Κοσμοσυρροή στο Open - Αυτά είναι τα πρόσωπα που βρίσκονται σε συζητήσεις

Χρήστος Παναγούλης
1


Πολλά είναι τα πρόσωπα που έχουν βολιδοσκοπηθεί για να παρουσιάσουν εκπομπή στο ανοιχτό κανάλι, είτε από την φετινή σεζόν είτε από του χρόνου. 

Ένα από αυτά είναι η Κατερίνα Λάσπα, η οποία απέχει τηλεοπτικά από το 2007, ωστόσο φαίνεται ότι είναι έτοιμη να επιστρέψει στην μικρή οθόνη. Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια βρίσκεται σύμφωνα με το iciao.gr σε συζητήσεις για να αναλάβει μία ψυχαγωγική εκπομπή τα σαββατοκύριακα. Για το ίδιο project βέβαια έχει πέσει στο τραπέζι και το όνομα της Ντορέττας Παπαδημητρίου, αφού μετά το άδοξο τέλος του «Game of Chefs» η παρουσιάστρια έχει αποδεσμευτεί από τις υποχρεώσεις της στον ΑΝΤ1.

Την ίδια στιγμή, έχουν γίνει κάποιες διερευνητικές επαφές τόσο με την Ιωάννα Μαλέσκου όσο και με την Κατερίνα Καραβάτου. Πρόκειται για δύο παρουσιάστριες που όπως όλα δείχνουν θα είναι «ελεύθερες» από το καλοκαίρι και μετά, αφού τόσο το «Love it» στον ΣΚΑΙ, όσο και το «Τι λες τώρα» στο MEGA δεν είχαν την αναμενόμενη επιτυχία και θα ρίξουν πρόωρα τίτλους τέλους. Ακόμη βέβαια είναι νωρίς να μιλάμε για πιθανή μεταγραφή, αφού και στις δύο περιπτώσεις υπάρχουν και άλλα κανάλια που αναμένεται να μπουν στην κούρσα της διεκδίκησης.

Τέλος, όσον αφορά το δίδυμο Λασκαράκη-Οικονομάκου, φαίνεται ότι τα σχέδια για ένα γυναικείο μαγκαζίνο στην μεσημεριανή ζώνη ναυάγησαν οριστικά. Η πρόταση που έκαναν στην διοίκηση του Open περιλάμβανε μία εναλλακτική μεσημεριανή εκπομπή στα πρότυπα του «Dot», χωρίς καθόλου επικαιρότητα, gossip και lifestyle, κάτι που βρήκε αντίθετα τα στελέχη του καναλιού. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες, ένα ακόμα «αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις ήταν και η πρόθεση του καναλιού να συμπεριλάβει στην εκπομπή εμπορικές συμφωνίες και χορηγικά πακέτα, γεγονός που κρίθηκε απαγορευτικό από τις δύο δημοφιλείς ηθοποιούς.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καμένα ή αδιάφορα πρόσωπα για χιλιοδοκιμασμένα και ξεπερασμένα concept απέναντι σε ισχυρό ανταγωνισμό. Το Open είναι καταδικασμένο στο 5% στην καλύτερη. Όποιος κι αναλάβει εκπομπή απλά θα κολλάει ένσημο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !