Η Συνατσάκη απαντά με εξώδικο στον Κώστα Τσουρό

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


 Μετά το εξώδικο που έστειλε ο Κώστας Τσουρός στη Μαίρη Συνατσάκη για «διαστρέβλωση της εικόνας του», η YouTuber και επιχειρηματίας «απάντησε» κι εκείνη επιλέγοντας τη νομική οδό.

Όπως έκανε γνωστό μέσα από μερικά stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια είχε πληροφορηθεί για το εξώδικο που της έστειλε ο δημοσιογράφος, πολύ πριν αναφερθεί σε αυτό η Ελεονώρα Μελέτη, όμως δεν ήθελε να δώσει άλλη έκταση.

Αυτή την φορά, όμως, εφόσον το θέμα άρχισε να παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις, επέλεξε να απαντήσει μέσω των stories της στον δημοσιογράφο, αναφέροντας πως δεν χρωστάει συγγνώμη σε κανέναν και είναι πρόθυμη να φτάσει στα δικαστήρια, αν χρειαστεί, καθώς δεν διαστρέβλωσε την εικόνα κανενός, ούτε κατηγόρησε κάποιον, όπως έκανε ο Κώστας Τσουρός αποκαλώντας της «αστυνομία κινητών τηλεφώνων».

Συγκεκριμένα, στα βίντεο που ανάρτησε, η Μαίρη Συνατσάκη λέει: «Ο Κώστας Τσουρός μου έστειλε ένα εξώδικο, στο οποίο μου έδινε 48 ώρες να βγω και να ζητήσω συγγνώμη δημόσια και να αποκαταστήσω την αλήθεια που διαστρέβλωσα, παρουσιάζοντας κομμένα υποτίθεται σημεία της εκπομπής, στα οποία εσκεμμένα απέκρυπτα το γεγονός ότι και εκείνος διαφωνεί με την πράξη της παραβιαστικής κινηματογράφησης της κοπέλας. Φυσικά και αυτό δεν ισχύει. Δεν έχω σβήσει ποτέ μου τα stories. Αυτά που σχολίαζα εγώ, έρχονται μετά το “αλλά” του Κώστα Τσουρού και είναι η κριτική που ασκεί σε εμένα. Άρα έχω κάθε δικαίωμα να έχω κάποιο επιχείρημα και να απαντήσω σχετικά με αυτό».

Στην συνέχεια, εξηγεί πως αποφάσισε να κρατήσει μία πιο διακριτική στάση, καθώς είδε την επίθεση που δεχόταν ο δημοσιογράφος μέσω των social media και δεν ήθελε η κατάσταση να γίνει χειρότερη. «Αποφάσισα να κρατήσω τη διακριτική νομική οδό και να μην μιλήσω δημόσια για αυτό. Ο βασικός λόγος που το έκανα ήταν γιατί θεώρησα πως εάν βγω και σας πω ότι έλαβα ένα εξώδικο από τον Κώστα Τσουρό και διάβαζα μία απολογία, με την έκταση που είχε πάρει το θέμα εκείνη τη στιγμή και παρά τη δεύτερη ανάρτησή μου που ξεκαθάριζα πως δεν πρόκειται για προσωπική κόντρα, επειδή έβλεπα και τον τρόπο που διαφωνούσαν μαζί του στα social media, θα χειροτέρευαν τα πράγματα, αν μιλούσα δημόσια», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Τέλος, εξήγησε πως εκείνη και η δικηγόρος της έστειλαν επίσης εξώδικο στον δημοσιογράφο, απαντώντας του με τρία πολύ ισχυρά επιχειρήματα, τα οποία αν δεν δεχτεί, δυστυχώς, θα φτάσουν στα δικαστήρια. Επίσης, τόνισε το γεγονός ότι ενώ η ίδια, αλλά και ο Κώστας Τσουρός δεν ήθελαν να φέρουν το νομικό θέμα στη δημοσιότητα, το έκανε αντί γι’ αυτούς η Ελεονώρα Μελέτη.

«Αν έρθει η στιγμή που κάνω λάθος, θα ζητήσω συγγνώμη. Αυτή όμως, δεν είναι μία τέτοια στιγμή. Δεν χρωστάω συγγνώμη σε κανέναν», είπε κλείνοντας τα βίντεό της

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !