Ψήφος επιστοσύνης του ΑΝΤ1 στο «Πρωινό» για τη νέα σεζόν...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1


Πολλά έχουν ειπωθεί για τις εκπομπές και τα συμβόλαια των παρουσιαστών του ANT1, με τον σταθμό να μπαίνει στην αντεπίθεση και να βάζει τέλος σε όλα τα σενάρια. Έχει γραφτεί κατά καιρούς ότι ο ANT1 ετοιμάζεται να αναδιαμορφώσει εξολοκλήρου την πρωινή ζώνη του από τη νέα σεζόν, ενώ πολλοί έχουν αναφερθεί σε πιθανή αποχώρηση δυνατών ονομάτων που βρίσκονται στο δυναμικό του.

Παρόλα αυτά, όπως αποκάλυψε η Ναταλία Ανδρικοπούλου στο Χαμογέλα και Πάλι, η πραγματικότητα φαντάζει πολύ διαφορετική και ο κύβος ερρίφθη στο κανάλι του Αμαρουσίου. Οι ιθύνοντες, λοιπόν, δεν χάνουν χρόνο και μολονότι έχει ξεκινήσει το β’ μέρος της σεζόν σπεύδουν να ανανεώσουν τα συμβόλαια των παρουσιαστών τους.

Ειδικότερα, ο τηλεοπτικός σταθμός ετοιμάζεται να προχωρήσει σε συζητήσεις για την ανανέωση των συμβολαίων του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, των οποίων τα τωρινά συμβόλαια λήγουν τον Ιούνιο του 2022. Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, ο σταθμός είναι πολύ ευχαριστημένος και ικανοποιημένος με το τηλεοπτικό δίδυμο και την άνοδο που σημειώνουν. Έτσι, ο ANT1 δεν έχει σκοπό να διεκδικήσει πρόσωπα από άλλα κανάλια για την πρωινή του ζώνη τη νέα σεζόν.

Με την ανανέωση του συμβολαίου θέλουν να βάλουν τέλος σε αυτά τα σενάρια, αλλά και να αποτρέψουν άλλα κανάλια να διεκδικήσουν τους παρουσιαστές τους. Υπενθυμίζουμε ότι το OPEN διεκδικεί έντονα τον Γιώργο Λιάγκα, τον οποίο θέλει για την πρωινή του ζώνη. Τις επόμενες μέρες, λοιπόν, θα ξεκινήσει η διαπραγμάτευση με το κανάλι του Αμαρουσίου.

Εκτός, όμως, από τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, στο τραπέζι έχει πέσει και η ανανέωση με τον Γιώργο Παπαδάκη. Εκκρεμεί η συμφωνία με τον παρουσιαστή ο οποίος παρουσιάζει την μακροβιότερη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση. Βέβαια, είχε αναφερθεί κι η πρόταση να ξεκινάει το «Καλημέρα Ελλάδα» μία ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 5:00 το πρωί λόγω ανταγωνισμού. Ωστόσο υπήρχαν έντονες αντιδράσεις κι έτσι η εκπομπή θα παραμείνει στις 6:00.

Αυτό που αναμένεται, λοιπόν, είναι να οριστικοποιηθεί η διάρκεια της εκπομπής, καθώς θα επηρεάζεται και η εκπομπή που θα έπεται. Ωστόσο, τα σενάρια για την πρωινή ζώνη του ANT1 τη νέα σεζόν δεν τελειώνουν εδώ. Αντιθέτως, υπάρχει ένα εναλλακτικό σενάριο να σπάσει το δίδυμο Σκορδάς – Λιάγκα και να υπάρξει μία έξτρα εκπομπή. Μία από τις προτάσεις είναι να διαθέτει ο Γιώργος Λιάγκας μία δική του εκπομπή μετά τον Γιώργο Παπαδάκη κι ύστερα να ακολουθεί η Φαίη Σκορδά.

Τα σενάρια πολλά, αλλά οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν το προσεχές διάστημα. Μείνετε συντονισμένοι!

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μια καλή ιδέα. Στις 5 Καλημέρα Ελλάδα, στις 8 ο Λιάγκας με info εκπομπή και στις 11 η Σκορδά σε ψυχαγωγία μέχρι τις 1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !