωστόσο, πληροφορίες του okmag, θέλουν στα σκαριά να υπάρχουν και άλλες τηλεοπτικές προτάσεις που την αφορούν».

Ας κρατήσουμε μόνο το τελευταίο που είναι το ρεπορτάζ, ότι δηλαδή υπάρχουν κανάλια που θέλουν να τη «κλέψουν» από τον ALPHA. Το σχόλιο πως με την αλλαγή ώρας απέδειξε πως το πιστό κοινό της την ακολουθεί σε όποιο σημείο του προγράμματος κι αν βρεθεί, πως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα όταν καθημερινά κάνει μονοψήφια;;;

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μου μυρίζει ότι έχει ήδη κλείσει κάπου μπορεί και στον Α αλλά αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι η νέα της εκπομπή θα είναι της BarkingWell Media μην ξεχνάμε ότι το Οκ και η BarkingWell ανήκουν στο ίδιο πρόσωπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε εντάξει δεν μου κάνει εντύπωση το κείμενο-διαφήμιση. Πλέον τα περισσότερα κείμενα στα sites δημόσιες σχέσεις κάνουν αναλόγως με το που ανήκουν και ποιον διαφημίζουν... Πασχίζουμε να διαβάσουμε κάτι αντικειμενικό. Η κριτική άποψη σχεδόν αγνοείται.

    Όπως ο Κοκλώνης ειναι ''πετυχημενος παρουσιαστης show'' με τις τρασίλες του 13-14% που παρουσιάζει, η Μενεγάκη είναι ''βασίλισσα'' με την βαρετή εκπομπή της με το ζόρι να πιάνει τη βάση και η Στεφανίδου ειναι ''μηλον της εριδος'' για τα καναλια με σταθερά μονοψήφια τηλεθέαση τα τελευταια 3 χρόνια σε όλες τις ζώνες που έχει παίξει.

    Πεταει ο γαιδαρος? Αν συμφωνουν οι χορηγοι μας...εννοείται πετάει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !