Νέα αναβολή για την σειρά του Παπακαλιάτη στο Mega...

Χρήστος Παναγούλης
0


Μία από τις πιο πολυαναμενόμενες νέες σειρές είναι ο «Δάσκαλος» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ο οποίος επιστρέφει τηλεοπτικά μετά από δώδεκα χρόνια απουσίας. Όπως έχει γίνει γνωστό, πρόκειται για μία μίνι σειρά 6 επεισοδίων, ενώ η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τον έρωτα ενός δασκάλου με μία μαθήτρια του. Μάλιστα, στο πρωταγωνιστικό καστ συμμετέχουν αρκετοί γνωστοί ηθοποιοί, μεταξύ των οποίων η Μαρία Καβογιάννη και η Κλέλια Ανδριολάτου. 

Και ενώ αρχικά η σειρά ήταν προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα κοντά στα Χριστούγεννα του 2021, κάποιες τεχνικές δυσκολίες και καθυστερήσεις ανάγκασαν τους ιθύνοντες να την μεταθέσουν για το β’ μισό της σεζόν, κάτι που όπως φαίνεται ανατρέπεται εκ νέου. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο Γρηγόρης Μελάς στην εκπομπή «Super Κατερίνα», παρά το γεγονός ότι τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί, στο Mega σκέφτονται να αναβάλλουν την σειρά για Σεπτέμβρη.

Οι λόγοι πίσω από αυτήν την απόφαση δεν είναι πρακτικής φύσης αλλά στρατηγικοί, αφού την συγκεκριμένη περίοδο ο τηλεοπτικός ανταγωνισμός είναι ιδιαίτερα ισχυρός και το κοινό είναι μοιρασμένο ανάμεσα στα ριάλιτι («Survivor», «Masterchef») και στην μυθοπλασία («Σασμός», «Γη της ελιάς», «Άγριες μέλισσες»). Έτσι, οι ιθύνοντες του Mega θεωρούν ότι οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες για να βγει μία νέα σειρά, παίρνοντας παράδειγμα και από την χλιαρή πορεία της «Σκοτεινής θάλασσας» στους πίνακες τηλεθέασης. 

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, ο «Δάσκαλος» θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές της επόμενης σεζόν και ήδη περιμένουμε με αγωνία την τηλεοπτική επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !