Οριστικά καθημερινά ο «Εκατομμυριούχος»! Ξεκινά μετά το Πάσχα...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

Οριστικά σε καθημερινή βάση θα μεταδίδεται ο «Εκατομμυριούχος», που αναμένεται τους επόμενους μήνες στον «αέρα» του ΑΝΤ1. 

Μετά από μήνες διαπραγματεύσεων, το κανάλι και η εταιρεία παραγωγής κατέληξαν σε συμφωνία για έναρξη του τηλεπαιχνιδιού μέσα στη σεζόν και με πέντε επεισόδια την εβδομάδα. Τα γυρίσματα με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου θα ξεκινήσουν μέσα στον επόμενο μήνα με προοπτική το τηλεπαιχνίδι να κάνει πρεμιέρα αμέσως μετά το Πάσχα. 

Με δεδομένη, πλέον, την καθημερινή μετάδοση, είναι σίγουρο ότι θα πάρει τη θέση του «Ράδιο Αρβύλα». Βάσει συμβολαίου, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του θα ολοκληρώσουν τη σεζόν στις 15 Απριλίου, αφήνοντας κενό το σλοτ των 20.00. 

Real Life-Ναταλία Ανδρικοπούλου

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. πολύ σωστά ο εκατομμυριούχος σε καθημερινή βάση απλά θα ήταν καλύτερα πριν το δελτίο ειδήσεων όπως πολύ επιτυχημένα κάνουν και τα υπόλοιπα κανάλια. Επισήμανση ο Αρναούτογλου πολύ καλός και άξιος παρουσιαστής αλλά δεν είναι δυνατόν να είναι ταυτόχρονα σε 3 διαφορετικές εκπομπές λες και έχει έλλειψη η αγορά, λες και είναι ο ευνοούμενος του Αντ1, ή λες και του ανήκει το κανάλι.Είναι κρίμα κοτζάμ Αντ1 να στηρίζεται σε ένα παρουσιαστή. Είναι μονότονο και κουραστικό και για τον τηλεθεατή πια. Ανανέωση είναι η λέξη κλειδί για τον Αντ1, σε πρόσωπα και εκπομπές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !