ΣΚΑΪ: Με αυτή την εκπομπή θα αλλάξουν χρόνο στο κανάλι

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


 Πυρετωδώς ετοιμάζονται τα κανάλια -και ο ΣΚΑΪ- για να προετοιμάσουν τα εορταστικά προγράμματα που θα παρουσιάσουν τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Λαμπεροί καλεσμένοι, τραγούδι και πολλή λάμψη έχει το εορταστικό μενού που θα κρατήσει συντροφιά το βράδυ του ρεβεγιόν στους τηλεθεατές.

Τα προηγούμενα χρόνια τα σκήπτρα στους πίνακες τηλεθέασης την βραδιά του ρεβεγιόν κέρδιζε ο ΣΚΑΪ με την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας» αφού δεκάδες καλεσμένοι από τον χώρο του θεάματος και του τραγουδιού έκαναν αλλαγή του χρόνου με τον παρουσιαστή και κρατούσαν συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό.

Φέτος, το κανάλι του Φαλήρου για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έκανε αλλαγή πλεύσης, σύμφωνα με  πληροφορίες του znews.gr, παρά τα σενάρια που ήθελαν ένα πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν με τους παρουσιαστές του σταθμού να υποδέχονται καλεσμένους στο στούντιο.

Όπως μαθαίνουμε, η αλλαγή του χρόνου θα γίνει με παρουσιαστή κάποιον τραγουδιστή η τραγουδίστρια που θα υποδέχεται στο στούντιο καλεσμένους, όπου εκτός από ευχές θα λένε και ένα τραγούδι, ευελπιστώντας ότι έτσι θα δημιουργήσουν ένα όμορφο εορταστικό διασκεδαστικό κλίμα και την καλύτερη παρέα για τους τηλεθεατές.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως δεν έγινε πρόταση σε κανέναν από τους παρουσιαστές του σταθμού να αναλάβει την παρουσίαση της βραδιάς, ενώ είναι άγνωστο ποιοι και αν θα βρεθούν ως καλεσμένοι στο εορταστικό πρόγραμμα.

Γρίφος παραμένει και το ποιος θα είναι εκείνος που θα αναλάβει την παρουσίαση του ρεβεγιόν. Ένα από τα ονόματα που είχε ακουστεί ήταν του Κωνσταντίνου Αργυρού αλλά αυτό το σενάριο δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !