Ρένος Ρώτας: «Νιώθω αφελής γιατί συνεργάστηκα δύο φορές με τον Δημήτρη Λιγνάδη»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Καλεσμένος της Μπέττυς Μαγγίρα και στην εκπομπή "Ποιος είναι πρωινιάτικα;" του OPEN βρέθηκε  ο Ρένος Ρώτας. Ο νεαρός ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τις συνεργασίες του με τον Δημήτρη Λιγνάδη που μετάνιωσε, τις ευκαιρίες που του δόθηκαν στον χώρο, ενώ σχολίασε και την αποχώρηση της Βίκυς Κάβουρα από την παράσταση του Παντελή Καναράκη.

"Είμαι ρομαντικός. Ίσα ίσα με εξιτάρει περισσότερο αυτή την εποχή που υπάρχει μια αποδόμηση του ρομαντισμού να την ενισχύσω ακόμα περισσότερο” ανέφερε αρχικά στο ερώτημα της Μπέττυς Μαγγίρα για το εάν είναι τόσο ρομαντικός όσο ο ρόλος που υποδύεται επί σκηνής στον "Κουρέα της Σεβίλλης”.

Δεν δίστασε μάλιστα να αποκαλύψει πως δέχεται μηνύματα τόσο από κορίτσια όσο και από αγόρια λέγοντας: "Υπάρχει εξαλλοσύνη. Δεν με ενοχλεί. Δεν καταργεί τον δικό μου τον ρομαντισμό η αγάπη” και πρόσθεσε: "Καλό είναι να εκφράζονται οι άνθρωποι με όποιον τρόπο μπορούν. Έχω τον τρόπο μου να τους κρατάω σε μια απόσταση”.

"Δεν επιδίδομαι σε διαδικτυακό φλερτ. Δεν προχωράω συζητήσεις. Δεν προχωρώ σε συζητήσεις όταν μου στέλνουν γυμνές φωτογραφίες. Φλερτάρω πρόσωπο με πρόσωπο” σημείωσε για τα μηνύματα που δέχεται στα social media και για το φλερτ.

Για το ελληνικό #MeToo ανέφερε: "Έκανε καλό. Μπορεί να φάνηκε βρώμικος χώρος αλλά υπάρχει η διάθεση να καθαρίσει. Αυτό είναι το σημαντικό. Έγιναν κάποια λάθη στο παρελθόν, κάποια μυστικά αλλά είναι ευκαιρία μας να μην γίνουν τα ίδια λάθη, να νιώσουν κάποιοι άνθρωποι που φοβόντουσαν ότι μπορούν να φανερώνουν κακοποιητικές συμπεριφορές και πλέον να μην συμβαίνουν αυτές” ενώ ερωτηθείς για τον Δημήτρη Λιγνάδη δήλωσε: "Δεν είχα αντιληφθεί κάτι τέτοιο. Ίσα ίσα νιώθω λίγο αφελής γιατί συνεργάστηκα δύο φορές με τον συγκεκριμένο άνθρωπο εκτός της σχολής. Δεν είχα ακούσει τίποτα και πάντα ένιωθα ότι έπρεπε να είμαι διακριτικός στο τι κάνει ο άλλος στην προσωπική του ζωή και να μην με αφορά. Σημασία έχει τι μπορώ να πάρω εγώ ως νέος ηθοποιός που θέλω να έχω μια εξέλιξη στον χώρο, πως μπορώ να απορροφήσω τα θετικά στοιχεία κι αυτά που θα με βελτιώσουν στο επάγγελμα του ηθοποιού [...] 'Έπεσα από τα σύννεφα. Πολύ χοντρά περιστατικά. Δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Το τι έκαναν στο κρεβάτι τους, δεν είχα ασχοληθεί. Από εκεί και πέρα μιλάμε για πολύ ζόρικες καταστάσεις”.

Νιώθει τυχερός σαν νέος ηθοποιός ότι του δόθηκαν ευκαιρίες; "Πάρα πολύ τυχερός. Βέβαια. Έχω βρεθεί με τέτοιους ανθρώπους που πραγματικά είμαι τυχερός. Με φοβερές συνεργασίες. Τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο” τόνισε ο Ρένος Ρώτας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !